Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Twist And Suck Vakuum Brystvorte Pumper var 1

Twist And Suck Vakuum Brystvorte Pumper

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Twist and Suck Vakuum Brystvorte pumper er et sæt meget effektive pumper til pirring og forstørrelse af dine brystvorter.

Sæt pumpen fast på brystvorten. For at skabe vakuum drejer du blot på den yderste del af pumpen, alt efter hvor intensivt du ønsker suget.

Der medfølger to pumper i hver pakke  - en til hver brystvorte - og de fås i to størrelser.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Smart
Jonas - 30. sep. 2021
Ikke for stor ikke for lille, lige tilpas Virker perfekt
Kilden til nydelse
Kilden - 10. nov. 2020
Det suger og det kilder. Vakuum er den dejligste form for at få større og mere følsomme vorter. En følelse som varer mange timer frem. Den suger godt og synet er dejligt -nem at rengøre og bruge, selv som første gangs bruger.
Super
Sexy - 12. jan. 2020
Vil sige at produktet gør som det lover, vacumet holder super godt og man får store brystvorter.. Mr x var i hvert fald begejstre og nyd det.. er dog ikke det mest sexede at ligge med..
kinky suckers
Lynn - 6. aug. 2019
En skøn fornemelse! Husk at fugte dem. ps,bruger du dem længe nok,kan der opstå sugemærke ring rundt om vorterne Som sidder der længer varene.- hvide ringe" Lidt pinligt hos lægen som mand ;-)
Super sug
Fvj - 30. dec. 2014
Jeg købte dem til min dame. Vi brugte dem under vores sexleg de var kanon. Det gav en ekstra dimension, at man kunne skrue op for vakuummet under sexlegen. Kan anbefales.
Kinky vandhane monteret på brysterne!
Tre - 6. sep. 2014
Jeg takker herr X for at have købt disse til min ven og mig, så vi kunne have en sjov leg. Når jeg nu ikke vidste hvad det var, før de sad fast pga. Blindfold og manchetter, så var det en meget ophidsende oplevelse! De suger meget effektivt! Det er vigtigt kun at stramme lidt af gangen. De var bestemt med til at udløse to orgasmer, en for hver pumpe, da de blev løsnet. Vandhanen ser sjovest ud når man monterer den på klitten, der burde være tre i et sæt!
Effektivt vakuum
ks - 3. feb. 2014
Købte produktet for at få en smule større permanente brystvorter, og det lykkedes. Samtidig er de blevet mere følsomme, hvilket er dejligt når jeg dyrker sex. Der gik lidt tid inden jeg fandt ud af at huden skal være fugtig for at få et perfekt vakuum opbygget.
Twist and Shout!
Anne - 10. jan. 2013
Godt kraftigt vakuum, der virkelig holder tæt og hele tiden kan justeres uden at give slip. Ikke så sexy et design, men de gør hvad de lover og er i et godt kraftigt materiale.
Meget fræk
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg elsker dette legetøj! Smør først dine brystvorter ind, og sug derefter kopperne på. Jeg lader mine sidde på i ca. 10 minutter, og når jeg tager dem af, er de enorme, stenhårde og bliver ved med at være det i timevis. Jeg gør det ofte før sex, da de bliver superfølsomme! Hvis mine brystvorter bliver suttet på eller leget med, sprøjter jeg næsten med det samme.
Maskinoversat fra sinful.co.uk
God
Anonymous - 13. mar. 2024
Da jeg har ret store bryster, var det svært for disse sugekopper at blive siddende, så jeg måtte holde dem på plads. Ikke desto mindre virkede de, og mine brystvorter blev dobbelt så lange og var meget følsomme i den sexede tid.
Maskinoversat fra sinful.co.uk

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS