Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 499 kr
 • Vi er e-mærket
Sexlegetøj fra ohhceanSexlegetøj fra ohhcean
Brands
Forfatter
Sidst opdateret:16/03/2022

Verdens første sexlegetøj lavet med ocean-bound plastik

Vi har taget et lille, men vigtigt skridt i en bedre retning - en retning mod en måde at arbejde på, hvor vi kan begynde at lukke cirklen af plastik produktion. Det er derfor vi er så umådeligt stolte af at præsentere dig for…

ohhcean logo

ohhcean er verdens første sexlegetøj lavet med genanvendt ocean-bound plastik. Det har været på tegnebrættet i, hvad der føles som en evighed for Mathilde Mackowski, hjernen bag ohhcean brandet.

Stående ved vandkanten på en sandstrand med vinden i ansigtet og kinder blussende og varme, følte Mathilde den første trang til at gøre noget ved det plastikaffald, der lå og bølgede i vandoverfladen i en lys, grøn farve.

Det var i dét øjeblik, at Mathilde fik idéen til at skabe verdens første sexlegetøj lavet med genanvendt ocean-bound plastik.

Hun har alle dage været drevet af nysgerrighed og et voldsomt drive i forhold til at gøre ting bedre. Optimere. Forbedre. Ændre. Ord der konstant har været overskrifter i hendes hoved.

Kvinde sidder ned og kigger på sexlegetøj

Så, øh… Hvad er ohhcean egentlig, tænker du måske?

ohhcean er en ny begyndelse. Et lille skridt i den rigtige retning. En lille dråbe i havet, men markant nok til at lave ringe i vandet der kan nå nye kyster.

Og for at være lidt mere specifik, er det en kollektion af havblåt sexlegetøj lavet med genanvendt ocean-bound plastik, dækket af et tyndt lag silkeblødt silikone. Kollektionen består indtil videre af tre produkter. Klassikere som vi alle kender og elsker. Vi har en magic wand, en G-punktsvibrator og en body vibrator.

Vi går mere i detaljer med produkterne lige om lidt, men lad os først dykke ned i eventyret om, hvordan ohhcean opstod. Det har været en rejse fuld af bølgegang med både op- og nedture. Det indebærer altid en masse læring på vejen, når man starter ud på en ny rejse, og det har også været tilfældet med ohhcean.

Sexlegetøj fra ohhcean

Det var så ekstremt vigtigt, at vi vidste præcis hvor plastikket kom fra, hvem der indsamlede det, hvor det blev behandlet og selvfølgelig, hvordan det blev behandlet.

Vi ville være sikre på at hele processen var bygget på visionen om minimal indvirkning på miljøet - lige fra opsamlingen af plastikken i og omkring havet til at sikre os at arbejdsmiljøet også levede op til de standarder, vi ønskede for resten af projektet. For at alt dette kunne blive en succes, var det nødvendigt, at alle parter fik samme betænksomhed og opmærksomhed som de faktiske produkter. Efter lang tids søgen, fandt vi endelig #tide.

Som værende én af verdens førende aktører inden for upcycling og genanvendelse af ocean-bound plastik, har #tide gjort det hårde arbejde for at sikre sig, at alle ovenstående forhold er overholdt. Det starter med at træne fiskerne og betale dem for at indsamle og sortere plastikken. Indsamlingen af plastik i og omkring havet, er en praksis, organiseret betalt og forvaltet i overensstemmelse med høje, etiske standarder, som er enormt vigtige for både os og #tide.

Kapsler, granulat og sexlegetøj

Plastikken er samlet i og omkring havet i det sydøstlige Asien i samarbejde med sociale virksomheder. Takket være #tide’s sweiziske præcision er materialet ikke alene lavet af 100% genanvendt ocean-bound plastik, processen er også drevet af vedvarende energi.

Samarbejdet med #tide har sat os i en spændende klub af game changers, med medlemmer der inkluderer nogle af verdens førende brands. Vi er vildt stolte over at samarbejde med sådan et stærkt og pålideligt brand for social og miljøorienteret bæredygtighed, som #tide har formået at bygge.

Kvinde holder tre stykker sexlegetøj

Processen med at gøre plastik genanvendeligt, har været utrolig lang og hård, og vi kunne ikke være mere glade og spændte over at kunne præsentere produkterne for dig.

Det er et lille bitte skridt i den rigtige retning, og forhåbentligt blot begyndelse på meget mere sexlegetøj lavet med ocean-bound plastik.

Se kollektionen her: ohhcean by Sinful

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 499 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS