Bindesæt

Hvorfor nøjes med at binde hænderne fast med et enkelt sæt håndjern, når du med et bindesæt kan binde hele din partners krop fast til sengen, døren eller noget helt tredje? På Sinful.dk finder du et stort udvalg af bindesæt, der gør det muligt for dig at fæstne både arme og ben på din partner og derved få fuld kontrol over hans/hendes nydelse. Bindesæt er ideelle til pirrende og kinky dominanslege.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (2)
Kunst læder (1)
Læder (5)
Metal (1)
Neopren (4)
Nylon (9)
Polyamid (1)
Polyester (8)
Polypropylen (5)
Polyurethan (1)
PU (9)
PU Læder (4)
Satin (1)
Silikone (2)
Spaltet Læder (1)
Mærke
baseks (6)
Bijoux Indiscrets (1)
CalExotics (1)
Fetish Fantasy Series (5)
Fifty Shades of Grey (5)
Master Series (3)
Obaie (14)
Rianne S (1)
Rimba (1)
Sex & Mischief (1)
Sinful (1)
Sportsheets (7)
Steamy Shades (1)
Strict (2)
Strict Leather (2)
You2Toys (2)
Zado (1)
Vis alle 60 produkter
Du har set 48 af 60 produkter
Hent flere

Bindesæt åbner døren til bindelege

Frække bindesæt med velcro

Den letteste måde at komme i gang med bondage er egentlig at anskaffe et par håndjern. Det eneste minus ved dem er bare, at de har et relativt begrænset område, hvor du kan bruge dem. Derfor kan det være en god idé at vende blikket mod et bindesæt, som indeholder mange flere muligheder. Og bare rolig - i modsætning til et almindeligt reb, så kræver dette sexlegetøj ikke speciel erfaring med knuder eller andre tricks.

De fleste bindesæt indeholder nemlig alt, hvad du har brug for, når du gerne vil i gang med de frække bindelege lige med det samme. Hvis du er helt nybegynder inden for dette område, så findes der desuden flere modeller, som henvender sig netop til dig. Her tænker vi især på de varianter, hvor der bruges velcro til holde hænder og fødder på plads under legen.

Selvom det handler om at holde sin partner fastlåst i en bestemt position, så er det altid vigtigt, at man hurtigt og nemt kan få personen fri igen. Det kan jo ske, at enten din partner eller dig selv lige pludselig synes, at legen er gået for vidt. Derfor er det også en god idé at aftale et sikkerhedsord inden i går i gang med jeres BDSM-lege.

Hvilket SM bindesæt skal jeg vælge

Der findes mange forskellige typer af bondagesæt på markedet, og inden du bare køber det første og det bedste, så bør du nok overveje, hvilke behov du har. Ønsker du en variant, der både han fæstne hænder og fødder - eller kun en af delene? Skal det inkludere en halskrage eller et halsbånd? Har du brug for en sprederstang? Betyder materialet, farven eller stilen noget?

Der er altså masser at tage stilling til inden du køber dit nye SM bindesæt. Heldigvis har de fleste varianter aftagelige stropper og eller en sele, der gør det muligt at fastgøre delene til hinanden eller bruge det sammen med andet bondage tilbehør. Det åbner døren for mange forskellige positioner og variationer, der kun gør det hele endnu mere spændende.

Mange SM bindesæt leveres også med et blindfold. Det lyder måske ikke som det mest sexede produkt, men det er faktisk meget undervurderet. Når du ikke kan se noget, så bliver dine andre sanser mere skærpet, hvilket er med til at hver eneste lille berøring vil føles mere intens end du er vant til. Og det er virkelig en oplevelse, som mange elsker.

Jeres første bindeleg

Når begge parter er med på, hvad der skal ske, så er kan det være ekstra frækt at inddrage et bindesæt eller andet BDSM-udstyr i legen - også uden, at det hele skal aftales ned i mindste detalje af den grund. Det er dog vigtigt at have spillereglerne på plads inden i begynder på de frække bindelege første gang. I kan eventuelt tale igennem, hvad der skal ske under legen, så I begge ved, hvad man kan forvente, når en af jer ligger bundet på hænder og fødder. Det vil nemlig hurtigt dræbe den frække stemning, hvis legen tager en drejning, som en af jer ikke har lyst til.

Derfor kan det også være en fordel at holde legen meget simpel første gang du og din partner tager et bindesæt i brug. Det kan for eksempel være at starte stille ud med en fjer, en mini vibrator og masser af slik, kys og sensuelle berøringer. Hvis I begge er friske på mere efterfølgende, så kan man altid inddrage en pisk, brystklemmer eller andre BDSM-produkter. Der er hele tiden masser af mulighed for at udvide legen, men det er vigtigt, at I begge er med på idéen.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk