Skandinavisk førende webshop, Sinful, søger E-handelselev

Er du en arbejdshest og vil du gerne være en del af et ungt, internationalt miljø hos en webshop i rivende udvikling? Så kom til tasterne og søg stillingen som Sinfuls nye E-handelselev. 

Om jobbet:

Som elev hos os kommer du ud i alle kroge af virksomheden og får en bred viden i at drive en succesrig online forretning. Dit hovedfokus vil være at assistere vores produkt- og indkøbsafdeling.

Dine arbejdsopgaver:

Du får en stor betydning for hele virksomheden, og du vil opleve at dine kollegaer vil se dig som en vigtig holdspiller. Arbejdsopgaverne er mange og varierede - du kommer bl.a. til at gå i dybden med redigering og uploading af produktbilleder/videoer fra leverandører, tekstarbejde, vareoprettelse, optimering og vedligehold af indhold på shoppen, behandling af indkøbsordre og meget mere.

Dine kvalifikationer:

  • - Du har en drøm om at gøre karriere inden for e-handel.
  • - Du er er vant til at arbejde med MS Office, især Excel.
  • - Du ser dig selv som et talent, der motiveres af at blive den bedste på dit felt.
  • - Du har evnen og viljen til at dygtiggøre dig og opsøge ny viden.
  • - Du taler flydende dansk og gerne engelsk både mundtligt og skriftligt.

Vi forestiller os, at du har afsluttet din gymnasiale uddannelse (HHX/HGS), og at du er topmotiveret for at finde en fed elevplads med masser af muligheder for udvikling.

Om Sinful:

Sinful er Skandinaviens største e-commerce virksomhed inden for erotiske produkter. Vi sætter barren højt og driver succesfulde webshops i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er de stolte vindere af den prestigefyldte Børsens Gazellepris i 2015, 2016 og 2017 samt en E-handelspris i 2017.

Du vil få knap 60 ambitiøse kollegaer, der lægger vægt på at hverdagen skal være sjov og lærerig, og hvor deltagelse i sociale arrangementer udenfor arbejdstiden er noget vi værdsætter. Vi er innovative og vi arbejder hver dag på at inspirere danskerne og vores nordiske naboer til mere kærlighed, intimitet og leg, så det er vigtigt for os, at du har humor, et åbent sind og en legende natur.

Praktisk info:

Antal timer: Fuldtid.
Forventet tiltrædelse: Snarest muligt.
Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende, seneste ansøgningsfrist d. 30/11-2017.
Arbejdssted: Åbyhøj, Aarhus.

Ved spørgsmål kontakt Marianne Nissen på: marianne.nissen@sinful.eu

Send din ansøgning sammen med relevante bilag og referencer til: job@sinful.dk

Emnefelt i e-mail: “E-handels elev”

KUN ansøgninger der sendes pr. e-mail tages i betragtning.