TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Clone-A-Willy Plus Balls DIY Homemade Dildo Clone Kit Light Tone var 1

Clone-A-Willy Plus Balls DIY Homemade Dildo Clone Kit Light Tone

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

499,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk
35,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Penisring Sæt 3 stk
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Nu kommer din kæreste eller elsker ikke til at savne dig, når du er væk i længere tid. Med Clone-A-Willy Plus Balls kan du nemlig lave en fræk, vibrerende kopi af hele udstyret, som kan bruges, når du er på langfart.

Plus Balls sættet er det første i verden hvor du også får dine kugler med når man laver afstøbningen. Det indeholder alt hvad du har brug for, for at skabe en tro udgave af din penis og kugler, og så medfølger der en lille vibrator, som du kan indsætte i afstøbningen.

Det er meget nemt at lave kopien og der medfølger en udførlig brugermanual. Resultatet er en tro kopi af dine ædlere dele i en lys hud-farve.

Vi anbefaler, at du medkøber en penisring, som du bruger under afstøbningsprocessen for at være sikker på at kunne holde erektionen, mens pulveret størkner.

Clone-A-Willy Plus Balls er produceret i 100 % silikone og medicinsk testet.

Og når nu du er i gang, hvorfor så ikke inddrage din partner i processen? - Så kan det hurtigt gå hen og blive en meget sjovere aften.

Vi anbefaler, at du bruger en penisring for at være sikker på at kunne holde erektionen under hele støbningsprocessen.

Obs! Husk altid at følge instruktionerne i manualen nøje ifht. til tid og temperatur, så du får det bedste resultat. Vi har lavet en udførlig guide, som kan være hjælpsom i processen. Find den her.

MærkeClone-A-WillyIndeholderStøberør, Støbepulver, Silikonebase, Rørepind, Klitoris vibratorFuld Længde (cm)28Diameter (cm)6.5Strækbar DiameterNejStrømkilde1 x AA (Ikke inkluderet)Vibrationshastigheder1Primært MaterialeSilikoneFarveNudeAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberBatteridrevet, VibrationEgenskaberVeganskSprogSpansk, Tysk, Fransk, EngelskSKU15090
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffende.
Kan ikke få dette til at virke, selv efter tre forsųg. Jeg håbede at overraske min kęreste, men jeg har stadig brug for en hjęlpende hånd. Fųrste problem: Tapen... Læs mere
M60 - 25. apr. 2021
Sjovt, men planlęg godt.
Sjovt koncept, og resultatet bliver godt – HVIS – du planlęgger i forvejen. Vi måtte bruge noget andet end den medfųlgende sųjle. Skulle bestille ekstra materia... Læs mere
K25 - 25. apr. 2020
Fantastisk
Supersejt. En rigtig kopi. Meget vęrdsat.Krudt - 31. jul. 2020

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS