Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Anal Fantasy Begynder Anal Gaper var 1

Oversigt

Lad din partner få syn for sagen og tag jeres leg med anal stimulation op til nye kinky højder med Anal Fantasy Begynder Anal Gaper.

Den hule anal plug giver dig en fyldig stimulation og tilbyder samtidig din partner fuldt udsyn som en ekstra fræk dimension til legen. Det gennemsigtige design giver en fræk fornemmelse af både at være udstillet og udspilet.

Brug anal pluggen i kinky dominans lege og indfør fingre, stave, væsker eller noget helt fjerde i anus via pluggens hule indre.

Anal pluggen er lavet af glas og kan varmes op eller køles ned som en ekstra sanselig dimension til legen. Varm pluggen op ved at lægge den i et vandbad eller køl den ned ved at putte den i køleskabet eller hold den under rindende koldt vand.

Anal Fantasy Begynder Anal Gaper har en forholdsvis lille størrelse, der gør den ideel til jer, der har erfaring med anal stimulation og ønsker at udforske nye områder inden for dette univers.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk udsigt.
I&A - 24. jan. 2021
Helt fantastisk produkt! Min mand kunne i det mindste lide udsigten, og jeg nųd virkelig den rigtige stųrrelse og design!
0

Anal Fantasy Begynder Anal Gaper

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS