Anal Legetøj

Uanset om I begge er erfarne eller nybegyndere inden for analsex, så finder I alt, hvad I behøver af anal legetøj til par her på siden. Vi anbefaler alle at læse vores begynderguide til anal sexlegetøj, hvor I bliver klædt på til at begive dig ud i den fantastiske og forunderlige verden inden for anal stimulation.

Mest solgte produkter

Bedst anmeldte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Indførbar længde
Diameter
Egenskaber
App-styret (13)
Batteridrevet (47)
Bejeweled (21)
Fjernbetjent (77)
Inflatable (6)
Jelly (1)
Justerbar (1)
Opladelig (122)
Passer i harness (29)
Realistic (5)
Rejselås (8)
Splashproof (28)
Suction Cup (42)
Thrusting Function (5)
Vandtæt (136)
Varmefunktion (5)
Vibrating (169)
Materiale
100% Natural Black Obsidian Crystal (1)
ABS-plast (12)
Akryl (1)
Aluminium (5)
Aluminiumlegering (1)
Borosilicate glass (3)
Glas (20)
Metal (2)
Polypropylen (2)
PU Læder (1)
PVC (8)
Rustfrit Stål (3)
Silikone (261)
Stål (16)
TPE (4)
TPR (10)
Zinklegering (2)
Mærke
Adrien Lastic (3)
Alive BDSM Line (1)
Alpha-Pro (1)
Amaysin (7)
Anal Fantasy Collection (4)
Anal Fantasy Elite Collection (6)
Aneros (7)
ANOS (1)
B-Vibe (3)
b-Vibe (5)
baseks (20)
Bathmate (1)
Booty Sparks (6)
CalExotics (5)
Chakrubs (1)
Chrystalino (1)
CoolMann (1)
Diogol (1)
Doc Johnson (6)
Dorcel (8)
Doxy (1)
Dream Toys (3)
FemmeFunn (1)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fifty Shades of Grey (4)
Frisky (2)
Fun Factory (10)
Furry Fantasy (2)
GoGasm (1)
Heavy Hitters (3)
Hot Octopuss (1)
Hueman (3)
Icicles (4)
Joydivision (5)
JOYRIDE (1)
Kiotos (1)
Le Wand (1)
Lelo (5)
LELO (5)
Love To Love (2)
Lovehoney (2)
Lovense (3)
Malesation (5)
Master Series (5)
Mixed (1)
Nexus (35)
Nexus (5)
njoy (1)
NMC (1)
NS Novelties (1)
Obaie (6)
OhMiBod (3)
Ouch! (1)
Perfect Fit (4)
Precious Metals (1)
Rimba (1)
Rimmers (3)
Rocks Off (16)
Romp (1)
Rosebuds (5)
Satisfyer (4)
Sinful (62)
Sir Richard's Control (2)
Size Matters (1)
Squeeze-It (2)
Strap-on-Me (3)
Strap-On-Me (3)
Svakom (3)
Tailz (15)
Tantus (11)
Tease & Please (1)
ToyJoy (1)
TOYJOY (1)
Trinity Vibes (1)
Vibio (1)
Vixen Creations (1)
We-Vibe (3)
Whisperz (1)
XOUXOU (1)
You2Toys (9)
Vis alle 360 produkter
Du har set 48 af 360 produkter
Hent flere

Anal legetøj til par - En ekstra pirrende dimension til jeres sexliv

Eksperimenter med anal sexlegetøj og oplev nye sider af hinanden

Når det kommer til sex, kan mange par have en tendens til udelukkende at fokusere på kønsdelene, både under forspil og selve akten. Det er en skam. For rigtig mange mennesker får stor nydelse af stimulation i og omkring anus, og til det formål er der heldigvis masser af anal legetøj. Så uanset om du er til store eller små analplugs, analkæder eller prostatastimulatorer, har vi et produkt, der passer lige til dig og din partner.

Hvad kan anal legetøj, som andet sexlegetøj ikke kan? Som navnet antyder, stimulerer anal sexlegetøj i eller omkring anus. Produkterne kan både bruges under forspillet og under samleje for et større og mere intenst klimaks. Nerverne i anus er ekstra følsomme, og derfor kan det føles meget pirrende at have noget op i numsen. For mange bliver følelsen yderligere forstærket ved, at man hiver det udvalgte stykke anal legetøj ud af anus ved klimaks. Eksperimenter med at lade din partner hive f.eks. en analplug eller analkæde ud på det helt rette tidspunkt for en ekstra intim og dejlig oplevelse.

Anal legetøj - Masser af legemuligheder for begyndere og øvede

Uanset hvilket niveau din partner og du er på, kan I få fornøjelse af vores store udvalg af anal legetøj. Er I helt grønne, men nysgerrig på anal stimulation, har vi en lang række analplugs til begyndere, der har en forholdsvis lille diameter, og som ikke virker intimiderende. Er I derimod et øvet par, der har lyst til at gå et skridt videre med jeres eksperimentation med anal sexlegetøj, kan I prøve en af de større analplugs eller en analdildo. I kan også give jer i kast med en analvibrator, der giver en endnu mere stimulerende og pirrende følelse. Der er masser af anal legetøj at vælge mellem. Fælles for alle vores anal produkter er, at de har en stopper eller fod, hvilket sikrer en tryg og behagelig oplevelse for både dig og din partner.

Uanset om du er begynder, øvet eller ekspert inden for anal sexlegetøj, er det altid vigtigt, at du bruger en god anal glidecreme. Nogle par bruger anal glidecreme som det første skridt hen mod legen med anal legetøj. Tag glidecreme på en finger, og før den nænsomt ind i anus på din partner eller dig selv, så I derved gradvist vænner jer til stimulationen, før I helt konkret giver jer i kast med anal legetøj.

Kom tættere på hinanden med anal legetøj

Hvis du gerne vil introducere din partner for analsex, er det en rigtig god ide at bruge anal sexlegetøj, både som en del af legen, men også til at varme din partner op med. Ved analsex kan det i starten godt være svært at mærke efter, hvordan det egentligt føles. Og for mange par kan det godt gå for hurtigt med at komme i gang, hvilket resulterer i en negativ oplevelse og en manglende lyst til at gentage successen. Modsat en penis kan man nemmere mærke efter med anal legetøj. Det kan derfor være en god ide at bruge det i starten og gradvist gå over til analsex. På den måde får både dig og din partner den bedst mulige oplevelse samt lyst til at prøve igen og igen og igen.

På Sinful.dk bliver vi ofte kontaktet af vores kunder med historier om, hvordan par har opdaget en ny form for intimitet, efter de er begyndt at eksperimentere med anal sexlegetøj. Vi er glade for, at vi med vores store udvalg af kvalitetsprodukter kan bidrage til en god oplevelse og et endnu bedre sexliv. Det er derfor, vi bliver ved og ved med at udvide vores sortiment. Alt vores anal legetøj er lavet af kropsvenlige materialer i høj kvalitet. Vi vælger vores produkter med stor omhu, da vi ved, hvor vigtigt lækkert design og effektivitet er. Din partner og dig kan derfor være sikker på, at I ved at købe anal legetøj på vores webshop får et kvalitetsprodukt, der kan glæde jer i lang tid.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk