Mystim Othello Oval Elektro Dildo

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Mystim Othello Oval Elektro Dildo 1
 • Mystim Othello Oval Elektro Dildo 2
 • Mystim Othello Oval Elektro Dildo 3
 • Mystim Othello Oval Elektro Dildo 50
 • Mystim Othello Oval Elektro Dildo 100

Mystim Othello Oval Elektro Dildo

Vær den første til at bedømme dette produkt

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

769,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Oval Elektro Dildofremstillet i poleret Aluminium.

  Dildoener beregnet til at tilslutte et elektro apparat, således at du bliver stimuleret med elektriske impulser.

  Passer bl.a. til elektrosex apparater fra Mystim.

  Godkendt og udviklet i Tyskland.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  O(h!)-thello er en massiv aluminiums dildo, der er beregnet til at stimulere med elektriske impulser.

  Dildoen er med sine bølgede former perfekt til vaginal og anal stimulering. Håndtaget i bunden giver fuld kontrol og sørger for, at den ikke smutter op.

  Læg mærke til den sorte streg på dildoen. For at du skal kunne mærke de elektriske impulser, skal både plus- og minus-delen (den del, der er over den sorte streg og den del, der er under), være i kontakt med din hud. Du vil altså ikke kunne mærke noget, hvis din partner holder ved den nederste del af dildoen og sætter den øverste del af dildoen ind i dig. Du skal selv være i kontakt med området over og under den sorte streg, før du kan mærke det.

  Når der tilføres strøm til O(h!)-thello, fx ved hjælp af Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat, bliver omgivelserne i vagina og anus fyldt med en prikkende fornøjelse, der kan føre til sensationelle orgasmer.

  Husk altid at gå stille frem, da O(h!)-thello kan give meget stærke elektriske impulser. Vi anbefaler, at du bruger en silikonebaseret glidecreme sammen med, da dette vil gøre oplevelsen endnu bedre. Skal du bruge den analt, kan du med fordel købe Pjur Analyse Me, som er en silikone baseret glidecreme beregnet til anal brug.

  Da den er lavet af metal, kan den køles eller varmes inden brug. Læg den i køleskabet eller på radiatoren, alt efter om du er til kold eller varm stimulation.

  Husk at købe et elektro apparat separat. Uden dette kan du ikke opnå stød-effekten i dildoen, da det er herfra electro-vibes styres fra.

  OBS: Hvis du allerede har et elektro apparat, skal denne have en rund-stik indgang, for at du kan bruge denne dildo. Othello passer bl.a. til Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat og Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat.

  Hvis du allerede har elektro apparatet Rimba Digital Elektro Sex Box (kan købes i Sinful.dk shoppen), skal du købe adapteren "Adaptor Mystim Rund-stik til 2 mm hun-stik" for at kunne bruge dette apparat med dildoen.

  Detaljer

  LÆNGDE: 14 cm.
  BREDDE: 3,5 cm.
  VÆGT: 240 gram.
  MATERIALE: Aluminium.
  STIK: Rund-stik.
  GODKENDELSE: CE Godkendt.
  PASSER TIL: Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat og Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat.

  Læs betingelserne her.

  Du anmelder: Mystim Othello Oval Elektro Dildo

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.