njoy Pure Wand G & P punkts stimulator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • njoy Pure Wand G & P punkts stimulator 1
 • njoy Pure Wand G & P punkts stimulator 2
 • njoy Pure Wand G & P punkts stimulator 3
 • njoy Pure Wand G & P punkts stimulator 4
 • njoy Pure Wand G & P punkts stimulator 5

njoy Pure Wand G & P punkts stimulator

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

788,00 kr

  Kort info

  Kort info

  G-punktsstimulator i stål i kurvet form.

  Ideel til G-punkt eller prostata stimulation.

  Njoy Pure Wand er nem at håndtere.

  Støbt i medicinsk rustfrit stål.

  Æske til opbevaring medfølger.

  Mål: Diameter: max 3,8 cm. Længde: 20 cm. Vægt 680 gram.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Njoy Pure Wand G-punkts stimulator er en eksklusiv dildo specielt udviklet til stimulering af kvindens G-punkt og/eller mandens prostata.

  Pure Wand er håndlavet af højkvalitets rustfrit stål og efterfølgende håndpoleret spejlblank.

  Stål dildoen leveres i en flot foret æske.

  Brug en drøj silikonebaseret glidecreme med Njoy Pure Wand. Det gør overfladen glat og lækker.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk Stål.
  PHTHALAT-FRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja, 100 %.
  TOTAL LÆNGDE: 20 cm.
  BREDDE: < 3,8 cm.
  VÆGT: 680 gr.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Giver prostata-orgasme Kæresten og jeg købte denne pure wand for at prøve lidt mere avanceret anal-leg med mig som modtager, og den skuffer ikke! Det kolde materiale føles frækt at få i numsen og den krogede udformning med en kugle i enden gør, at min kæreste nemt kan føre stangen hele vejen op og stimulere min prostata. Det kræver selvfølgelig en god portion glidecreme og tålmodighed, men så bliver resultaterne også en vild oplevelse. Det er nu sket et par gange, at min kæreste har fået mig til at komme og sprøjte ved prostata-stimulering og orgasmen er helt fantastisk. Jeg vil klart anbefale Pire Wand til alle som tænder på tanken om at opnå en prostata-orgasme!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  En god investering Et par positive ting at fremhæve ved dette produkt er at den er komfortabel at bruge pga sin krumning og så kan man bruge silikone glidecreme med den. Det er ikke en dildo man kan slide op, da den er lavet i stål. Den er uden diskussion virkelig god til g-punkts stimulering. Nem at rengøre.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  En god investering Jeg er fuldt tilfreds med dette produkt. Et par positive ting der kan nævnes er at den er komfora
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Fantastisk min kæreste blev stang liderlig da hun så den det var i selvskab med veninder,tror da at der inden længe kommer et par bestillinger mere
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Super-duber Her er et godt produkt som både glæder hende og ham.
  Og både den store og lille kugle er god. Jeg foretrækker den store kugle analt - da den giver god fylde . Størrelsen er ikke noget problem, når man ellers lære at slappe af - og ellers kan man varme op med den lille kugle. Pure Wand er æstetisk flot, og super nem at holde ren ! Hvilket er en stor fordel ved analt brug ! Varmes hurtigt op i varmt vand. Også rigtigt god at stimulere en kvinde med under oral sex - den har været populær !!!
  Jeg anbefaler et lavement - sprøjte tempereret vand op i endetarmen - før brug, da det godt kan svine lidt. ( lystfølelesen ved stimulering af prostata og endetarmen) kan give trang til at presse - og ja , så ved vi jo godt hvad der kan ske :-) . Derfor foretrækker jeg også at have den med i bad. Fjerne rist og vandlås i brusenichens afløb - så kan eventuel fæces hurtigt skylles bort ! At ligge med varmt vand der skyller ned over kroppen fra bruseren og en lun Pure Wand som glat og perfekt stimulerer analt er bare super lækkert ! Selve vægten er ikke et problem . Den kan fint manøvreres med og tyngdekraften gør , at den glider derhen hvor det er ganske rart - oh yes ! Lidt olie / glidecreme er fint - men næsten ikke nødvendigt i bruseren, da Pure Wands overflade i forvejen er så glat.

  Det er en skam, at der ikke er mere oplysning og åbenhed om prostata-massage til mænd. Ikke alene er det en meget dyb og vidunderlig følelse - meget anderledes end stimulering af penis- men ikke mindre dejlig! - prostata må vel nærmest svare til kvindens G-punkt ! - det skulle efter sigende også være sundt at få masseret prostata ! Så bare kom i gang ( også) hetero-mænd! Og kvindelige partnere til hetero-mænd: Giv jeres mand den gave at masserer ham lige der ! ! Han vil elske jer for det ! God fornøjelse :-)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  LÆKKER LÆKKER LÆKKER! Jeg har netop været den heldige modtager af dette vidunder, som jeg fik i gave af en dejlig mand. Vi havde længe snakket om det æstetiske og flotte i stål, og alle forventninger blev i dén grad indfrier da denne ankom!
  Det er helt tydeligt kvalitet, når du står led den i hånden. Æsken i sig selv er endda kræs.
  Dildoens overflade er så lækker og glat, og den har en fantastisk vægt.
  Jeg formåede i går at få en sprøjteorgasme for første gang, hvor jeg ikke er alene. Den rammer bare (G-) spot on!
  Eneste “minus” er, at den bliver lidt glat dor giveren at bruge. - Men at den let bliver glat, gør det jo blot endnu federe for modtageren. Så derfor “minus” i anførelsestegn.
  Vi har herhjemme talt om, at denne er hver en øre værd. Og jeg kunne forestille mig, at rengøres man den godt og putter den skånsomt i æsken igen efter brug, så har du nærmest et stykke legetøj for livstid.
  Dette er et VIDUNDER!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Absolut vidunderlig! Denne stål skabning er absolut det mest specielle og lækre legetøj jeg er i besiddelse af.

  Materialet er spitze, overfladen er super lækker og den har bare et helt perfekt finish.
  Begge ender kan med lidt træning bruges til både G og P-punkts massage. Den ligger helt perfekt både i en stor og en lille hånd, og vægten gør at den er virkelig nem at bruge og komfortabel at holde i længere tid. Stålet tillader den at blive kølet meget hurtigt ned, eller varmet op, så den enten har en pirrende kølende effekt, eller har kropstemperatur allerede inden den bliver indført.

  Jeg kan kun give min største anbefaling til ALLE, især par og kvinder at købe denne. Og for mænd med der leger analt og er træt af alt det skod legetøj der findes som alligevel ikke rammer noget godt. Her får du FULT kontrol og rig mulighed for at massere prostata imens du har et stykke lækkert værktøj i hånden.

  KØB KØB KØB, den ser lidt dyr ud men det er 110% WORTH IT :)
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Smuk og effektiv Mit ynglings ikke vibrerende sexlegetøj! Den er så perfekt lavet, og smuk at se på. Og så kan man ikke undgå at ramme sit G punkt når men bruger den! Den er udformet på en måde så selvom den er tung, så får man, ikke krampe i armen, men tyngden hjælper derimod til med at "ramme plet" så man, bruger faktisk mindre kræfter med Njoy Pure Wand, end med meget andet G punkts legetøj.
  Og så ligger den i en flot, satin foret æske, kan det blive bedre?
  Der er ikke andet at sige end, SÅ KØB DEN DOG du vil helt sikkert ikke fortryde det!
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Fantastisk produkt Vi havde længe kigget på Njoy Pure Wand, læst forrygende anmeldelser om orgasmer der kom rullende næsten af sig selv, og lad det være sagt: vi er ikke blevet skuffet.

  Vi har prøvet Njoy Pure Wand på både hende og ham. Det fine ved produktet er at det nemt varmes op til en behagelig temperatur ved at ligge det i varmt vand i et minuts tid, herefter holder det ekstremt godt på varmen, hvilket for hende er fantastisk når den store "kugle" rammer g-punktet. Pure Wanden fungerer perfekt hvis den ende der skal indføres, smøres ind i silicone olie, (vi kan anbefale Eros Pjur), herefter placeres "kuglen" ud for indgangen hvorefter den nærmest selv finder vej indenfor. Vi har bedst erfaringer med små fjerlette bevægelser op og ned, ikke mindst pga tyngden på produktet. Ved samtidig stimulation af klitoris går der ikke lang tid før hun spinder af fryd af en ret intens orgasme.
  Produktet skulle efter sigende være kendt for at kunne give de famøse sprøjteorgasmer, dette har vi dog til gode endnu, men vi har også kun prøvet Pure Wand en 4-5 gange på nuværende tidspunkt.
  Produktet virker også fantastisk på ham, til prostata stimulation. Her bruges den lille "kugle" og igen har vi bedst erfaringer med små lette op og ned bevægelser, men han kom også ret hurtigt op at ringe. Orgasmen ved brug af dette produkter nok den kraftigste han har prøvet nogen sinde.

  Der er kun en ting at sige til dette produkt, KØB DET FOR SØREN!!!!
  5 5 1

  Du anmelder: njoy Pure Wand G & P punkts stimulator

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om:


  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik.