Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fetish Fantasy Bondage Sele med Manchetter var 1

Oversigt

Fetish Fantasy Bondage Sele giver jer mulighed for et væld af frække stillinger. Det gør den, fordi hun kan sidde og ligge i alle tænkelige stillinger, som ellers kan være noget anstrengende at holde.

Selen består af en nakkestøtte, to arm- og to ben manchetter.  Manchetterne kan sættes fast til halsstøtten med henholdsvis stropper og metalkroge.

Lad f.eks. hende sidde i en stol med benene i vejret og armene over skulderene. Hun vil her kunne holde det hele oppe med nakkestøtten, uden at det bliver ubehagligt. Nakkestøtten fungerer nærmest som en pude og er desuden polstret med blødt stof og er derfor bahagelig at have på. Også manchetterne er polstret med blødt stof.

Stropperne mellem ben manchetterne og nakkestøtten er justerbare, hvilket giver mulighed for mange forskellige stillinger. Kombiner, spænd, og fastgør de forskellige dele, som I har lyst til - der er et væld af muligheder.

Bondagen selen  giver jeg ikke blot mulighed for mange forskellige sex stillinger, men den er også perfekt for jer, der tænder på binde- og dominans lege.

MærkeFetish Fantasy
UndermærkeSeries
Produktvægt (g)380
IndeholderHåndledsmanchetter, Ankelmanchetter
Fuld Længde (cm)28
Primært MaterialeNylon
FarveSort
SprogEngelsk
SKU12889
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virkelig fræk
Kim - 19. jan. 2022
Super fræk og spændene
Funktionelt og frækt!
Sandra - 3. apr. 2015
Et virkelig godt køb til dem, der gerne vil kaste sig ud i bondage og dominans! Smart og funktionelt design; man behøver ikke stoppe ’legen’ for at justere/stramme til/løsne/ændre stillinger osv., hvilket giver et godt flow. Desuden er det super lækkert med et produkt, der kan bruges på utallige måder, både mhp. forskellige stillinger men også i kombination med andre produkter. Sidstnævnte gør også, at produktet henvender sig både til nybegyndere, men også de mere øvede inden for bondage. Rigtig godt: - Holdbare materialer: Man slipper ikke ”bare” fri - Behageligt at have på - Yderst funktionelt/”brugervenligt” - Letanvendeligt - Kan let kombineres med andre produkter Knap så godt: - Pude til nakke/hals er ikke altid lige funktionel, men fungerer nogenlunde i de stillinger, der er anvist på kassen Jeg vil helt klart anbefale andre at købe produktet, uanset erfaringsniveau – det er et virkelig godt køb til prisen!
Fræk leg med bondage
Rikke - 27. oct. 2014
Jeg købte selen til min kæreste og jeg, fordi vi elsker at lege og prøve nye ting af. Selen giver rigtig god mulighed for at lege med fantasien om at være spændt fast (som kvinde) og være overladt til mandens dominans - meget kinky! Jeg synes, at muligheden for både at bruge den på maven og på ryggen var super god - mange frække stillinger, og så er selen også behagelig at have på, så den ikke gnaver eller laver mærker. Jeg kan kun anbefale andre også at bruge den - evt. sammen med et blindfold. Meget frækt stykke legetøj, som giver rig mulighed for at lege og prøve grænser med sin partner!
Holder hvad den lover
Ellen - 26. aug. 2013
Et godt produkt. Let at bruge, nem betjening af straps og ganske funktionel. Det er absolut et produkt der gør det let at lege ligegyldigt hvor man befinder sig.
Godt, men...
Jens - 2. jun. 2020
God kvalitet og fedt produkt, men ringene til benene er alt for små. Vi har en normalt BMI her i huset, men de er stadig alt for små, det er nęsten męrkeligt! Fandt andre måder at bruge den på, men er stadig skuffet.
0
Super
Mikael - 29. mar. 2021
Konen var super glad for selen. Sexet med god kvalitet, jeg kan varmt anbefale det.
0
God
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet var godt og lavet godt. Jeg bemærkede, at stropperne ikke var fastgjort ordentligt, hvilket hvis jeg ikke bemærkede det og fastgjorde dem ordentligt, kunne det forårsage skade, men jeg er sikker på, at folk ville bemærke det, før de brugte det. For det andet er benmanchetterne meget små, og jeg tror, at folk med større ben ville have svært ved at passe og være stramme nok. Men jeg kan stadig godt lide dette produkt og ville købe det igen.
Maskinoversat fra sinful.co.uk
Meget god, perfekt til begyndere og øvede
Anonymous - 6. oct. 2023
Ekstremt godt supplement til almindelig sex!
Maskinoversat fra sinful.se
spændende
Anonymous - 2. jul. 2022
Prøve i går aftes, meget spændende for os begge, virkelig underdanig.
Maskinoversat fra sinful.fr
kanon
Anonymous - 9. dec. 2021
Super værd
Maskinoversat fra sinful.se

Fetish Fantasy Bondage Sele med Manchetter

449,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Fri fragt - Kun i dag - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS