TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Rabbit Vibrator

Rabbit vibratoren, der fik sit store gennembrud i tv-serien Sex and the City, er en utrolig populær vibrator og er mange kvinders absolut foretrukne sexlegetøj. En rabbit vibrator stimulerer både klitoris og G-punktet samtidigt, så du kan opnå en intens og kraftig orgasme. 

Rabbit vibrator - Det populære alt-i-et sexlegetøj

Med en rabbit vibrator kan du få det hele

De fleste kvinder har set samtlige afsnit af Sex & the City mindst en gang. Og vi husker alle det afsnit i første sæson, hvor Charlotte isolerede sig i soveværelset med sin rabbit vibrator. Det var med det afsnit, at det effektive stykke sexlegetøj fik sit gennembrud. Og selv om afsnittet for mange måske er gået i glemmebogen, så er det vidunderlige stykke sexlegetøj det heldigvis ikke.

En rabbit vibrator er rigtig mange kvinders yndlingssexlegetøj, og det er der ikke noget at sige til. Den kombinerer flere forskellige typer af stimulation, så du kan nyde det hele på en gang. Du får ydre stimulation fra en klitorisstimulator, der som udgangspunkt er formet som en kanin, hvor de to ører pirrer klitoris - deraf også det sjove navn. Du vil dog opleve, at nogle brands har valgt et andet design eller ligefrem et andet dyr for at friske den gamle kending lidt op. Men effekten er den samme.

Udover at give dig ydre stimulation, så stimulerer en rabbit vibrator dig også indvendigt på G-punktet ligesom en dildo eller en dildovibrator. Samtidig har mange modeller roterende kugler indvendigt i skaftet, der masserer din vagina. Der findes altså ikke det sted på kvinden, hvor det lille vidunder ikke gør godt.

Hvilken model skal du vælge?

På siden finder du et stort udvalg af forskellige rabbit vibratorer. Som udgangspunkt kan de alle det samme: Stimulere dig på klitoris, på G-punktet og rundt om din vagina. Men der er alligevel nogle små forskelle.

Det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor langt klitoris er placeret fra vaginåbningen. Derfor varierer placeringen og længden på klitorisstimulatoren fra model til model. Det er en af de ting, du skal være opmærksom på, når du er på udkig efter din nye bedste ven.

En anden ting du skal være opmærksom på er, at det ikke er alle, der har roterende kugler i skaftet. Nogle brands vælger at undlade det og i stedet fokusere på et ergonomisk design, der er formet efter kroppen. Denne type rabbit vibrator rammer (for nogle kvinder) klitoris og G-punktet endnu bedre, men kvindekroppen er en sjov størrelse, og det er som sagt meget forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor de intime dele er placeret.

Prøv dig frem og find ud af, hvilken rabbit vibrator der passer bedst til din krop og dit behov. Hvis du er i tvivl om, hvilken udgave du skal vælge, kan vi anbefale dig at læse vores begynderguide til rabbit vibratorer, hvor du kan blive klogere på, hvad de forskellige modeller kan gøre for dig.

Et orgasmefyldt bekendtskab

Uanset hvilken rabbit vibrator du vælger, så kan du være sikker på en ting: den vil tage dine orgasmer op til nye højder og give dig en af de mest stimulerende onanioplevelser, du nogensinde har prøvet.

For mange kvinder er det nemmest at opnå klimaks, når man bliver stimuleret på klitoris, men de dybeste og mest intense orgasmer kommer oftest fra stimulation af G-punktet. En rabbit vibrator kombinerer de to, så du både får nemmere ved at komme, og dine orgasmer bliver ekstra intense.

På shoppen finder du et stort udvalg i alle former, farver, størrelser og prisklasser. Fælles for dem alle er, at de er af den allerbedste og højeste kvalitet. Vi har kendte mærker, som for eksempel Amaysin, LELO, Fifty Shades og mange andre. Vi udvælger produkterne til vores shop ud fra kriterierne, at design, funktionalitet og kvalitet skal være i top. Så med en rabbit vibrator fra Sinful er du sikker på at få et kvalitetssexlegetøj, der uden tvivl vil blive et godt og nydelsesfuldt bekendtskab.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS