Anal Begyndersexlegetøj

Er I nysgerrige og har I lyst til at eksperimentere med fræk stimulation, så har vi et godt udvalg af anal begyndersexlegetøj. Denne type sexlegetøj er kendetegnet ved, at det er nemt at bruge, og at størrelsen er lige tilpas. Vi anbefaler, at I bruger en god glidecreme, og derudover at I går langsomt frem, da dette vil give jer den bedste oplevelse med begynder-analsexlegetøj.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Indførbar længde
Diameter
Egenskaber
Batteridrevet (11)
Bejeweled (4)
Fjernbetjent (3)
Opladelig (6)
Passer i harness (3)
Realistic (1)
Rejselås (2)
Splashproof (5)
Suction Cup (5)
Vandtæt (9)
Vibrating (17)
Materiale
100% Natural Black Obsidian Crystal (1)
Akryl (1)
Aluminium (1)
Glas (2)
PVC (2)
Silikone (32)
Stål (1)
TPE (3)
TPR (4)
Mærke
Amaysin (5)
Anal Fantasy Collection (1)
B-Vibe (1)
b-Vibe (2)
baseks (15)
Chakrubs (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Frisky (1)
Fun Factory (1)
Joydivision (1)
Master Series (2)
Nexus (1)
OhMiBod (1)
Ouch! (1)
Perfect Fit (1)
Rocks Off (2)
Sinful (7)
Tantus (1)
Trinity Vibes (1)
You2Toys (1)
Vis alle 49 produkter
Du har set 48 af 49 produkter
Hent flere

Begynder anal sexlegetøj giver nye og frække muligheder

Start ud med anal sex for begyndere

Der er ingen tvivl om, at denne type produkter deler vandene. Mange elsker dem, mens andre aldrig har prøvet dem, fordi de er bange for at det vil gøre ondt. Men det skal ikke gøre os - lad os lige starte med at slå det helt fast. Denne stimulering er pirrende, spændende og fræk, men det skal på ingen måde gøre ondt. Både kvinder og mænd har tusindvis af nerver i og omkring anus, som bare venter på at blive stimuleret, så der er en hel verden for dig at opdage, udforske og opleve.

Hvis du er nysgerrig, men indtil videre ikke har turde at tage skridtet videre, så kan du med fordel starte med begynder anal sexlegetøj. De er ofte mindre og smallere i deres design, så de passer til dem, der har lidt eller ingen erfaring med denne frække leg. Det giver dig muligheden for at prøve, hvordan det føles, og gradvist vænne dig til følelsen af en helt ny og spændende form for stimulering. Begynder anal sexlegetøj kan også måde, hvorpå du kan fortælle din partner, at du er interesseret i prøve denne form for stimulering.

Både for kvinder og mænd

Det er både kvinder og mænd, der kan nyde meget af at blive stimuleret i og udenpå anus. Det kan godt være, at vi har forskellige kønsorganer, men vi er alle født med flere tusinde nerver i anus, som bare venter på at blive stimuleret. Begynder anal sexlegetøj kan derfor sagtens bruges af jer begge. Det kan for eksempel være som en del af forspillet og opvarmningen, når du onanerer alene eller sammen med din partner, men det kan selvfølgelig også være en del af samlejet. Produkterne her på siden kan tilføje en ekstra dimension til sexlivet og kan med sikkerhed få stor glæde af alle de mange anvendelsesmuligheder.

Nogle kvinder får helt unikke oplevelser gennem penetration i anus, og det gælder både med begynder anal sexlegetøj, men også med en penis. Væggen mellem vagina og anus er nemlig så tynd, at g-punktet også kan blive stimuleret under denne type penetration, mens de tusindvis af nerver også får deres opmærksomhed. Det samme gælder faktisk for mænd. P-punktet, som er mandens pendant til g-punktet, er placeret 3-7 centimeter inde i anus og stimuleres bedst med denne type produkter. Det kan give nogle helt dybe og unikke prostataorgasmer.

Hvad er begynder anal sexlegetøj?

Denne kategori med begynder anal sexlegetøj indeholder mange af de samme slags produkter, som man typisk finder inden for stimulering af anus. Forskellen er bare, at produkterne her på siden, ofte er blevet produceret i en mindre og smallere udgave, så du kan starte stille ud og løbende vende dig til mere og mere fylde. Det er derfor en god idé at finde dit første produkt her på siden, hvis du er uerfaren med denne type stimulation. Vi har også nogle sæt med produkter, der giver en fremragende introduktion til denne frække verden.

Vil du gerne vil have en god oplevelse med denne type stimulation, så er der nogle vigtige huskeregler. Du skal blandt andet altid huske at varme godt op og samtidig bruge masser af anal glidecreme, der typisk har en meget tykkere konsistens end både vandbaseret glidecreme og silikone glidecreme. Vi har samlet flere gode råd i vores guide til begynder anal sexlegetøj. Husk også, at det bestemt ikke er meningen det skal gøre ondt, når du leger med disse produkter. Det skal derimod være en både behagelig, fræk og pirrende oplevelse, som du har lyst til at prøve igen og igen og igen.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk