Psst... Har du husket årets frække Sinful Julekalender? >
Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Anal Sexlegetøj til Mænd

I vores store udvalg af anal sexlegetøj til mænd finder du både produkter til begyndere og til de mere erfarne. Det hele er sikkert og behageligt at bruge. Bestil i dag inden kl. 17 og modtag pakken i morgen.

Inden du begynder at eksperimentere med anal stimulation, eller hvis du vil vide mere om analsex, kan du med fordel kigge på vores guide til analsex. I den kan du bl.a. læse om, hvorfor det er vigtigt at bruge glidecreme til analsex, og om hvordan I med anal rengøring undgår ubehagelige overraskelser.

Mest populære kategorier
Mest solgte produkter
Bedst anmeldte produkter
Alle Produkter
Side 1 ud af 6

1 til 48 ud af 250

Side 1 ud af 6

1 til 48 ud af 250

Større nydelse med anal stimulans.

Meget anal sexlegetøj til mænd er udformet med det formål at stimulere prostata. Stimulation af denne kan være meget nydelsesfuld, og kan give intense orgasmer helt uden berøring af penis.

Det er ikke alle produkterne her på siden som er lavet til stimulation af prostata, men på grund af de mange nerveender der findes ved anus er det en meget erogen zone.

Dette betyder at der kan komme meget nydelse ud af leg med anal, selv ved udvendig stimulation.

At opnå anal stimulans er for mange mænd en meget intens og pirrende følelse, som giver stor nydelse. Vi anbefaler altid at du anvender anal glidecreme ved penetration.