Mystim Pubic Enemy No1
Mystim Pubic Enemy No1
899,00 kr
Mystim Pubic Enemy No1  1
Mystim Pubic Enemy No1  2
Mystim Pubic Enemy No1  3

Mystim Pubic Enemy No1

4.2 (2)
Forventes på lager igen den 08/06/2023 - Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.
899,00 kr
Oversigt
Beskrivelse

Mystim Pubic Enemy No1 er det ideelle kyskhedsbælte til dig, der gerne vil kombinere dominanslege med elektro sex. Som det første på markedet har Mystim nemlig skabt et kyskhedsbælte, der kan afgive elektro stimulation for en endnu mere intens og pirrende oplevelse. 

Med Mystim Pubic Enemy No1 kan bæreren holdes indespærret så længe nøglebæreren ønsker det og låses kyskhedsbæltet med metalhængelåsen er det kun nøglebæreren, der bestemmer, hvornår bærerern slippes fri. Kyskhedsbæltet kan evt. bruges som almindeligt kyskhedsbælte, der tilsluttes et Elektro Apparat hvis bæreren skal disciplineres eller straffes.

Mystim Pubic Enemy No1 er 7,7 cm dybt og 3,8 cm bredt indvendigt. Bagstykket kan justeres fra 14-16 cm i omkreds.

Award vinder: Mystim vandt en Erotixxx Award i 2013 for årets mest innovative produktserie på grund af bl.a. Pubic Enemy No1. 


Sådan bruger du Mystim Pubic Enemy No1:
Vi anbefaler, at du starter med at påføre lidt vandbaseret glidecreme på din penis, så det bliver nemmere at sætte penisburet på. Vær dog opmærksom på, at buret skal påsættes mens penis er i slap tilstand.

Åben derefter det sorte, justerbare bagstykke og sæt det ved penisroden, bag pungen. Luk bagstykket i til du har fundet den omkreds, der passer dig bedst og sæt det gennemsigtige låsestykke i, mens den sorte spids vender indad. Dermed låses bagstykkets omkreds. 

Før derefter penisburet op omkring din penis og lås buret med den medfølgende hængelås af metal. Du kan evt. justere afstanden mellem bagstykket og penisburet med de tre medfølgende spacers, så Mystim Pubic Enemy No1 passer dig bedst muligt.  

Sæt Mystim Pubic Enemy No1 direkte til dit elektro apparat med apparatets kabler. Vi anbefaler at du altid skruer helt ned for dit elektro apparat inden du tænder det og at du så gradvist øger intensiteten til du når den ønskede intensitet.

Mystim Pubic Enemy No1 Elektro Kyskhedsbælte indeholder:
1 gennemsigtigt elektro penisbur, 1 justerbart bagstykke, 1 låsestykke, der er 4 mm tykt, 3 stk. spacere, der hver er 4 mm tykke,10 små navneskilte,1 metal hængelås med to nøgler, 5 engangs hængelåse af plast,1 flot sort opbevaringsæske,2 glidecreme prøver af 2 ml hver, samt 1 instruktionsbog.

OBS: For at bruge Mystim Pubic Enemy No1 til elektro sex skal du anvende et elektro apparat som f.eks. Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat eller Rimba Digital Elektrosex Box. Elektro Apparat sælges separat.

Detaljer

MATERIALE: Hård plast
DYBDE/ INDVENDIG LÆNGDE: 7,7 cm.
INDVENDIG BREDDE: 3,8 cm
OMKREDS, BAGSTYKKE: 14-16 cm.
TYKKELSE, SPACERE: 4 mm pr. styk.
MÅ ANBEFALET GLIDECREME: Vandbaseret.
PASSER TIL:Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat og Rimba Digital Elektrosex Box.
INDEHOLDER: 1 penisbur, 1 justerbart bagstykke, 1 låsestykke, 3 spacere, 10 navneskilte,1 metal hængelås med to nøgler, 5 engangs hængelåse af plast, 2 glidecreme prøver, 1 instruktionsbog og 1 opbevaringsæske.
SPROG: Engelsk, Tysk.

VARENUMMER: 13790.
Anmeldelser
4.2
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Godt legetøj

Rigtig fedt koncept, og også ret veludført design. Fungerer fint som kyskhedsbælte - men det er selvfølgelig muligheden for at tilslutte et e-stim apparat, der gør dette produkt særligt spændende at lege med. Jeg var bekymret for om mit billige knock-off apparat ville være kompatibelt med -- men det er det faktisk! Lækkert finish, finopbevaringsæske -- alt i alt et godt køb. Min eneste indvending er at selve lukke-spændet, samt den plastik-pind der bruges som del af låsemekanismen ikke er lavet irobust nok materiale. Læs mere

-
5 4 1
Den ultimativ underkastelse

Når man tager sin Public Enemy No 1 på og giver nøglen til din partner skal du blive klar over at du ikke bestemmer mere over ting. Det tager lidt tid til at lære at tager den ordentligt på, og en mindre, bedre kvalitets hængelås end den der følger med anbefales. Du kan tisse mens du har den på, men det sviner lidt, så helst vent. Når denkobles på din MyStim får din partner 100% kontrol over dig, fra blid stimulation til nådesløse irretesttelse. Min Domina er helt vild med den og jeg har fået mange timersfornøjelse for penge. A must-have for alle bdsm’ers Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk