Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Bathmate Hydromax5 Penispumpe  var 1

Bathmate Hydromax5 Penispumpe

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Penisring Sæt 3 stk
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
819,00 kr.696,15 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Bathmate Hydromax5 er en penispumpe til mænd, der har en penisstørrelse på max. 14 cm., og som kan medvirke til at gøre penis større.

Hydromax er, som de andre Bathmate penispumper, beregnet til at bruge i vand og udviklet til at øge størrelsen på din penis. På grund af det vandtryk, der skabes i pumpen skabes et større vakuum omkring penis end ved en almindelig penispumpe. Et vakuum, der kan nå op på hele 35% mere end almindelige pumper.

Det kan den bl.a. takket være det bløde aftagelige "skum-agtige" ring, der sidder nederst på pumpen. Denne ring gør, at pumpen sætter sig perfekt omkring din penis ind mod kroppen, så pumpen kommer i den helt korrekte vinkel.

Kombinér eventuelt pumpen med en penisring eller Bathmate HydroVibe for en vibrerende og længerevarende rejsning. 

Sådan bruger du Bathmate Hydromax5 Penispumpe: - Sørg for at den bløde ring nederst på pumpen er sat godt fast til pumpen.  - Sæt den lille grå tip for enden af pumpen i låst position og fyld pumpen med vand. - Slap af og sæt pumpen omkring penis.  - Placér pumpen i en opadgående vinkel, lås op for den grå tip og start med at pumpe. - Pump, indtil den nederste sorte del af pumpen er så sammenpresset, at du kan ikke kan pumpe mere. - For at få det bedste resultat, udløs trykket efter et par minutter og gentag det hele 2-3 gange over en periode på 10-15 minutter.  

Vær opmærksom på, at det er ikke muligt at skabe permanent forstørrelse af penis med en penispumpe, men hvis du bruger den ofte og f.eks. før sex, vil du opnå en god effekt. Mange mænd oplever også en mere intens fornemmelse ved onani og samleje efter brug af penispumpen.

Alle materialer er dermatologisk testet, latexfri og helt uden ftalater.

MærkeBathmate
Produktvægt (g)313
Fuld Længde (cm)19.5
Indre Diameter (cm)4.8
Strækbar DiameterJa
Omkreds (cm)15.1
Primært MaterialePC (Polycarbonat)
FarveBlå
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberVakuum funktion
SprogSpansk, Italiensk, Japansk, Fransk, Engelsk, Russisk, Portugisisk, Tysk, Kinesisk
SKU14877
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Giver resultater, når man når målet
Waltteri - 16. aug. 2017
Fųrst vil jeg nęvne, at hvis din penis er medium i stųrrelse, skal du vęre forberedt på at bestille en x30 model pumpe. Med X20 får du også resultater, men "vękstmarginen" bliver pludselig lille. Men anmeldelsen gęlder alle modeller, da produkterne er ens, kun cylinderstųrrelsen ęndres. Jeg så i det mindste x20 og x30 modellerne. Selve produktet er en fantastisk, nem pumpe at bruge i badet eller bruseren. Nogle bruger det angiveligt selv i uden vand til tider, men jeg har ikke prųvet det selv. Begyndelsen kan vęre lidt sammenfiltret, indtil man finder en passende teknik til at få pumpen tęt lukket, en passende pumperytme og så videre. Men du lęrer det hurtigt, og resultaterne kommer. Umiddelbart efter pumpesessionen bliver penis forstųrret, og dit selvvęrd går gennem taget: Hvis du fųlger rutinen flittigt, vil din penis forblive omfangsrig hele dagen. Du skal bare starte roligt og lade din penis vęnne sig til behandlingen og ikke trękke på fuldt tryk med det samme. Pakken leveres med klare brugsanvisninger, der bųr fųlges. Sessioner kan også varieres, med fem minutters pumpning får du en god let pumpning. Og når penis er kommet sig efter brug, er erektionerne virkelig luksuriųse og hårde. Af egen erfaring kan jeg anbefale x20 og x30-modellerne til alle, der ųnsker lidt mere lęngde og omkreds til deres lillebror. Jeg kan ikke sige noget om permanente resultater, når jeg ikke kan bruge et målebånd, men selv midlertidige resultater er prisen vęrd! Endelig skaber pumpen et rigtig godt og hårdt vakuum, der strękker huden og vęvet i penis, så apparatet kan også gųre skade, hvis du bruger det på fuld kraft lige fra starten. Det vil sige, at hvis trykket begynder at fųles ubehageligt, kan du måske reducere trykket. Så sund fornuft inkluderet, tålmodighed og dejlige pumpende ųjeblikke!
0
Læringskurven er meget høj i starten
Anonymous - 13. mar. 2024
At bruge produktet kræver en hel del forsøg og fejl i begyndelsen, og de instruktioner, der følger med, er mildest talt unøjagtige og i nogle tilfælde endda forkerte efter min mening. De medfølgende papirinstruktioner adskiller sig også noget fra, hvad instruktionerne på producentens hjemmeside siger. Så hvis du ikke har brugt produktet før, bør du forstå, at det tager tid at lære at bruge produktet. Den bedste hjælp for mig har været diskussionsfora på internettet, f.eks. har Reddit-siden r/bathmate subreddit løsninger på de fleste problemer, som begyndere støder på. Det største problem er at lære, hvordan man får produktet til at stramme mod huden, da det er forskelligt fra person til person, hvordan man får det til at stramme. For at gøre resultaterne permanente kræver det en slags allround-rutine, hvis man skal tro online-eksperterne. Et midlertidigt resultat kan højst tage et par timer. Personligt er jeg ikke kommet langt nok endnu til at kunne sige noget om mere permanente resultater. Men selv et par timer er godt, hvis man f.eks. tidligere har skammet sig over hele sin swimmingpool, så man får lidt selvtillid til at gå derhen, når man pumper før besøget. Produktet er af god kvalitet, og der findes masser af reservedele og tilbehør. Jeg synes dog, at produktet er for dyrt i forhold til, hvad det i sidste ende er. Men det samme problem synes at plage alle penisforstørrelsesprodukter, så millimeter har en pris, når man eksperimenterer med disse gadgets. Set i bakspejlet er der én ting, jeg fortryder, og det er, at jeg valgte den blå farve. Det er svært at se gennem det tonede rør, hvilket gør det lidt svært at overvåge under brug. Jeg vil anbefale at købe den gennemsigtige grå i stedet for den blå eller røde.
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS