GuidesNyheder

GUIDE TIL PROSTATAORGASME

Hvis du endnu ikke har oplevet nydelsen ved prostatastimulation, så har du i den grad noget til gode. Prostataen siges at være den mandlige udgave af kvindens G-punkt, og når den masseres og stimuleres korrekt, er det muligt at opnå en meget intens orgasme – endda flere efter hinanden.

Det er ikke kun kvinder, som har et punkt, der giver en anderledes og intens orgasme. Mandens “sweet spot” kaldes ofte for det mandlige G-punkt, eller P-punktet opkaldt efter prostataen. Prostatakirtlen ligger lige under blæren og er ansvarlig for at producere et sekret, som indgår i sædvæsken. Når manden ejakulerer, består ejakulationen således både af sæd og prostatavæske.

Det er egentlig ikke svært at finde prostataen, men selve den erotiske stimulation af den kan dog være en smule sværere. Heldigvis findes der både forskellige tricks og sexlegetøj, som kan hjælpe dig til at ramme plet.

Sådan finder du prostataen

Det mandlige G-punkt er faktisk prostatakirtlen, og prostataen er faktisk let at mærke fra endetarmen. Den sidder 3-7 cm oppe i anus, foran rektum mod penis og er på størrelse med en kastanje, men den kan faktisk stimuleres både indvendigt og udvendigt. Måske har du allerede prøvet at blive stimuleret udvendigt på mellemkødet (perineum) og anus? Gang denne følelse med hundrede – sådan føles den indvendige prostatastimulation!Prostataens placering

Ved endetarmen findes der nemlig omkring 10–12.000 nerveender, og det er dem, der gør området til en yderst erogen zone. Du kan enten forsøge at finde dit prostataen selv, eller du kan få din partner til det. En af måderne, som det kan gøres på, er ved ganske enkelt at bruge en finger, men synes man ikke dette er rart, kan man bruge anal sexlegetøj som en prostatastimulator, butt plug eller strap-on, der bådes findes i almindelige og vibrerende udgaver.

Der findes masser af muligheder og mange brands fremstiller både dildoer og harness, der passer sammen, som for eksempel sexlegetøjsserien Vac U Lock fra amerikanske Doc Johnson. Man kan selvfølgelig også bruge en ægte penis, hvis ens partner er udstyret med sådan en fra naturens side.

Prostatastimulation med en finger

Inden en prostatamassage bør du tømme blæren. Den er også en god ide at vaske sig grundigt, enten i bad eller med en klud/vådserviet. Den nederste del af endetarmen er som regel tom, Sinful Anal Glidecreme 100 mlhvis man ikke ligefrem trænger til at komme på toilet, men hvis du alligevel synes, det er ubehageligt at stikke en finger ind i rektum, kan du prøve med latexhandsker til engangsbrug.

Sørg for at have rigeligt med glidecreme tilgængeligt, og start med at smøre på endetarmsåbningen og finger godt ind, inden du stikker den ind. Her kan det være en god ide at bruge anal glidecreme, da konsistensen er tykkere og nemmere at arbejde med bagtil.

Trin 1: Ophidselse

Det er vigtigt, at du er ordentligt ophidset, før du eller din partner begynder at massere prostata. Når penis er fyldt med blod, lindrer det spændinger omkring prostata. Start derfor med at hygge lidt om penis. Brug en god glidecreme. Det er vigtig, at legen stopper, før du kommer for tæt på aftrækkeren, også kaldet “the point of no return”. Hvis du hygger om din partners penis, så bed ham om at sige stop, når han nærmer sig.

Trin 2: Varm ringmusklen op

Flyt derefter fingrene til anus. Kom mere glidecreme på fingrene, før du trænger ind. Hvis musklen omkring endetarmsåbningen bliver spændt, så vent til musklerne slapper af igen, før du fortsætter med at trænge dybere ind. Stimulér omkring endetarmen, til du kan mærke musklerne er afslappede. Brug blommen af fingeren og ikke fingerspidsen – det er de færreste, der synes, det er rart at blive stimuleret indvendigt med en negl.

Trin 3: Før fingeren ind

Hvis du fører langefinger eller pegefinger nogle få centimeter ind i endetarmen, kan du mærke prostatakirtlen øverst i rektum. Punktet føles som en blød valnød. I begyndelsen af prostatamassagen kan det eventuelt føles lidt ubehageligt. Det kan også være, at du ikke kan mærke noget overhovedet. Men efter lidt tid, og særligt i kombination med et handjob eller blowjob, føler mange, at stimulationen giver en helt speciel følelse af stærkere lyst. Dette er selvfølgelig individuelt.

Trin 4: Forskellige teknikker

Når du er to til tre centimeter inde, kan du bukke fingeren let og massere ringmusklen indefra. Efter lidt tid kan du lade fingeren vibrere lidt i små “kom her”-bevægelser. Før fingeren lidt længere ind, og buk den op mod navlen, til du rammer et rundt valnødslignende væv. Tryk mod området, stimulér det ved at flytte fingeren op og ned, hold fingeren på området, og lad den “vibrere” forsigtigt. Stimulér penis samtidig for at gøre følelsen endnu skønnere.

Tips til partner! For at pirre ekstra meget kan du stoppe med at massere prostata, lige han får orgasme. Vent lidt, før du igen fortsætter stimulationen. Og før så fingeren ind med fuld kraft, samtidig med at du forkæler hans penis med handjob, til han kommer.

Det er også utroligt pirrende at få prostatamassage under oralsex. Det vil ikke blot føles helt fantastisk men måske også – hvis man er nybegynder i prostatastimulation – få ham til at slappe mere af, da fokus ikke kun vil være på den anale stimulation men også den orale.

Når man stimulerer prostata, oplever mange, at sæden siver ud i stedet for at sprøjte. Dette er helt normalt.

Hvordan punktet bedst stimuleres varierer naturligvis fra person til person, men generelt kan man sige, at konstant pres samt vippebevægelser er vejen frem, snarere end stødbevægelser. Mange kan godt lide små cirkelbevægelser eller blot et jævnt pres. Prøv jer frem, og mærk efter, hvad der føles rart.

Prostatastimulation med sexlegetøj

Det er altid en god ide at vente med anal legetøj, indtil du først selv har prøvet med en finger. Dette vil gøre det klart nemmest for dig at lokalisere prostata og derved få en så tilfredsstillende oplevelse som muligt.Indføring af prostatastimulator

Nu, hvor du ved, hvor din prostata er, og hvordan det føles at stimulere den, er du klar til at gøre det med legetøj, hvilket faktisk ofte kan være nemmere, da det meste er krumt og dermed designet til at ramme prostataen helt rigtigt.

Trin 1: Ophidselse

Husk, at det altid er vigtigt at være afslappet og ophidset, inden du går i gang med at lege med prostata – og det gælder, uanset om den skal stimuleres med en finger, legetøj eller en penis. Og husk som altid masser af glidecreme. Start med at massere prostata eksternt med legetøjet – hvis du bruger legetøj med vibrator, kan det være en god ide at skrue helt op for vibrationerne, så du har en chance for at mærke dem indvendigt.

Trin 2: Før legetøjet ind

Når du har fuld rejsning, smører du anus og legetøj godt ind i vandbaseret anal glidecreme og fører legetøjet langsomt ind, op mod prostataen, hvor du kunne mærke presset tidligere, da punktet blev stimuleret med en finger. Lad legetøjet hvile mod prostataen.

Trin 3: Tænd for vibrationerne

Hvis du bruger en form for anal vibrator, kan du nu tænde for vibrationerne. Begynd at onanere – eller lad din partner forkæle dig med et blowjob – samtidig med at prostata stimuleres med skønne vibrationer. Tag dig god tid, og udforsk prostataen med forskellige vibrationer, let og kraftigt pres, og variér dine bevægelser. Fortsæt med at onanere, til du er klar til at komme.

Trin 4: Øg presset

Når du når til “point of no return”, øger du presset på prostata. Bevæg legetøjet i cirkulær bevægelser, indtil du kommer. De fleste oplever en helt fantastisk orgasme og en øget mængde sæd – endda helt op til to gange så meget som når du kommer uden prostatastimulation.

Vælg det rigtige anal legetøj

Når det gælder anal legetøj til mænd, er der rigtig mange muligheder. Når du skal vælge, hvad du har lyst til at eksperimentere med, skal du tage hensyn til din indre anatomi, samt hvilken form for stimulation du ønsker.Aneros Progasm Prostatastimulator

Hvis du oplever, at du, når du bruger fingeren, bliver nødt at bøje den for at ramme plet, anbefaler vi en prostatamassager som Aneros Progasm. Den har en rigtig god bevægelighed og kan med sin fylde give en god stimulation mod prostata.Sinful Slim Butt Plug Small

Oplever du, at du sagtens kan ramme prostata med en strakt finger, er Sinfuls Slim Butt Plug ganske velegnet, og det fås i både small, medium og large.

Det vil selvfølgelig altid være en smagssag, hvad man er til, og det handler ganske enkelt om at prøve sig frem. Mange har dog tendens til at vælge analt sexlegetøj, der ikke er så stort, hvis de er helt nybegyndere.

Sinful Getter Dual Prostata MassagerFaktisk kan det dog være nemmere at ramme prostata med en noget større vibrator, som f.eks. Sinful Getter Dual Prostata Massager, i modsætningen til én i en mindre størrelse. Jo større overfladen af legetøjet er, jo nemmere er det at ramme plet.

Men hvad med vibrationer? Skal man vælge med eller uden? Det er igen en smagssag. Bare husk, at du altid kan slå vibrationerne fra i en prostatamassager med vibrator, men at du ikke kan slå dem til i de ikke-vibrerende prostatamassagere.

Husk også, at da mange prostatastimulatorer kan bruges uden hænder, er det nemt at tilføje prostataleg, uanset om du kører solo og hellere vil bruge hænderne til at onanere med, eller om du vil bruge dem til at forkæle din partner med.

Anal stimulation er for alle med en prostata

Prostatakirtlens funktion er den samme for alle mænd. Hvis man bliver stimuleret prostata, enten ved analt samleje eller med en finger eller vibrator/dildo, kan dette give en orgasme, som er kraftigere og dybere end en almindelig orgasme. Og det er uanset hvilken seksuel orientering man har.

Omkring 20% af heteroseksuelle mænd har haft analt samleje, 15% har fået anilingus (dvs. stimulation af endetarmsåbningen med tunge/mund), og 24% har oplevet analstimulation med en finger. Hvordan man reagerer på at blive stimuleret analt, herunder den orgasme man får, er ikke koblet til seksuel orientering. Mange heteroseksuelle mænd nyder f.eks. at modtage prostatastimulation af en kvindelig partner, og mange nyder også anal stimulation alene.

Uanset hvad man tænder på, er det vigtigt med selvkontrol, og at man lærer at slappe af – både mentalt og fysisk. Nogle beskriver desuden den ultimative orgasme, som resultatet af stimulation af både penis og prostata på samme tid.

Rigtig god fornøjelse!