Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 499 kr
 • Vi er e-mærket
Forskellige sorte anal produkter på en sort baggrundForskellige sorte anal produkter på en sort baggrund
Guides
Forfatter
Sidst opdateret:22/09/2022

Guide til prostataorgasme

Indholdsfortegnelse

Hvis du endnu ikke har oplevet nydelsen ved prostata massage, så har du i den grad noget til gode. Prostataen siges at være den mandlige udgave af kvindens G-punkt, og når den masseres og stimuleres korrekt, er det muligt at opnå en meget intens anal orgasme – endda flere efter hinanden.

Det er ikke kun kvinder, som har et punkt, der giver en anderledes og intens orgasme. Mandens "sweet spot" kaldes ofte for det mandlige G-punkt, eller P-punktet opkaldt efter prostataen. Den ligger lige under blæren og er ansvarlig for at producere et sekret, som indgår i sædvæsken. Når manden ejakulerer, består ejakulationen således både af sæd og prostatavæske.

Det er egentlig ikke svært at finde prostataen, men selve den erotiske stimulation med prostata massage kan være en smule sværere. Heldigvis findes der både forskellige tricks og sexlegetøj, som kan hjælpe dig til at ramme plet, så du kan nyde en dejlig og kraftig anal orgasme.

Sådan finder du prostataen

Det mandlige G-punkt er faktisk prostatakirtlen, og den er faktisk let at mærke fra endetarmen. Den sidder 3-7 cm oppe i anus, foran rektum mod penis og er på størrelse med en kastanje, men den kan faktisk stimuleres både indvendigt og udvendigt.

Måske har du allerede prøvet at blive stimuleret udvendigt på mellemkødet (perineum) og anus? Gang denne følelse med hundrede – sådan føles den indvendige stimulation!

Ved endetarmen findes der nemlig omkring 10–12.000 nerveender, og det er dem, der gør området til en yderst erogen zone. Du kan enten forsøge at finde dit prostata selv, eller du kan få din partner til det.

En af måderne, som det kan gøres på, er ved ganske enkelt at bruge en finger, men synes man ikke dette er rart, kan man bruge anal sexlegetøj som en stimulator, butt plug eller strap-on, der bådes findes i almindelige og vibrerende udgaver.

Der findes masser af muligheder og mange brands fremstiller både dildoer og harness, der passer sammen, som for eksempel sexlegetøjsserien Vac U Lock fra amerikanske Doc Johnson. Man kan selvfølgelig også bruge en ægte penis, hvis ens partner er udstyret med sådan en fra naturens side.

Illustration der viser hvor prostata findes ergonomisk
1. Prostata. 2. Blære. 3. Anus.

Prostata massage med en finger

Inden en prostata massage bør du tømme blæren. Den er også en god ide at vaske sig grundigt, enten i bad eller med en klud/vådserviet.

Den nederste del af endetarmen er som regel tom, hvis man ikke ligefrem trænger til at komme på toilet, men hvis du alligevel synes, det er ubehageligt at stikke en finger ind i rektum, kan du prøve med latexhandsker til engangsbrug.

Sørg for at have rigeligt med glidecreme tilgængeligt, og start med at smøre på endetarmsåbningen og finger godt ind, inden du stikker den ind og begynder din prostata massage. Her kan det være en god ide at bruge anal glidecreme, da konsistensen er tykkere og nemmere at arbejde med bagtil.

Anal glidecreme bliver presset ud i en hånd

Trin 1: Ophidselse

Det er vigtigt, at du er ordentligt ophidset, før du eller din partner begynder på din prostata massage. Når penis er fyldt med blod, lindrer det spændinger omkring prostata. Start derfor med at hygge lidt om penis. Brug en god glidecreme.

Det er vigtig, at legen stopper, før du kommer for tæt på aftrækkeren, også kaldet “the point of no return”. Hvis du hygger om din partners penis, så bed ham om at sige stop, når han nærmer sig.

Trin 2: Varm ringmusklen op

Flyt derefter fingrene til anus. Kom mere glidecreme på fingrene, før du trænger ind. Hvis musklen omkring endetarmsåbningen bliver spændt, så vent til musklerne slapper af igen, før du fortsætter med at trænge dybere ind.

Stimulér omkring endetarmen, til du kan mærke musklerne er afslappede. Brug blommen af fingeren og ikke fingerspidsen - det er de færreste, der synes, det er rart at få en prostata massage med en negl.

Trin 3: Før fingeren ind

Hvis du fører langefinger eller pegefinger nogle få centimeter ind i endetarmen, kan du mærke prostatakirtlen øverst i rektum. Punktet føles som en blød valnød. I begyndelsen af en prostata massage kan det eventuelt føles lidt ubehageligt. Det kan også være, at du ikke kan mærke noget overhovedet.

Men efter lidt tid, og særligt i kombination med et handjob eller blowjob, føler mange, at stimulationen giver en helt speciel følelse af stærkere lyst.

Hvis du ikke leger sammen med en partner, kan du med fordel bruge en blowjob simulator, som kan sættes om penis, samtidig med at du udfører en prostata massage.

Trin 4: Forskellige teknikker

Når du er to til tre centimeter inde, kan du bukke fingeren let og massere ringmusklen indefra. Efter lidt tid kan du lade fingeren vibrere lidt i små “kom her”-bevægelser. Før fingeren lidt længere ind, og buk den op mod navlen, til du rammer et rundt valnødslignende væv.

Tryk mod området, stimulér det ved at flytte fingeren op og ned, hold fingeren på området, og lad den "vibrere" forsigtigt. Stimulér penis samtidig for at gøre følelsen endnu skønnere.

Forskellige sorte og lilla buttplugs på en grøn baggrund

Prostata massage med sexlegetøj

Det er altid en god ide at vente med anal legetøj, indtil du først selv har prøvet med en finger. Dette vil gøre det klart nemmest for dig at lokalisere prostata og derved få en så tilfredsstillende oplevelse som muligt.

Nu, hvor du ved, hvor din prostata er, og hvordan det føles at stimulere den, er du klar til at lave lave prostata massage med legetøj, hvilket faktisk ofte kan være nemmere, da det meste er krumt og dermed designet til at ramme punktet helt rigtigt.

Trin 1: Ophidselse

Husk, at det altid er vigtigt at være afslappet og ophidset, inden du går i gang med at lege med prostata massage - og det gælder, uanset om den skal stimuleres med en finger, legetøj eller en penis. Og husk som altid masser af glidecreme.

Start med at massere eksternt med legetøjet - hvis du bruger legetøj med vibrator, kan det være en god ide at skrue helt op for vibrationerne, så du har en chance for at mærke dem indvendigt.

Trin 2: Før legetøjet ind

Når du har fuld rejsning, smører du anus og legetøj godt ind i vandbaseret anal glidecreme og fører legetøjet langsomt ind, op mod prostataen, hvor du kunne mærke presset tidligere, da punktet blev stimuleret med en finger. Lad legetøjet hvile mod punktet.

Trin 3: Tænd for vibrationerne

Hvis du bruger en form for anal vibrator, kan du nu tænde for vibrationerne. Begynd at onanere - eller lad din partner forkæle dig med et blowjob - samtidig med at prostata stimuleres med skønne vibrationer.

Tag dig god tid, og udforsk området med forskellige vibrationer, let og kraftigt pres, og variér dine bevægelser. Fortsæt med at onanere til du er klar til at komme.

Trin 4: Øg presset

Når du når til “point of no return”, øger du presset på prostata. Bevæg legetøjet i cirkulær bevægelser, indtil du kommer. De fleste oplever en helt fantastisk anal orgasme og en øget mængde sæd fra ejakulation - endda helt op til to gange så meget som når du kommer uden prostata massage.

Forskellige buttplugs og anal vibratorer på en lilla baggrund

Vælg det rigtige anal legetøj

Når det gælder anal legetøj til mænd, er der rigtig mange muligheder. Når du skal vælge, hvad du har lyst til at eksperimentere med, skal du tage hensyn til din indre anatomi, samt hvilken form for stimulation du ønsker.

Hvis du oplever, at du, når du bruger fingeren, bliver nødt at bøje den for at ramme plet, anbefaler vi en prostata massager som Aneros Progasm. Den har en rigtig god bevægelighed og kan med sin fylde give en god stimulation.

Oplever du, at du sagtens kan ramme prostata med en strakt finger, er Sinfuls Slim Butt Plug ganske velegnet, og det fås i både small, medium og large.

Det vil selvfølgelig altid være en smagssag, hvad man er til, og det handler ganske enkelt om at prøve sig frem. Mange har dog tendens til at vælge analt sexlegetøj, der ikke er så stort, hvis de er helt nybegyndere.

Faktisk kan det dog være nemmere at ramme prostata med en noget større vibrator, som f.eks. Sinful Getter Dual Prostata Massager, i modsætningen til én i en mindre størrelse. Jo større overfladen af legetøjet er, jo nemmere er det at ramme plet.

Sinful Dual Prostata Massager på en lyseblå baggrund

Analorgasme er for alle

Prostatakirtlens funktion er den samme for alle mænd. Hvis man bliver stimuleret med prostata massage, enten ved analt samleje eller med en finger eller vibrator/dildo, kan dette give en anal orgasme, som er kraftigere og dybere end en almindelig orgasme.

Og det er uanset hvilken seksuel orientering man har. Mange heteroseksuelle mænd nyder f.eks. at modtage prostata massagen af en kvindelig partner, og mange nyder også anal stimulation alene.

Uanset hvad man tænder på, er det vigtigt med selvkontrol, og at man lærer at slappe af - både mentalt og fysisk. Nogle beskriver desuden den ultimative orgasme, som resultatet af stimulation af både penis og prostata på samme tid.

Rigtig god fornøjelse!

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 499 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS