TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Aneros EUPHO SYN Prostata Stimulator var 1

Aneros EUPHO SYN Prostata Stimulator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Den nye Aneros Eupho Syn prostata stimulator er perfekt til dig, der vil ha’ det bedste inden for prostata stimulation. Med Eupho Syn får du nemlig fast og målrettet stimulation, og materialer i højeste kvalitet. Det smalle, solide stel giver dig den fasthed, der er nødvendig for at opnå prostata orgasme, og den bløde silikone overflade sikrer dig en blød og behagelig oplevelse. 

Eupho Syn virker helt uden vibrationer og så kan den bruges håndfrit. Prostata massagen sker nemlig i takt med din ringmuskels muskelsammentrækninger, og synergien mellem Eupho Syn og det mandlige G-punkt er uovertruffen. Imens stimulatoren masserer dig indvendigt, forkæler Aneros Eupho Syn dig udvendigt med den nye og forbedrede comfort tab. Comfort tab’en stimulerer dit mellemkød, hvor de nerver, der styrer rejsning, orgasme og udløsning mødes, så du opnår en endnu mere effektiv stimulering og endnu større nydelse. 

Eupho Syn har et anatomisk korrekt og smalt design, der gør den perfekt til dig, der vil i gang med anal stimulation. 

For at nå Eupho Syns optentiale skal du bruge en god, vandbaseret glidecremmen sammen med prostata stimulatoren. Kvaliteten af prostata massagen er nemlig betinget af, at Eupho Syn kan glide godt, og kroppen producerer ikke naturlige glidemidler bagtil. 

Husk at rengøre Aneros Eupho Syn efter brug, så du bibeholder en god hygiejne og så prostata stimulatoren altid er klar til brug, når du igen får lyst til at lege med den. Rengør stimulatoren med varmt vand og anvend en anti-bakteriel Sexlegetøj Rengøring. 

Medfølger: en lækker rød opbevaringsæske med magnetlukning.

Mål: Eupho Syn er 11,8 cm lang, hvoraf max 10 cm kan føres ind. Den er har en diameter på 1,3-2,4 cm. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS