TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

ohhcean

ohhcean introducerer verdens første serie af sexlegetøj fremstillet med ocean-bound plastik. Denne fantastiske kollektion indeholder blåt og smukt sexlegetøj, der er lavet med genanvendt ocean-bound plast og efterfølgende dækket af et tyndt lag blødt silikone.

ohhcean® by Sinful

Hvad er ohhcean?

Byd velkommen til ohhcean. Verdens første sexlegetøjsserie fremstillet med ocean-bound plastik. Med denne verdensnyhed har vi taget hul på en helt ny begyndelse. Et lille skridt i den rigtige retning. Samlet set er det en lille dråbe i havet, men selv den mindste dråbe kan sætte gang i en bevægelse - og med denne kollektion er vi utrolig glade for at kunne starte den første bølge.

Den splinternye ohhcean-serie byder på tre stykker sexlegetøj lavet med ocean-bound plastik, som efterfølgende er belagt med et tyndt lag silkeblødt silikone. De tre produkter er vaskeægte klassikere, som vi alle kender og elsker. Vi har en effektiv magic wand, en luksuriøs G-punktsvibrator og en kraftfuld kropsvibrator. Alle tre er fuldt genopladelige, de kommer med syv forskellige vibrationsmønstre og endeligt bliver de pakket ind i miljøbevidst emballage.

Alle ohhcean produkter er fremstillet i samarbejde med #tide, som er en af verdens førende organisationer inden for upcycling og genanvendelse af ocean-bound plastik. Det er et samarbejde, som vi er meget stolte af og det er der flere grunde til. #tide sørger for, at plastikken bliver indsamlet i og omkring havet i Sydøstasien i samarbejde med velgørende organisationer. De sørger samtidig for, at materialet ikke kun er lavet af 100% recycled ocean-bound plastic, men hele processen er faktisk også drevet af vedvarende energi.

Sexlegetøj lavet med ocean-bound plastik

Som vi allerede har været inde på et par gange, så er sexlegetøjet fra ohhcean lavet med ocean-bound plastik. Men hvad betyder det? Helt konkret, så betyder det, at det plastik, som er blevet brugt til at lave alt sexlegetøjet i denne serie, enten er fundet i havet eller tæt på havet, hvor det kan risikere at ende med næste regnskyl.

Plastikket bliver samlet op af lokale fiskere i og omkring hav, vandløb og søer. Disse fiskere bliver både trænet i og betalt for at opsamle materialet og sortere det. Det er forskellige slags plastik der bliver indsamlet. Både det, der kaldes PET og PP. PET, også kendt som polyethylenterephthalat, er let genanvendeligt termoplast. Det er den slags, du har mødt hvis du har drukket af en sodavands- eller vandflaske. Lågene fra disse flasker er det, der gennem genanvendelsesprocessen ender ud med at være en del af vores ohhcean produkter.

Når plastik materialet er blevet samlet fra havet og alle de nærliggende områder, så bliver det registreret, vasket rent og trevlet i meget små stykker. Derefter bliver det bearbejdet hos samarbejdspartnere, der nedbryder det ved hjælp af vedvarende energi.

Hvordan startede ohhcean by Sinful?

Det har været en lang rejse for Mathilde Mackowski, medejer af Sinful, og hendes team at nå i mål med ohhcean. Det krævede en dedikeret team indsats og intenst samarbejde med de dygtigste fagfolk inden for området for at få alle elementer til at gå op i en højere enhed. Produkterne fra ohhcean by Sinful skulle være intet mindre end et luksuriøst sexlegetøj lavet med en genanvendelig kerne, som præsterer mindst lige så godt som alt andet i samme kategori - og produceret under etisk ansvarlige forhold.

Måden hvorpå drømmen om ohhcean by Sinful gik i opfyldelse var via samarbejdet med #tide, takket være deres ekspertise inden for upcycling og genbrug af ocean-bound plastik. #tide var den samarbejdspartner vi havde brug for, fordi deres fokus er gennemsigtighed og etiske høje standarder gennem hele forsyningskæden.

En bevidsthed omkring miljøet har været et centralt emne i hvert enkelt trin af udviklingen af ohhcean by Sinful produkterne. Udover det genanvendte plastik, har de genopladelige batterier, som vi kender dem fra elbiler og emballage lavet af pap. Denne kollektion har været undervejs i mere end et år og indeholder tre typer sexlegetøj indtil videre med ambitionen om at udvide sortimentet med mange, mange flere.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS