Rabbitvibrator

Rabbit vibratoren, der fik sit store gennembrud i tv-serien Sex and the City, er en utrolig populær vibrator og det er mange kvinders absolut foretrukne sexlegetøj.Rabbit vibratoren har kaninører der stimulerer din klitoris, samtidig med at roterende kugler i dildoen stimulerer din skede og dit G-punkt bliver masseret. Den er for de fleste kvinder et meget orgasmefyldt bekendtskab. Vil du vide mere om rabbit vibratoren og vil du ha' hjælp til at finde ud af hvilken en der passer bedst til dig, så læs vores blogindlæg om rabbit vibratoren.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Adrien Lastic (1)
Amaysin (4)
B Swish (2)
Baseks (7)
Belladot (2)
CalExotics (4)
Callie (1)
Cleopatra (1)
Doc Johnson (1)
Fifty Shades of Grey (7)
Fun Factory (5)
GC (1)
Happy Rabbit (1)
Inmi (3)
Lelo (4)
Lelo (1)
Love To Love (1)
Lovense (1)
LovingJoy (3)
Mixed (1)
Nexus (2)
NMC (1)
Nomi Tang (1)
PMV (3)
Pretty Love (1)
Rocks Off (5)
Romp (1)
Satisfyer (5)
Sevencreations (1)
Shots Switch (1)
Sinful (12)
Snail Vibe (1)
Svakom (3)
Swan (1)
Sweet Smile (2)
The Rabbit Company (1)
ToyJoy (1)
Tracy´s Dog (1)
Trinity Vibes (1)
Velve (1)
Vibe Couture (3)
We-Vibe (1)
XuoXuo (3)
You2Toys (1)
Vis alle
Vis alle 104 produkter
Du har set 48 af 104 produkter
Hent flere

Rabbit vibrator - Det populære alt-i-et sexlegetøj

Med en rabbit vibrator kan du både blæse og have mel i munden

De fleste kvinder har set samtlige afsnit af Sex & the City mindst en gang. Og vi husker alle det afsnit i første sæson, hvor Charlotte isolerede sig i soveværelset med sin rabbit vibrator. Det var med det afsnit, at det effektive stykke sexlegetøj fik sit gennembrud. Og selv om afsnittet for mange måske er gået i glemmebogen, så er rabbit vibratoren det heldigvis ikke.

En rabbit vibrator er rigtig mange kvinders yndlingssexlegetøj, og det er der ikke noget at sige til. For en rabbit vibrator kombinerer flere forskellige typer af stimulation, så du kan nyde det hele på en gang. En rabbit vibrator giver dig ydre stimulation af klitoris. Klitorisstimulatoren på en rabbit vibrator er som udgangspunkt formet som en kanin, hvor de to ører pirrer klitoris. Deraf også det sjove navn. Du vil dog opleve, at nogle brands har valgt et andet design eller ligefrem et andet dyr for at friske den gamle kending lidt op. Men effekten er den samme. Udover at give dig ydre stimulation, så stimulerer en rabbit vibrator dig også indvendigt på G-punktet ligesom en dildo eller en dildovibrator. Samtidig har en rabbit vibrator roterende kugler indvendigt i skaftet, der masserer din vagina. Der findes altså ikke det sted på kvinden, hvor en rabbit vibrator ikke gør godt.

Hvilken rabbit vibrator skal du vælge?

På Sinful.dk finder du et stort udvalg af forskellige rabbit vibratorer. Som udgangspunkt kan de alle det samme: Stimulere dig på klitoris, på G-punktet og rundt om din vagina. Men der er alligevel nogle små forskelle. Det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor langt klitoris er placeret fra vaginåbningen. Derfor varierer placeringen og længden på klitorisstimulatoren fra rabbit vibrator til rabbit vibrator. Det er en af de ting, du skal være opmærksom på, når du kigger på rabbit vibratorer.

En anden ting du skal være opmærksom på er, at det ikke er alle rabbit vibratorer, der har roterende kugler i skaftet. Nogle brands vælger at undlade det på deres rabbit vibrator og i stedet fokusere på et ergonomisk design, der er formet efter kroppen. Denne type rabbit vibrator rammer (for nogle kvinder) klitoris og G-punktet endnu bedre, men kvindekroppen er en sjov størrelse, og det er som sagt meget forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor de intime dele er placeret. Prøv dig frem og find ud af, hvilken rabbit vibrator der passer bedst til din krop og dit behov. Hvis du er i tvivl om, hvilken rabbit vibrator du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar på telefon og mail til at svare på alle dine spørgsmål og vejlede dig.

Rabbit vibrator - Et orgasmefyldt bekendtskab

Uanset hvilken rabbit vibrator du vælger, så er du sikker på en ting. Den vil tage dine orgasmer op til nye højder og give dig en af de mest stimulerende onanioplevelser, du nogensinde har prøvet. For mange kvinder så er det nemmest at opnå klimaks, når man bliver stimuleret på klitoris, men de dybeste og mest intense orgasmer kommer oftest fra stimulation af G-punktet. En rabbit vibrator kombinerer de to, så du både får nemmere ved at komme, og de orgasmer du får er ekstra intense. Det var altså ikke uden grund, at den pæne Charlotte fra Sex and the City ikke havde lyst til at gå udenfor en dør med en rabbit vibrator lige ved hånden.

På webshoppen finder du et stort udvalg af rabbit vibratorer i alle former, farver, størrelser og prisklasser. Fælles for dem alle er, at de er af den allerbedste og højeste kvalitet. Vi har kendte mærker, som for eksempel Velve, LELO, Fifty Shades og mange andre. Vi udvælger produkterne til vores netbutik ud fra kriterierne, at design, funktionalitet og kvalitet skal være i top. Så med en rabbit vibrator fra Sinful er du sikker på at få et kvalitetssexlegetøj, der uden tvivl vil blive et godt og nydelsesfuldt bekendtskab. Hvis du ønkser, at se flere muligheder for valg af vibratorere, så finder du et bredt udvalg hos Sinful. 

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk