ohhcean

Verdens første sexlegetøj fremstillet med ocean-bound plastik

Mød ohhcean®. Verdens første sexlegetøjsserie lavet med ocean-bound plastik. ohhcean-serien byder på sexlegetøj belagt med silkeblødt silikone, der giver nyt liv til gammelt plastik. Selv den mindste dråbe kan sætte gang i en bevægelse.
Vi er utroligt glade for at starte den første bølge.

"Hårdt plast lavet af 100 % genanvendt ocean-bound plastik"
#tide
Kom med på
rejsen
Følg plastiklågenes rejse fra de bliver indsamlet af lokale fiskere til at blive forarbejdet, transformeret og forvandlet til lækkert, nyt ohhcean sexlegetøj.
 • Process alt text
  Fiskere samler plastik fra i og omkring havet
 • Process alt text
  Plastiklågene der bliver transformeret med hjælp fra #tide og deres genanvendelsesekspertise
 • Process alt text
  Lågene er samlet sammen og ét skridt tættere på at blive til granulat
 • Process alt text
  Første del af forvandlingsprocessen
 • Process alt text
  Plastikgranulat klar til at give liv til nye produkter
 • Process alt text
  Transformationen er komplet. Verdens første sexlegetøj med ocean-bound plastic.
 • Story alt text
  Vi er
  så glade!
  Mathilde Mackowski, Co-Founder

ohhcean® by Sinful

Hvad er ohhcean?

Byd velkommen til ohhcean. Verdens første sexlegetøjsserie fremstillet med ocean-bound plastik. Med denne verdensnyhed har vi taget hul på en helt ny begyndelse. Et lille skridt i den rigtige retning. Samlet set er det en lille dråbe i havet, men selv den mindste dråbe kan sætte gang i en bevægelse - og med denne kollektion er vi utrolig glade for at kunne starte den første bølge.

Den splinternye ohhcean-serie byder på tre stykker sexlegetøj lavet med ocean-bound plastik, som efterfølgende er belagt med et tyndt lag silkeblødt silikone. De tre produkter er vaskeægte klassikere, som vi alle kender og elsker. Vi har en effektiv magic wand, en luksuriøs G-punktsvibrator og en kraftfuld kropsvibrator. Alle tre er fuldt genopladelige, de kommer med syv forskellige vibrationsmønstre og endeligt bliver de pakket ind i miljøbevidst emballage.

Alle ohhcean produkter er fremstillet i samarbejde med #tide, som er en af verdens førende organisationer inden for upcycling og genanvendelse af ocean-bound plastik. Det er et samarbejde, som vi er meget stolte af og det er der flere grunde til. #tide sørger for, at plastikken bliver indsamlet i og omkring havet i Sydøstasien i samarbejde med velgørende organisationer. De sørger samtidig for, at materialet ikke kun er lavet af 100% recycled ocean-bound plastic, men hele processen er faktisk også drevet af vedvarende energi.

Sexlegetøj lavet med ocean-bound plastik

Som vi allerede har været inde på et par gange, så er sexlegetøjet fra ohhcean lavet med ocean-bound plastik. Men hvad betyder det? Helt konkret, så betyder det, at det plastik, som er blevet brugt til at lave alt sexlegetøjet i denne serie, enten er fundet i havet eller tæt på havet, hvor det kan risikere at ende med næste regnskyl.

Plastikket bliver samlet op af lokale fiskere i og omkring hav, vandløb og søer. Disse fiskere bliver både trænet i og betalt for at opsamle materialet og sortere det. Det er forskellige slags plastik der bliver indsamlet. Både det, der kaldes PET og PP. PET, også kendt som polyethylenterephthalat, er let genanvendeligt termoplast. Det er den slags, du har mødt hvis du har drukket af en sodavands- eller vandflaske. Lågene fra disse flasker er det, der gennem genanvendelsesprocessen ender ud med at være en del af vores ohhcean produkter.

Når plastik materialet er blevet samlet fra havet og alle de nærliggende områder, så bliver det registreret, vasket rent og trevlet i meget små stykker. Derefter bliver det bearbejdet hos samarbejdspartnere, der nedbryder det ved hjælp af vedvarende energi.

Hvordan startede ohhcean by Sinful?

Det har været en lang rejse for Mathilde Mackowski, medejer af Sinful, og hendes team at nå i mål med ohhcean. Det krævede en dedikeret team indsats og intenst samarbejde med de dygtigste fagfolk inden for området for at få alle elementer til at gå op i en højere enhed. Produkterne fra ohhcean by Sinful skulle være intet mindre end et luksuriøst sexlegetøj lavet med en genanvendelig kerne, som præsterer mindst lige så godt som alt andet i samme kategori - og produceret under etisk ansvarlige forhold.

Måden hvorpå drømmen om ohhcean by Sinful gik i opfyldelse var via samarbejdet med #tide, takket være deres ekspertise inden for upcycling og genbrug af ocean-bound plastik. #tide var den samarbejdspartner vi havde brug for, fordi deres fokus er gennemsigtighed og etiske høje standarder gennem hele forsyningskæden.

En bevidsthed omkring miljøet har været et centralt emne i hvert enkelt trin af udviklingen af ohhcean by Sinful produkterne. Udover det genanvendte plastik, har de genopladelige batterier, som vi kender dem fra elbiler og emballage lavet af pap. Denne kollektion har været undervejs i mere end et år og indeholder tre typer sexlegetøj indtil videre med ambitionen om at udvide sortimentet med mange, mange flere.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk