Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Bathmate Hydro7 Penispumpe var 1

Bathmate Hydro7 Penispumpe

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Penisring Sæt 3 stk
79,00 kr.
Inkl. moms
649,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Bathmate Hydro7 penispumpe er udviklet til at øge størrelsen på din penis.

I forhold til normale penispumper kan Bathmate Hydro7 danne et langt større vakuum om penis, da den bruges i vand. Kombinér eventuelt pumpen med en penisring for en endnu større og længerevarende rejsning. 

Sådan bruger du Bathmate Hydro7 Penispumpe: - Fyld Bathmate med vand fra bruseren eller badekarret. - Hold på bunden af Bathmate, så vandet ikke løber ud af ventilen. - Placer penis i Bathmate og tryk den ind mod kroppen for at skabe vakuum. - Slip grebet, når du føler, der er skabt et passende vakuum og fortsæt dit brusebad. - Pump yderligere, hvis du føler den er ved at løsne sig fra sit vakuum. - Efter ca. 15 min. trykker du på udluftningsventilen, og den løsner sig fra penis.

Obs! Det er ikke muligt at skabe permanent forstørrelse af penis med en penispumpe, men hvis du bruger den ofte og f.eks før sex, vil du opleve, at det giver en god effekt. Mange mænd opnår også en mere intens fornemmelse ved onani og samleje efter brug af penispumpen.

MærkeBathmate
Produktvægt (g)418
Indre Dybde (cm)19 | 24.8
Indre Diameter (cm)5.7
Omkreds (cm)17.9
Primært MaterialePC (Polycarbonat)
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberVakuum funktion
SprogTysk, Spansk, Fransk, Portugisisk, Russisk, Italiensk, Kinesisk, Engelsk, Japansk
SKU11303
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Som altid en positiv oplevelse
Den tilfredse - 1. mar. 2022
Produktet er nøjagtig som lovet, både konen og jeg selv er tilfreds
Ikke særlig gody
Christian - 13. jul. 2020
Jeg synes ikke at produktet fungerer som jeg havde håbet på. Synes ikke den giver noget bedrer resultat end hvis jeg bare ser p.... Syntes heller ikke at den var særlig behagelig og bruge. Det er god kvalitet. Det er ikke noget som jeg køber igen, men måske nogle andre ting :)
For hård
Pjok - 23. feb. 2020
Jeg åbnede pakken og prøvet gummi hvor meget den ku gi sig og den var alt for hård. Allere der var jeg skuffet og bedt om og bytte produktet, men det ku jeg ikke. Så valgt jeg og prøve den men det var ikke så nem som jeg forventet. Selve gummidelen som sgu ku pumpe, er alt for hård og tryk imod, fik hverfald smerter rundt om. Så købt jeg en en klassisk pumpe, den er meget nemmere og bruge.
Bathmate Hydro7
Anonym - 30. aug. 2019
Jeg er positivt overrasket over hvor godt det egenligt virker. Allerede efter første brug, kunne jeg se en stor forskel kan klart anbefale det til alle.
Virker godt
Happyfinger - 5. jan. 2018
Må sige at den holder hvad den lover
Godt produkt med lovende effekt!
JD - 20. oct. 2017
Pumpen er virkelig dejlig at bruge. Jeg har brugt den i ca. 3 måneder nu og jeg kan klart se en forandring i størrelsen af min penis (har fået tilføjet ca. 3 cm i længden). Jeg træner ved siden af, så jeg kan ikke sige, hvor hurtigt man opnår den ønskede længde, men man ser helt sikkert en forandring efter en uge eller to. Jeg vil også råde at supplere med træning i forbindelse med at bruge pumpen. Hvis man derimod er i tvivl eller gerne vil motiveres, så tag et billede og/eller noter din størrelsen af din penis. Jeg tvivler dog, at effekten vil være permanent, ligesom dine andre muskler, efter du stopper med at bruge den. I forhold til onani (og formentlig også sex), så synes jeg, at min udløsning bliver kraftigere efter at have brugt pumpen. Jeg bruger stadig pumpen i dag og er godt tilfreds med produktet.
Perfekt inden sex
Thomas - 1. nov. 2012
Jeg har i et stykke tid haft svært ved at holde min rejsning under sex. Har derfor fået anbefalet at prøve en penispumpe, og det har givet mig virkelig gode resultater. Jeg bruger den lige inden sex, og kan allerede efter få gange mærke, at det har en god effekt.
Bathmate Hercules Penispumpe
Erik - 15. oct. 2012
Produktet føles behageligt, især hvis man bruger vand og ikke luft. Luft kan skade penis hovedet, idet trykket og blodudtrækket belaster penis hovedet, derfor fungerer dette produkt bedre. Nu har jeg jo næsten lige købt produktet, men kan allerede efter 14 dages brug, mærke en forskel.
Kræver tålmodighed
Anonymous - 13. mar. 2024
Ekstremt godt og sjovt produkt at lege med. Forstørrer det din penis? JA! Men det tager tid, før du begynder at se resultater. Så tålmodighed er meget vigtigt. Du skal ikke skynde dig gennem processen. Ellers risikerer du at skade dig selv. Jeg anbefaler (i maksimalt 15 minutter!) at bruge den sådan her: v. 1-2: brug den med en slap tilstand og hav et tryk, der føles på grænsen. Vil størrelsen være synlig her? Et lille stykke tid, men det vil føles ekstremt rart i din penis bagefter. Der kommer lettere mere blod til den. v. 3-4: brug den med en erektion på 70-80%. Vil det være synligt bagefter? Ja!!! Her vil trykket være ekstremt meget større, og det er her, den virkelig begynder at blive større. Bare vær forsigtig med at bruge den helt rigtige mængde tryk. Gå efter fornemmelsen. v. 5+: brug i 100% fuld erektion. Her vil der være de bedste resultater og en stor forskel. OBS! Husk at bruge fuld erektion i uge 5 og frem. Ellers kan det være farligt. Hævelseslegemerne er som en muskel. Hvis du aldrig har lavet squats med 100 kg i vægt, vil du skade dig selv. Det samme gælder her. Hvis du får fuld erektion på én gang, kan du komme slemt til skade. Træn dine mavemuskler! Det tager tid, men det er det værd. Giver det permanente resultater? Jeg vil sige ja. Når du har brugt den i ca. 3-4 måneder (daglig brug), har du nået en vis større forskel i din penis, men hvis du holder helt op med at bruge den, vil den skrumpe over tid, MEN hvis du kun kører Bathmate ca. 2 gange om ugen (når du er tilfreds med størrelsen), vil du nemt kunne opretholde din størrelse.
Maskinoversat fra sinful.se
Fantastisk produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg bruger den hver dag i 15-20 minutter, når jeg er i bad ... Jeg er begyndt at mærke en forskel i størrelsen på min penis, men det er især rart at have den på, og når jeg så tager den af ... Min penis bliver mere følsom af behandlingen.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS