Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Bathmate Hydromax7 Penispumpe  var 1

Bathmate Hydromax7 Penispumpe

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Penisring Sæt 3 stk
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
819,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Bathmate Hydromax7 er til dig, der ønsker en ny og forbedret udgave af Hydro7 penispumpen. 

Hydromax er, som de andre Bathmate penispumper, beregnet til brug i vand og udviklet til at øge størrelsen på din penis. Det vandtryk, der skabes i pumpen, betyder at Bathmate pumperne skaber et langt større vacuum omkring penis end en almindelig penis pumpe.

Dét, der gør Hydromax ekstra effektiv, er, at den kan skabe 35% kraftigere vacuum, end de andre Bathmate pumper. Det er bl.a. takket være det bløde aftagelige "skum-agtige" ring, der sidder nederst på pumpen. Det gør at pumpen vil sætte sig perfekt omkring din penis, hvilket gør det lettere at sætte pumpen i den helt korrekte vinkel. 

Sådan bruger du Bathmate Hydromax7 Penispumpe: - Sørg for at den bløde ring nederst på pumpen er sat godt fast til pumpen.  - Sæt den lille grå tip for enden af pumpen i låst position og fyld pumpen med vand. - Mens du står i badet, slap af og sæt pumpen omkring penis. - Med pumpen i en opadgående vinkel, lås op for den grå tip og start med at pumpe. - Pump, indtil den nederste sorte del af pumpen er så sammenpresset, at du kan ikke kan pumpe mere. - For at få det bedste resultat, udløs trykket efter et par minutter og gentag det hele 2-3 gange i en periode på 10-15 minutter.  

Kombinér eventuelt pumpen med en penisring for en endnu større og længerevarende rejsning. 

Obs! Det er ikke muligt at skabe permanent forstørrelse af penis med en penispumpe, men hvis du bruger den ofte og f.eks før sex, vil du opleve, at det giver en god effekt. Mange mænd opnår også en mere intens fornemmelse ved onani og samleje efter brug af penispumpen.

MærkeBathmate
Produktvægt (g)323
Indre Dybde (cm)24.8
Indre Diameter (cm)5.7
Primært MaterialePC (Polycarbonat)
FarveBlå
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberVakuum funktion
SprogItaliensk, Russisk, Japansk, Tysk, Kinesisk, Engelsk, Portugisisk, Fransk, Spansk
SKU13002
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Forbedret udgave
BN - 17. jun. 2021
Har haft en af de tidligere udgaver, som fungerede fint, men havde svært ved at holde tæt, og dermed holde vakuummet. Fik en 7-er tilsendt der anden gang den blev brugt viste en fejl i ventilen, så den ikke kunne danne undertryk. En opringning og snak med kundeservice gav en hurtig ombytning, og den virker perfekt. Inden brug sætter jeg sommetider en silikone cockring omkring bag pungen, og kan nu pumpe uden den grå indsats. Det betyder at virkningen holder længere. Den nye her er klart en fordret version, og bruges med stor nydelse og god effekt.
stor effekt.
cool - 13. jan. 2020
Sjovt nok at jeg som eller´s har en Ok længde på min pik, skulle ende med dette unikke produkt. Jeg har fået dødt væv / hud på undersiden af penis efter operation, huden og aret kan ikke strække sig nok. ved varmt vand kan den godt.. Men nu med bathmate no7.. går det jo super fint.. man tvinger jo ligesom blod ud cellerne. og allerede efter et par gange kan man se at huden op til aret har fået mere alm. farve.. Så jeg tror at denne på sigt.. vil hjælpe mig til et godt sex liv.. Men måske en lille fejl. skulle nu nok have købt Wide Boy. da det ikke er længde.. og måske næste gang en med pumpe.. Men dette har intet med produktet og gøre..
Begynder afhængighed
NAT - 28. jul. 2019
Jeg er helt ny til det her, og vidste ikke hvordan det helt ville virke, men det virkede 3. Gang jeg gjorde det og jeg bliver så tændt og afhængig af det. Det gør ondt i starten og man skal vende sig til det men man lærer hvor grænsen ligger og respekterer der for sikkerheden. Ville dog ønske en pumpe, fordi det gør ondt omkring skridtet af at presse ned i længden. Ellers så skal man købe en andne comfort pad
penispumpe
helge mo - 8. dec. 2018
overaskende god virkning
Dejligt!
FM - 4. dec. 2018
Jeg havde læst en del om Bathmate på diverse forums og sider. Besluttede mig for at det ikke kunne skade at prøve den af. Indtil videre er jeg ret tilfreds med den. Når man så får styr på det, hvilket er en hurtigt læringsprocess efter min mening, så sidder den også godt. En anbefaling som jeg kan give er at lade være med at bruge den medfølgende "comfort pad". Det er ikke nødvendigt, men det er selvfølgelig individuelt. Jeg har kun positivt at sige om den!
Bathmate
Fischer - 25. jul. 2018
Havde højere forventninger og forventet den kunne skabe større vakum
min er dog x 40'eren..
Ep - 12. may. 2017
Men dette er et ganske godt produkt, og det virker! I modsætning til så mange andre produkter
Super
AH - 28. may. 2013
Jeg synes hydromax er et super apparat. Brug varmt vand med sæbe til at undgå luftbobler inde ved den sorte gummipakning i toppen. Hurtig og diskret levering. Fantastisk god service.
Virkelig godt produkt!
Gusse - 22. jan. 2013
Vidste ikke om bathmate ville virke, men jeg er positivt overrasket over hvor godt produktet er. Har kun positive ting at sige om dette produkt. Hurtig levering, nem at bruge.
Herren på täppan
Willy Wanker - 1. oct. 2020
Har provat flera pumpar men denna slår dem alla. Behaglig och gör sitt jobb. Rekommenderas. Att den är fylld med vatten under användning ger en unik känsla, men jag använder den även utan vatten och tycker att det fungerar bra.
0
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS