LELO Gigi 2 Opladelig G-punkts Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • LELO Gigi 2 Opladelig G-punkts Vibrator produktbillede 1
 • LELO Gigi 2 Opladelig G-punkts Vibrator produktbillede 2
 • LELO Gigi 2 Opladelig G-punkts Vibrator produktbillede 3
 • LELO Gigi 2 Opladelig G-punkts Vibrator produktbillede 4
 • LELO Gigi 2 Opladelig G-punkts Vibrator 5
 • LELO Gigi 2 Opladelig G-punkts Vibrator 6
 • LELO Gigi 2 Opladelig G-punkts Vibrator 7

LELO Gigi 2 Opladelig G-punkts Vibrator

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

949,00 kr

899,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Gigi 2, som er én af LELO's allermest solgte, er ideel til målrettet stimulation af dit G-punkt.

  Vibratorens lette krumning og dens special designede hoved gør det utrolig nemt at ramme G-punktet.

  Den er fremstillet i medicinsk silikone og har en silkeblød overflade.

  Med sine 3,3 cm i diameter er LELO Gigi 2 forholdsvist beskeden i størrelsen, men med dens mange vibrationsmuligheder er den meget effektiv.

  Størrelsen gør den ideel til dig, der er nybegynder.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  LELO Gigi 2 er en lille, men meget effektiv G-punkts vibrator. Den er ideel til dig, der er nybegynder og til dig, der synes, at gørelsen er mindst lige så vigtig som størrelsen. For hvad Gigi ikke har i fylde og længde, har den til gengæld i funktion, form og intensitet.

  Gigi har den perfekte krumning og det helt rigtige hoved til at kunne stimulere dit G-punkt maksimalt. Vælg mellem 8 forskellige vibrationsmønstre. Vibratoren er lydsvag og derudover også vandtæt.

  G-punkts vibratoren er den ideelle rejsepartner. Den er lille og fiks og derfor nem lige at smide i kufferten eller håndtasken. Og så har den en effektiv tastelås, som gør, at den ikke pludselig går i gang. Hold alle knapperne inde på samme tid, og tastelåsen vil blive aktiveret.

  Brug en vandbaseret glidecreme sammen med Gigi, hvis du vil ha' den absolut bedste oplevelse. Vi anbefaler LELO's egen glidecreme. Det er vigtigt, at du altid rengør den efter brug. Brug LELO's egen rengøring spray, som kan bruges til alle LELO's produkter.

  Gigi er opladelig, og du slipper derfor for at tænke på batterier. Vibratoren leveres i en fin æske, hvori også opladeren, brugermanualen og en flot opbevarings satin pose ligger.

  Detaljer

  MATERIALE: Kvalitets ABS og Silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: 16,5 cm x 3,3 cm.
  VÆGT: 92 g.
  VANDTÆT: Ja.
  BATTERITYPE: Opladeligt Lithium.
  VIBRATIONSNIVEAU: 8 vibrationsmønstre.
  LYDNIVEAU: Yderst lydsvag.
  VIBRATIONS TID: Optil 4 timer.
  STANDBY TID: Op til 90 dage.
  BRUGERMANUAL: Engelsk, svensk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Overrask hende Min kæreste og jeg har været sammen i snart ti år og har et ganske godt, men traditionelt sex liv, som jeg syntes trængte til at bliv peppet lidt op. Derfor begyndt jeg at kigge lidt på sex legetøj. Det skulle være frækt og romantisk. Og her passede LELOs massage apparatere godt ind. De er små og veldesignede. Og kan både bruges på klitoris og G-punktet.

  Købte LELO Gigi i mørkerød og tilhørende olie i en flot flaske. Placerede begge dele på natbordet og sendte en SMS til kæresten om, at hun skulle glæde sig til at blive overrasket og til at blive forkælet når hun senere på aftenen dukkede op.

  Hun sendte lange blikke efter legetøjet da jeg trak hende ind i soveværelset og begyndte at liste tøjet af hende. Da hun var varmet op fandt jeg Gigi frem og begyndte at prrire hende med den. Hun var straks helt vild med det og viste mig ved flere lejligheder til rette med hånden. Det hele endte med en fantastisk orgasme til hende og at jeg var helt vildt tændt til anden runde.

  Da vi var færdige og lå og pustede ud erklærede hun, at det var en spændende overraskelse og at den også kunne bruges på en mand. Så det glæder jeg mig til og jeg ser frem til, at vi sammen skal finde mere sex legetøj.

  Jeg kan kun anbefale LELO til dem, der genre vil i gang med sex legetøj og til dem der er vilde med G-punkt stimulering.
  5 4 1

  Du anmelder: LELO Gigi 2 Opladelig G-punkts Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *