Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
PDX sexlegetøjPDX sexlegetøj
Brands
Forfatter
Sidst opdateret:24/05/2022

Guide til PDX - Sexlegetøj til mænd

Indholdsfortegnelse

Masturbator, stroker, onaniprodukt - sexlegetøj til mænd har mange navne, kommer i mange afskygninger og fra mange brands. I blogindlægget her dykker vi ned i et af de brands, som har specialiseret sig i at producere fræk solounderholdning til mænd verden over.

Gør dig klar til at blive lidt klogere på, hvad PDX er for et brand, hvilken type produkter, de har i sortimentet og om det overhovedet er noget for dig.

Hvem er PDX?

PDX er skabt af verdens største producent af sexlegetøj nemlig amerikanske Pipedream. Pipedream har eksisteret siden 1973 og er at finde i Chatsworth i Californien, et sted som du måske kender bedre under navnet Porn Valley.

PDX er en bred serie af sexlegetøj til mænd. Serien deles ind i tre forskellige kategorier, som hver især har noget særligt at byde på.

PDX sexlegetøj

PDX Elite

Hos PDX Elite finder du en stor variation af frække masturbatorer, som du kan bruge til at pifte dine onani sessioner op. Designet på produkterne har et strømlinet og maskulint udtryk.

Der er både sexlegetøj til manuel fornøjelse - altså hvor du skal bruge hænderne til at føre produktet op og ned over penis, men også produkter med motoriseret stimulation. Her snakker vi både pumper, penisvibratorer og endda også masturbatorer, der stønner og taler frækt til dig.

De bløde sleeves kan ligne den ægte vare i farver og detaljer eller have et forholdsvist neutralt udtryk. Der er både vaginale, anale, orale og simple indgange at vælge imellem, så mon ikke der også er en variant, der matcher dig.

PDX Elite

PDX Plus

I PDX Plus-serien er der ingen tvivl om, at det er det livagtige look og fornemmelse, der er fokus på. Onaniprodukterne her er udformet som indbydende pocket pussy’s, struttende bagdele og sexdukker, så du får en så naturtro oplevelse som muligt.

De realistiske detaljer og produkternes livagtige materiale giver dig fornemmelsen af at være sammen med en rigtig kvinde.

Der findes produkter i flere forskellige hudnuancer, så du kan lettere kan forestille dig din drømmekvinde foran dig, når du nyder et Plus-produkt.

PDX Male

Sexlegetøjet i PDX Male-serien er kendetegnet ved at være den mandlige pendant til en klassisk pocket pussy. Her er masturbatorene - eller strokerne, som Pipedream også kalder dem - med en stram anal indgang og i enten klar eller lys hudfarve.

Der er også større produkter som frække underkroppe, hvor du finder bløde balder, en anal indgang og en potent penis at forlyste dig med.

Hvis du er vild med frække ord og støn, har serien også noget til dig med sine interaktive Dirty Talk produkter.

PDX Male

Hvad kan jeg forvente af sexlegetøj fra PDX?

Oplevelsen af et stykke sexlegetøj er oftest forskellig fra person til person. Nogen er til Heinz og andre til Beauvais, du ved. Det gør det svært at love en bestemt fornemmelse eller skabe en forventning om brugen af et bestemt produkt.

Men hvis du er vild med at prøve forskellige funktioner af, så er PDX et glimrende sted at starte. Deres sexlegetøj byder på så mange forskellige ting, at du sagtens kan afprøve nogle fantasier uden at blive totalt ruineret.

Og har du sans for finurlige detaljer, så vil de livagtige genistreger, det store udvalg af automatiseret stimulation og de mange brugsmuligheder formentlig vække begejstring.

PDX sexlegetøj

Top 5 sexlegetøj fra PDX

Nu ved du lidt mere om, hvad PDX er for et mærke og hvilke typer af sexlegetøj, du kan finde. Så det er vist på tide at dykke lidt ned i, hvilke af deres 5 produkter, som Sinfuls kunder køber flest af. Læs med her.

Elite - Roto Teazer Masturbator

Med Roto Teazer er det din følsomme glans, der har fået hovedrollen. Masturbatoren byder nemlig både på vibrationer, rotationer og stimulerende små dupper, som pirrer det mest følsomme sted på penis. Der er sammenlagt hele 10 indstillinger af fræk stimulation, som du kan eksperimentere med i badet, i sofaen eller under dynen - alene eller med din partner.

PDX Elite - Roto Teazer Masturbator

Plus - Pick Your Pleasure Stroker

Foretrækker du en naturtro fornemmelse og udseende? Og kan du ikke vælge, om du har mest lyst til en vaginal eller fræk anal indgang at forlyste dig i? Så er Pick Your Pleasure til dig. Her skal du nemlig ikke vælge. Du får en masturbator med to indbydende åbninger, et stimulerende indre og ophidsende detaljer. Materialet er dejligt blødt og hullerne kan strække sig, så du får en tæt fornemmelse om din skaft. Skal det være ekstra livagtigt, kan du lægge strokeren i varmt vand inden brug.

PDX Plus - Pick Your Pleasure Stroker

Elite - Air-Tight Pussy Masturbator

Hvis jeg nu siger stramt og sugende, siger du så ikke ja tak? I så fald, bør du også sige ja tak til masturbatoren her, for det er lige, hvad den tilbyder. Det bløde sleeve har en fræk vaginal åbning med detaljerede kønslæber og et stimulerende indre. I bunden af masturbatoren kan du med en enkelt finger justere det sugende vakuum, når det skal være ekstra intenst. Brug en god vandbaseret glidecreme for at få en glidende og ekstra fræk oplevelse.

PDX Elite - Air-Tight Pussy Masturbator

Elite - Talk Dirty Masturbator

Bliver du helt vild i varmen af dybe støn og sexet dirty talk? Med masturbatoren her får du begge dele oveni et blødt og livagtigt sleeve, som stimulerer dig med pirrende rotationer. Det har et par frække kønslæber ved indgangen, som byder dig velkommen. Lyt til de frække lyde i de medfølgende høretelefoner og slå de pirrende vibrationer til også, når det skal være ekstra lækkert.

PDX Elite - Talk Dirty Masturbator

Elite - Blowjob Power Pumpe

Med pumpen her får du det bedste fra to verdener. En fræk sugende fornemmelse, som du kender fra et blowjob samt en pumpefunktion, der giver dig en midlertidigt større erektion. Den har en unik IST teknologi (Intermittent lifelike Suction Technology), som gør fornemmelsen ekstra livagtig. Selve åbningen er formet som to bløde læber, der omfavner dit skaft under hele sessionen.

PDX Elite - Blowjob Power Pumpe

Er PDX noget for mig?

Godt spørgsmål. Tag testen her og se, om du bliver klogere.

Jeg er helt vild med at prøve nye funktioner af A) Ja, jeg elsker at blive stimuleret på nye måder. B) Nej, jeg foretrækker en helt klassisk klør fem.

Jeg bliver tit inspireret til at købe nyt sexlegetøj A) Ja, og derfor foretrækker jeg et prisleje, hvor det er plads til at eksperimentere. B) Nej, og derfor foretrækker jeg at betale noget mere for få, men holdbare produkter.

Det betyder alt for mig, at mit sexlegetøj er i tip top kvalitet A) Nej, det betyder mere, at jeg får nogle frække oplevelser B) Ja, jeg betaler hellere mere for den helt rigtige vare første gang.

Har du flest A’er? Så er PDX-serierne et rigtig godt bud på sexlegetøj til dit behov. Har du flest B’er? Så er der helt sikkert en masse andre mærker, som passer bedre til dig. Du kan se vores store udvalg af sexlegetøj til mænd lige her.

Rigtig god fornøjelse!

PDX sexlegetøj
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS