Mr. Membr Automatisk Penis Pumpe

Klik på billederne for at forstørre dem

Mr. Membr Automatisk Penis Pumpe

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

269,00 kr

Oversigt

Kort info

Mr. Membr Automatisk Penis Pumpe er den lette vej til en øjeblikkeligt større rejsning.

Ved hjælp af automatisk vakuum hjælper pumpen dig til en mere fyldig erektion, som du kan udnytte i solo leg eller med din partner.

Den er fremstillet i ABS-plast og silikone. Benytter 3 x AAA-batterier, der købes seperat.

Godt at vide

Beskrivelse

Læn dig tilbage og lad Mr. Membr Automatisk Penis Pumpe hjælpe dig til en øjeblikkeligt større penis.

Ved hjælp af det automatiske vakuum giver pumpen dig en midlertidigt mere fyldig og potent rejsning perfekt til både solo hygge og som overraskelse til din partner. Kombinér eventuelt pumpen med en penisring for en endnu større og længerevarende rejsning. 

Den klare cylinder med centimetermål giver dig tydeligt overblik over dit resultat, mens du med enkelte tryk kan vælge mellem 3 forskellige intensiteter. Hold knappen inde for at slukke. Du kan let og hurtigt afbryde vakuummet ved at trykke på pumpens nederste knap.

Mr. Membr Automatisk Penis Pumpe har en indre længde på 20,5 cm, med en indre diameter på 2,7 cm. Denne kan dog strækkes til at passe de fleste penisser.

Den er fremstillet i ABS-plast og silikone fri for både ftalater og latex, og så bruger den 3 x AAA-batterier, der sælges seperat.

Detaljer

MATERIALE: ABS-plast og silikone.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
FULD LÆNGDE: 29,5 cm.
INDVENDIG LÆNGDE: 20, 5 cm.
YDRE DIAMETER: 6,3 cm.
INDRE DIAMETER: 2,7 cm.
INTENSITETER: 3 forskellige.
BATTERITYPE: 3 x AAA-batterier (medfølger ikke).
PASSER TIL: De fleste penisstørrelser.
SPROG: Engelsk.

Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Resultat
Ubrugelig Sorry men den er for ringe. Kvaliteten er overordnet udmærket. Men den elastiske åbning mister styrke allerede efter få gange og slutter ikke tæt. Har du pumpet Maks på lav styrke så kan du ikke bare slukke men skal via to kraftigere styrker. Ikke pengene værd desværre
5 2 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Resultat
Pump it up! For nogle år siden havde jeg lavt selvværd pga størrelsen på min penis, men så anskaffede jeg mig en penispumpe. Brugte den regelmæssigt og følte virkelig den både fik pumpet min penis og mit selvværd større. Nu blev det tid til at opgradere udstyret og så faldt jeg over denne automatiske penis pumpe og jeg må indrømme at den har kun gjort oplevelsen endnu bedre. Den er nem at styre og skaber et lækkert vakkum hvor man virkelig føler blodårene udvide sig. Den kan klart anbefales til den lidt øvede pumper og hvis man samtidig øger komforten med Mr. Membr Penis Pumpe Pussy og en penisring, får du den ultimative oplevelse ud af den.
5 5 1

Du anmelder: Mr. Membr Automatisk Penis Pumpe

Hvordan vurderer du produktet? *

Du synes måske også godt om: