Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Bathmate Hydromax9 Penispumpe  var 1

Oversigt

Opnå en hårdere og mere fyldig erektion med Bathmate Hydromax9 Penispumpe  - det ultimative indenfor hydro-teknologi! 

Hydromax9 virker ved at danne vakuum omkring din penis ved hjælp af vandtryk, og med den nye pumpe er det nu muligt at generere 35% større sugekraft end med forgængeren, så du får endnu bedre resultater, hurtigere! 

Med Hydromax9 får du også endnu bedre komfort og mindre tryk omkring både penisroden og pungen, og pumpen er selvfølgelig stadig gennemsigtig så du nemt kan se hvordan din erektion vokser. 

Kombinér eventuelt pumpen med en penisring eller Bathmate HydroVibe for en vibrerende og længerevarende rejsning. 

Som noget nyt får du med Bathmate Hydromax9 en drejemekanisme, der gør det muligt at rotere pumpen 360 grader samt at vippe pumpen, så du får optimal effektivitet, når du bruger pumpen i badet.

Sådan bruger du Bathmate Hydromax9 Penispumpe:

- Sørg for at den bløde ring nederst på pumpen er sat godt fast til pumpen.  - Lås den lille grå ventil i enden af pumpen og fyld pumpen med vand. En ny ventil i Hydromax9 gør det muligt at fylde pumpen med én hånd.  - Mens du står i badet, slap af og sæt pumpen omkring penis.  - Med pumpen i en opadgående vinkel, lås op for den grå ventil og start med at pumpe. - Pump, indtil den nederste sorte del af pumpen er så sammenpresset, at du kan ikke kan pumpe mere. - For at få det bedste resultat, udløs trykket efter et par minutter og gentag det hele 2-3 gange over en periode på 10-15 minutter.  

Obs! Med Bathmate kan du opnå en mere intens fornemmelse ved onani og samleje, samt en midlertidigt hårdere og mere fyldig erektion. Det er ikke muligt at skabe permanent forstørrelse af penis med en penispumpe, men hvis du bruger den ofte, vil du opleve, at det giver en god effekt. 

MærkeBathmate
Produktvægt (g)459
Indre Dybde (cm)29.2
Indre Diameter (cm)20.2
Primært MaterialePC (Polycarbonat)
FarveRød
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberVakuum funktion
SprogTysk, Fransk, Russisk, Kinesisk, Portugisisk, Spansk, Japansk, Engelsk, Italiensk
SKU13550
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bathmate Hydromax x40 Penispumpe
Bent - 6. aug. 2013
En god og gedigen kvalitet. Det kræver lige lidt tålmodighed at vænne sig til det nye ventilsystem, som nemt tager luft ind, hvis den ikke er i den rigtige position, samt med at bruge den løse ring, som skal sidde rigtigt for heller ikke at tage luft ind. Når man lige har lært det så virker den fremragende.
Topkvalitetspumpe til billige penge!
www - 8. may. 2019
En pumpe beregnet til brug med vand, som udvider penis, men forårsager moderat ophobning af interstitiel vęske i forhold til dens kraft (vęvsvęsken, der ophobes under aftenpumpningen, er vęk om morgenen). En almindelig, vandfri pumpe, kan opsamle meget mere vęske. Der er noget teknisk ved pumpen, men du vil hurtigt nok lęre, hvordan du bruger den. Utroligt tilbud! Velegnet til en lidt stųrre penis. Pumpens to-årige garanti kunne indlųses, så selvom den er billig, er den ęgte.
0
Den virker faktisk.
Naturists - 4. feb. 2015
Efter at have lęst lidt, valgte jeg at gå efter denne. Jeg brugte Hercules i et stykke tid, men har fundet stųrre fordele ved den her – den er mere behagelig. Denne er nem at bruge, men skal testes et par gange fųr teknikken er på plads. Det negative aspekt, hvis der er et, er, at du nemt bliver ųm, men sųrg for at smųre med olie eller fugtighedscreme bagefter. Min erfaring er, at man skal vęre utrolig disciplineret og ikke give op efter blot et par uger. Gode rutiner over seks måneder har givet helt utrolige resultater. Derfor bruger man den. Jeg kan varmt anbefale denne pumpe.
0
For dem, der er 22+.
Peter Gischen - 25. aug. 2017
Alle Bathmates er holdbare, velfungerende og er nok af de bedste pumper på markedet. Bathamate Hydromaz X40 er for dem, der allerede er store. Har du en gennemsnitlig lęngde, altså 15-16 cm, bųr du starte med Hercules. Hydromax X40 kręver, at du allerede er over 22 cm og har en betydelig omkreds. Den er nem at bruge, selvom jeg selv foretrękker Bathmate, hvor man skubber vandet ud ved hjęlp af en gummiblęre. Det jeg tror nogle ikke ved er, at man kan bruge Bathmate uden vand, forudsat at man ligger på ryggen fx i sengen og bruger vandbaseret glidecreme. For dem, der er nybegyndere, uanset hvor udstyret du er: Tag det roligt i starten. Overdriv det ikke, pres ikke dig selv, så det gųr ondt. Det skal fųles rart, ikke smertefuldt. Ellers kan du få strękmęrker i huden og urinrųrets mund. På et år, ved regelmęssig brug, vokser du omkring 2,5 cm. Lidt afhęngig af alder tror jeg. Og glem ikke at vente 24 timer mellem hver session. Ja!
0
Fra »Grower« til »Shower«!
Mr Magoo - 11. jul. 2017
Efter at have ejet denne i et par uger nu, siger jeg bare: KŲB den! Jeg har vęret »grower« fųr, og selvom jeg er langt over gennemsnittet, har jeg altid ųnsket, at jeg kunne vęre en »shower«. Isęr når man ser, hvordan kvinderne altid ser på bulerne på męnd dagligt, i forskellige situationer. Jeg er i disse uger gået fra at vęre »grower« med alt hvad det indebęrer, til at blive »shower«. Den er lęngere og fyldigere i slap tilstand, stųrre hoved og ved fuld rejsning, men kan virkelig se forskel på hvad pumpen har gjort for mig både i lęngden og bredden! Vil i dag supplere med Bathmates jelqing-creme og skal snart opdatere til X50!
0
Bathmate hydromax 9
Anonymous - 1. mar. 2022
Efter et par anvendelser kan jeg allerede mærke en forskel i tykkelsen og længden af min penis. Følsomheden i min penis stiger, og følelsen, når du tager bathmaten af, er, hvor tyk min pik er.
Maskinoversat fra sinful.fi

Bathmate Hydromax9 Penispumpe

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Penisring Sæt 3 stk
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
1.095,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Fri fragt - Kun i dag - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS