TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Prostata Stimulator

Rigtig mange mænd er vilde med en prostata stimulator. Ved stimulation af prostata kan du nemlig opnå meget kraftige orgasmer, da de stimulerer P-punktet (det mandlige "G-punkt"). Vi anbefaler, at du bruger en glidecreme sammen med din prostata simulator, da dette vil give den absolut bedste oplevelse. Du kan læse meget mere om emnet i vores guide til prostataorgasme.

Prostata stimulator - Få ekstra intense og dybe orgasmer

Hvad er en prostata stimulator?

Vi har allesammen hørt om G-punktet, en af kvindens høj-erogene zoner, der kan give de mest kraftfulde og dybe orgasmer, hvis det bliver stimuleret. Men har du nogensinde hørt om den mandlige pendant P-punktet? P-punktet er også kendt som prostataen, og med en prostata stimulator kan du som mand opleve de mest intense orgasmer nogensinde.

Produktet er et stykke anal sexlegetøj, der føres ind i anus. Vibratoren er designet til at ramme P-punktet helt perfekt for en stimulerende og pirrende oplevelse, der resulterer i et eksplosivt klimaks.

Men hvordan fungerer dette stykke legetøj egentligt? For at forstå dette er du nødt til at vide lidt mere om den mandlige anatomi. Mandens blærehalskirtel, der er bedre kendt som prostata, er placeret ca. 4-7 cm oppe i anus lige under blæren og foran endetarmen. Den har en rund form og er normalt ca. 2 cm i diameter.

Det er ligesom kvindens G-punkt en høj-erogen zone, og når den bliver masseret og stimuleret med en vibrator eller en massager, vil du få ekstremt intense orgasmer. Det er virkelig en oplevelse, du ikke bør snyde dig selv for.

Oplev nye former for nydelse med en prostata stimulator

Når mænd får en orgasme, er der oftest tale om en orgasme, der opstår ved at penis bliver pirret og stimuleret ved onani, samleje eller noget helt tredje. Men ligesom at kvinder kan få forskellige former for orgasmer, kan mænd det også.

Med en prostata vibrator kan du få en orgasme ved stimulation af P-punktet, og det er en helt anden oplevelse, end når du bliver stimuleret på din penis. Du kan desuden også få nogle stimulatorer, der udover at massere P-punktet også pirrer mellemkødet. Det bliver næsten ikke bedre end det.

Postata stimulatorer og massager findes i alle former, farver og størrelser. Fælles for dem alle er, at de skal indføres analt, og at de rammer P-punktet lige der, hvor det føles allerbedst.

Du kan både få en prostata stimulator, der er formet som en dildo, men du kan også få en u-formet stimulator for en ekstra intens og pirrende oplevelse. Med en u-formet massager stimulerer du prostata, mellemkødet og alle de følsomme nerver i og omkring anus på en og samme tid. Det er en ren win-win situation. Alt afhængig af hvor intens en stimulation du ønsker, kan du få en produktet med og uden vibrationer.

Prostata massager eller prostata stimulator?

Vi oplever nogle gange, at vores kunder spørger, hvad forskellen er på en prostata vibrator og prostata massager. Svaret er simpelt, for der er ingen forskel. En P-punkts vibrator og massager er præcis det samme produkt, men vi kan godt forstå, at du kan blive forvirret, for junglen af sexlegetøj er stor og svær at navigere rundt i.

Hvis du er i tvivl om, hvilken der passer bedst til dit behov, eller hvis du f.eks. har et spørsmål til diameteren på et af produkterne, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til kundeservice. Vi kan også guide dig i vores brede sortiment af mærker, hvor du bl.a. finder anerkendte LELO. Vi har en stor viden om alle vores produkter, og vi vil hellere end gerne hjælpe og vejlede dig, så du får det helt rigtige produkt til lige netop dit behov.

Anal stimulation kan tilføje en ny og spændende dimension til dit sexliv, og alle kan få glæde af en prostata stimulator.

Uanset om du er single eller i et forhold, heteroseksuel eller homoseksuel, vil du med dette produkt opdage en helt ny verden af nydelse, og når du først er trådt ind i den verden, så har du ikke lyst til at forlade den igen.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS