TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Sexgynger

Oplev sex på helt nye måder og i helt nye og vægtløse stillinger. Her finder I et bredt udvalg af markedets mest populære sexgynger. Nogle af dem kan monteres i loftet, andre sættes blot op på en dør eller fastmonteres på et medfølgende sexgynge stativ. Find den eller de gynger, der passer bedst ind i jeres sexliv og fantasier.

Sexgynge - Oplev sex på en ny (og bedre) måde

Gyng dig til bedre sex med en sexgynge

Har du hørt om en sexgynge før? Måske har du set en på film eller diskuteret alle de mange sjove og frække scenarier med vennerne over et glas rødvin. Men har du nogensinde overvejet at anskaffe dig en? Hvis du ikke har, så bør du gøre det, for en sexgynge kan give jeres sexliv en helt ny dimension og gøre det endnu bedre. Det er en gynge lavet af f.eks. stropper, der kan spændes op i loftet, døren, eller hvor end du har lyst til at have sex med din partner. Når den er spændt op, kan den ene af jer (eller jer begge to) sætte jer i gyngen, og I kan gå i gang med at eksperimentere med jeres nye legetøj. Den åbner op for en helt ny verden af nydelse, hvor I kan prøve sexstillinger, I ikke tidligere har troet var mulige.

I mange år var begrebet sexgynge forbundet med swingerklubber, mørke kælderrum og folk, der havde en kinky smag i sex. Sådan er det slet ikke mere. Den er til det unge, nyforelskede par, der slet ikke kan få nok af hinanden, og den er også til hr og fru Jensen i villakvarteret, der lige har holdt sølvbryllup, og som heller ikke kan få nok af hinanden. Den giver dig og din partner mulighed for at se hinanden i et nyt lys og få en ekstra stimulerende sexoplevelse, som I aldrig har prøvet før.

En sexgynge giver jer masser af legemuligheder

Men hvad er det egentligt, der gør en sexgynge så særlig? Helt grundlæggende giver den jer mulighed for at prøve nogle sexstillinger, I ikke har brugt før eller måske endda at forbedre jeres yndlingssexstilling. Med den er I ikke ikke længere begrænset af tyngdekraften. Kun fantasien sætter grænser for, hvad I kan gøre med hinanden og jer selv. En sexgynge er ideel til både vaginal og anal sex samt til oralsex. Der er virkelig ikke det, den ikke kan.

Der findes forskellige modeller. Den klassiske model er til en person. Kvinden eller manden spændes fast, hvorefter partneren gynger ham eller hende på den frækkeste måde, I kan forestille jer. Men I kan også få en model, hvor I begge kan spændes fast eller en sexsling, der modsat en sexgynge ikke kun består af stropper, men et stort stykke læder, hvor den ene af jer kan ligge på. Alt afhængig af hvilken en I vælger, skal den skrues op i loftet, hænges på døren eller sættes i et stativ. Der er altså ingen undskyldning for ikke at købe en, heller ikke at man er født med fem tommelfingre og ikke ejer en boremaskine.

Find den rette

Hvis du har nogle spørgsmål til vores udvalg af sexgynger (eller vores andet sexlegetøj), er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi har en bred viden om alle vores produkter, og vi kan både hjælpe dig med alt fra mål på stropperne til vejledning til montering af dit nye legetøj.

Alle dem du finder på Sinful.dk er fuldstændig sikre at bruge. Når du køber en, skal du være opmærksom på, hvordan den skal monteres, og hvor mange kilo den kan bære. Når du først har styr på det, er der ikke andet tilbage end at tage din partner i hånden og begynde på at lege, udforske og eksperimentere. For med en sexgynge åbner der sig en helt ny verden af nydelse for jer, og vi kan love for, at når først i er trådt ind i den verden, har I ikke lyst til at forlade den igen.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS