Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 599 kr
 • Vi er e-mærket
illustration af en mands ryg og bagdel illustration af en mands ryg og bagdel
Guides
Copywriter
Sidst opdateret:18/06/2024

Prostata-massage: De grundlæggende pointer for begyndere

Indholdsfortegnelse

Lad gå på opdagelse i prostata-nydelsens vidunderlige verden.

Vi besvarer alle dine spørgsmål om det mandlige g-punkt. Altså; hvad, hvor og hvorfor.

Vi følger også op med tips, legetøjsanbefalinger og tricks, så du kan få fantastiske oplevelser med prostata og endda potentielt få

dit livs

bedste

orgasme.

Hvad er prostata?

Prostata er en lille kirtel på størrelse med en valnød, som ligger lige under blæren og foran endetarmen hos dem, der er født med det mandlige køn.

Den er en nøglespiller i forplantningssystemet og producerer en særlig væske, der blandes med sædceller fra testiklerne og andre kirtler for at skabe sæd.

Denne prostatavæske nærer og beskytter ikke blot de hurtige svømmere, men er også vigtig for fertiliteten.

Hvor kan man finde prostata?

Prostata (1) er en lille kirtel, der befinder sig lige under blæren (2), foran endetarmen og omkranser urinrøret som en donut.

Det smukke ved prostata er, at den kan tilfredsstilles på et væld af forskellige måder.

Du kan stimulere den udvendigt ved at lægge et konstant pres på mellemkødet eller indvendigt gennem endetarmen.

illustration af mandlig anatomi med prostata og blære

Hvorfor den kaldes det mandlige g-punkt

Prostata omtales ofte som mandens g-punkt, fordi den ligesom kvindens g-punkt er en erogen zone fyldt med nerveender. Dette gør den super følsomover for berøring og tryk.

Hvis du den heldige modtager af en grundig prostatamassage, kan du potentielt også blive begavet med helkropsorgasmer, som er noget helt andet end penisorgasmer.

Forberedelser forud for prostata-massagen

Der er et par ting, du bør være opmærksom på, før du kaster dig ud i analleg:

 • Analleg bør aldrig gøre ondt: Sæt farten ned eller stop, hvis du føler for meget ubehag.
 • Nødvendige grundregler når du leger med en partner: I bør kommunikere både før og efter analleg, om f.eks. forventninger, bekymringer, hvad I kan lide, og hvad der ikke er noget for jer.
 • Det kan blive en lidt rodet affære: Udforskning af bagdøren kan potentielt blive noget rod, men der er ting, du kan gøre for at forsøge at forhindre netop dette så meget som muligt (se nedenfor).
 • Prostata-leg garanterer ikke orgasme: Det er ikke sikkert, at du får en prostataorgasme første gang eller endda de første par gange, hvis ikke du også bruger andre former for stimulering.
 • Opstemthed er afgørende: Når penis fyldes med blod, hjælper det med til, at vævet og musklerne omkring prostata slapper mere af, hvilket gør legen lettere og mere behagelig.
 • Tag dig tid til at lege: med din penis , dine kugler, eller hvad end der tænder dig mest.
 • Vi anbefaler altid rengøring med douche mindst 30 minutter før enhver form for analleg. Du kan læse mere om, hvordan man rengør med douche her.
illustration af 3 mænd i forskellige stillinger til prostataleg

Sådan masserer du din prostata som en prof

Du eller en særlig hjælper kan finde frem til det mandlige g-punkt ved at bruge anal begynder sexlegetøj , men du/I kan også blot vælge at bruge dét, du/I har ved hånden; altså fingrene.

 1. Begynd med at indtage en stilling, du føler dig godt tilpas i. Nogle populære muligheder er at ligge på siden, sidde på hug eller ligge på ryggen med bøjede ben.
 2. Brug derefter lidt anal glidecreme, som du smører både på fingeren og/eller legetøjet samt rundt om anus. Brug mere, end du tror, du har brug for!
 3. Skub derefter langsomt dit udvalgte stimulerings"redskab" ind i endetarmen; hvis du bruger en finger, så prøv at bøje den ind mod navlen ca. 2-3 cm inde.
 4. Du bør mærke et lille runding på størrelse med en valnød, idet du når din destination.
 5. Tillykke ! Du har nu fundet prostataen.
 6. Hermed er vi endelig kommet til den bedste del: Prøv at bevæge legetøjet eller din finger med cirkulær gnidning, forsigtig bankende bevægelse eller konstant tryk. Vælg det, der føles bedst.

Hvis du er sammen med en partner, må du endelig ikke glemme "efterspillet". At rydde op sammen, nusse, lidt pudesnak eller endda dele lidt snacks med hinanden kan gøre oplevelsen endnu bedre.

At vælge det rigtige prostatalegetøj

Start i det små og gå efter silikonelegetøj, som er blødt, fleksibelt og perfekt til begyndere. Kig efter legetøj med en buet form, der hjælper dig med nemt at nå prostata, og med et bulet hoved for målrettet nydelse.

Vi anbefaler, at du bruger et prostatastimulatorsæt , så du kan eksperimentere og med tiden gå op i størrelse, når du føler dig tryg ved det.

Pift tingene op med vibrationer, forskellige muligheder med fjernbetjening, eller dobbelt stimulering af både perineum (mellemkød) og prostata. Uanset om du lægger ud med prostataspecifikt legetøj, analkugler til gradvis stigende nydelse eller buttplugs, er der et væld af muligheder at udforske.

Legetøj skal behandles på samme måde som fingre; det skal rengøres både før og efter, og du skal bruge mere glidecreme, end du tror, du har brug for, både på selve legetøjet og rundt om anus.

Glem ikke at vælge legetøj med en udvidet base, så intet bliver væk derinde!

Illustration af mange forskellige prostata- og anallegetøj i orange, sort og blå

Fordele ved prostata-massage

Regelmæssig forkælelse af prostata har en lang række fordele, f.eks.:

 • Øget sexlyst
 • Forbedret udholdenhed
 • Ejakulationskontrol
 • Prostata-orgasmer
 • Stresslindring
 • Krops-selvtillid
 • Tidlig opdagelse af fysiske forandringer

Ved at udforske din bagdør kan du også få stærkere erektioner, bedre udholdenhed, helkropsorgasmer og forbedret kontrol over ejakulation, og kirsebærret på toppen er en heftig dosis endorfiner!

Opsummering

Sådan! Du har nu gennemført vores booty boot camp og er nu klædt på med forståelse af prostatas afgørende rolle, dens fordele, det legetøj og de teknikker, du kan bruge, og meget mere!

Uanset om du leger i dit eget gode selskab eller nyder oplevelsen sammen med en heldig person, så husk at nærme dig det mandlige g-punkt med nysgerrighed, omhu og et åbent sind!

God fornøjelse med udforskningen til vi ses igen!

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 599 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS