Lydsvag Vibrator

Mange kvinder foretrækker en lydsvag vibrator, så de intense vibrationer kan nydes uden støj. Se vores store udvalg af lydsvage vibratorer her. Du vil finde produktermærker både fra vore eget Sinful brand og andre populære mærker som We-Vibe. Du kan også se de mange varianter af vibratorer, vi tilbyder.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Længde
Egenskaber
App-styret (7)
Batteridrevet (8)
Bejeweled (1)
Fjernbetjent (9)
Justerbar (1)
Opladelig (53)
Rejselås (10)
Splashproof (3)
Thrusting Function (2)
Vacuum Function (1)
Vandtæt (55)
Varmefunktion (1)
Vibrating (59)
Materiale
ABS-plast (6)
PVC (1)
Rustfrit Stål (2)
Silikone (50)
TPE (1)
Mærke
Adrien Lastic (2)
Amaysin (2)
B Swish (1)
Big Teaze Toys (1)
Crave (2)
Dame Products (1)
Doc Johnson (1)
Durex (1)
Fantasy For Her (1)
Fun Factory (5)
Je Joue (2)
Lelo (13)
LELO (13)
Love To Love (1)
Lovense (2)
Magic Motion (1)
Minds of Love (1)
Nomi Tang (1)
Romp (1)
Satisfyer (11)
Svakom (1)
TOYJOY (1)
We-Vibe (3)
Womanizer (3)
You2Toys (1)
Zumio (2)
Vis alle 63 produkter
Du har set 48 af 63 produkter
Hent flere

Lydløs vibrator - nydelse i stilhed

Hvorfor bør du vælge en lydløs vibrator?

Det kan være svært at have et privatliv, hvor der er mulighed for at tilfredsstille sig selv i mange af livets faser. Bor du stadig hjemme hos dine forældre, eller har du måske et par roomies, som du skal tage hensyn til? Har du nogle børn, som du ikke synes skal lytte med, eller bor du i en lejlighed med tynde vægge og nysgerrige naboer? I sådan nogle situationer fravælger de fleste kvinder vibrerende sexlegetøj (eller måske endda sexlegetøj helt generelt), for ikke at tiltrække opmærksomhed fra omgivelserne. Og det er synd, da denne type sexlegetøj er ét af de produkter, som mange kvinder får stor nydelse af.

Derfor er det heldigt, at der findes lydløse vibratorer, der faktisk giver dig lige så stor nydelse, som de almindelige modeller. Med en lydløs vibrator skal du ikke bekymre dig om at blive opdaget, når du først får skruet op for hastigheden. De sørger nemlig for at blive på et lavt lydniveau, hvor du ikke skal bekymre dig om dine omgivelser. Så køb en lydløs vibrator og bliv klar til en fræk aften i soveværelset uden bekymringer for at blive hørt af andre.

Undgå at blive hørt med en lydsvag vibrator

Mange kvinder synes, det er ophidsende med vibrationer, der berører kroppens intime og erogene zoner - og det er med god grund. For mange kvinder er det nemlig meget nemmere at opnå klimaks med vibrationer end gennem penetration. Derfor er en lydsvag vibrator et oplagt valg, når du skal onanere, især hvis du er ude efter en hurtig virkning, der ikke larmer. Med sådan en model, vil den pulserende lyd nemlig ikke være lige så kraftig, som du kan opleve det ved de mere almindelige varianter. Og det er en kæmpe fordel, når du gerne vil have, at din intime stund ikke skal forvandles til en offentlig begivenhed, som alle kan høre.

Når du køber en af modellerne her fra siden, så skal du dog være opmærksom på, at de selvfølgelig ikke er 100 procent lydløse. De vil nemlig altid afgive en lille smule lyd, hvilket kun er helt naturligt. De skulle jo gerne give nogle lidt kraftige vibrationer, som kan sørge for, at du bliver stimuleret helt som du ønsker det. Men selvom der måske ikke findes helt lydløse modeller, så vil dem du finder her på siden være så stille, at det er de færreste, udover dig selv, der kan høre det.

Find den rigtige model til dig

Når du er på udkig efter en lydløs vibrator, så vil du hurtigt opdage, at de findes i mange forskellige størrelser, med forskellige funktioner og i et utal af former og farver. Det kan derfor være svært at finde ud, hvilke model man skal vælge. Det sikre valg er en model, der er designet til udelukkende at stimulere kvindens mest intime område. Denne type er ofte meget mere kompakte og super enkle at bruge, når man gerne vil have en målrettet stimulering.

Du kan også vælge en af de meget populære klitorisstimulatorer, der ikke bruger almindelige vibrationer, men i stedet benytter lufttryk til at stimulere kvindens klitoris. Mange af disse modeller er nemlig mere lydsvage i forhold til, hvad der ellers findes på markedet. Blandt de lydløse vibratorer her på siden finder du også flere rabbit-udgaver, forskellige app-styret modeller og masser af produkter, der kan bruges sammen med en partner.

Der er kort sagt masser af forskellige modeller af vælge imellem, når du skal finde din nye lydløse vibrator til natbordsskuffen. Og som du kan læse, så gælder det uanset om du er til indvendig eller udvendig stimulering.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk