Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Stål Dildo

En stål dildo har et meget råt og sofistikeret look. Den udstråler samtidigt meget høj kvalitet.

Sexlegetøj af stål kan nemt og hurtigt opvarmes eller nedkøles til den temperatur, du ønsker. Du kan med fordel lægge din stål dildo i varmt vand i fem minutter, inden den skal i brug. Husk altid at bruge en silikone glidecreme sammen med dit sexlegetøj af stål. Sinful har et bred udvalg af dildoer.

Stål dildo - frækt og elegant sexlegetøj

Hvordan adskiller de sig?

Mange forbinder nok en dildo med en simpel penisafstøbning, der er lavet af silikonemateriale, men sådan forholder det sig heldigvis ikke kun. Der findes nemlig masser af forskellige slags, og du kan være sikker på, at der rundt omkring i landets natbordsskuffer ligger mange forskellige varianter i alverdens former, farver og størrelser. Nogle har tydelige blodårer, andre har en kraftig sugekop og masser af vibrationer, mens nogle tredje har det hele. Men på denne side finder du ikke den slags penisafstøbninger - du finder nemlig kun stål dildoer. Og hvordan adskiller de sig fra alle de andre modeller, som vi lige har nævnt?

Kigger man udelukkende på funktionen, så bruges en stål dildo på præcis samme måde, som de almindelige i silikone, nemlig til penetrering - enten vaginalt eller analt. Men der er alligevel nogle forskelle. Du skal for eksempel ikke bekymre dig om, hvilken glidecreme du benytter. De kan nemlig både tåle vand- og silikonebaseret glidecreme. Derudover kan du både nedkøle og opvarme stål-modellen inden brug, hvilket giver en helt unik og ekstra stimulerende oplevelse, som bare må prøves.

Hvad kan en ståldildo?

Lad os tage et kig på, hvad disse stål dildoer kan, og hvorfor der er så mange, som elsker netop denne type sexlegetøj. Som vi allerede kort har været inde på, så kan du bruge dette sexlegetøj til frække temperaturlege. Hvis du skal opvarme legetøjet inden brug, kan du holde den under varmt vand eller lægge den i et varmt vandbad. Vil du hellere mærke den kolde fornemmelse mod din ophidsede krop, så kan du lægge den i køleskabet inden brug. Af hensyn til frost- og forbrændingsskader må du aldrig lægger din ståldildo i fryseren eller overhælder den med kogende vand inden brug. Hvis den skal desinficeres, så må du gerne hælde kogende vand på den - du må bare ikke lægge den på huden lige bagefter.

En anden fordel ved en ståldildo er dens udformning. Mange af modellerne er nemlig perfekt buet, så de rammer dit G-punkt helt perfekt. Det er også derfor, at mange af dem har en kugle i hver ende, som gør det lettere at ramme det helt rette sted. Hvis du gerne vil bruge den til analsex, så findes der også nogle lidt tyndere udgaver, som er beregnet til netop denne stimulans. De er nemlig udformet, så de passer perfekt til at stimulere mandens prostata.

En investering for (sex)livet

Hvis du er lidt bekymret over at skulle købe en almindelig penisafstøbning i silikone, som i sagens natur har en udløbsdato, da den løbende bliver slidt, kan du med god samvittighed investere i en stål dildo. Hvis du opbevarer den rigtigt, så har du faktisk mulighed for at beholde den hele livet - og det er faktisk uanset, hvor meget du bruger den. Det kan nemlig ikke lade sig gøre at slide en stål dildo op.

Så hvis man tager miljø-brillerne på, så er denne type sexlegetøj faktisk en bæredygtig investering. Og i tillæg til at være en investering du kan have resten af livet, så kan det også være en fantastisk investering for sexlivet. For hvem siger nej til et stilrent design, som kan tilfredsstille dig i både den ene og den anden ende, og som rammer plet hver eneste gang? Ikke dig vel? Du finder hele vores udvalg her på siden. Vi har noget for enhver smag, så du finder med sikkerhed og din nye favorit, som kan glæde dig i mange år fremover.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS