Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Clone-A-Willy Moulding Powder Refill var 1

Oversigt

Clone A Willy Molding Powder er genialt til dig, der ønsker at lave en ny støbning af din penis. Clone A Willy Refill Pulver kan bruges til alle Clone-A-Willy produkter.

100% kropsvenlige og medicinsk testede materialer.

Sådan bruger du Clone-A-Willy støbningspulver: Når pulveret er blandet i vandet, har du kun to minutter, før massen størkner. 1) Hæld 315 ml. varmt vand (32˚) i en skål 2) Tilsæt pulveret i skålen med vand, og pisk så godt til. Dette har du 30 sekunder til. 3) Hæld den flydende masse ned i røret fra din oprindelige Clone-A-Willy pakke, stik penis ned i røret og pas det til. Dette har du 30 sekunder til. 4) Lad den flydende masse størkne. Det tager ca. et minut.  5) Tag penis ud igen.

Vi har også lavet en udførlig guide, som kan være hjælpsom i processen. Find den her.

MærkeClone-A-Willy
Produktvægt (g)93
FarveHvid
EgenskaberVegansk
SprogFransk, Tysk, Spansk, Engelsk
SKU12428
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En fordel af være to
;) - 22. mar. 2022
Et sjovt produkt som kan anbefales - især hvis man er to om opgave;)
prøves det skal det og tak for råd
hummm - 7. mar. 2022
skal prøves
DEN BEDSTE MÅDE AT STØBE!!
LM - 16. dec. 2020
Som så mange andre, så havde vi også en del problemer den første gang. Vi satte os ned og snakkede om hvordan vores fremgangsmåde kunne ændres, for at gøre det nemmest for os selv. Der står i manualen, at man skal skære tuben/plastikket, så det er lidt længere end penis, hvor man så efter skal tabe det klippet område, så den ikke er spids eller kan ridse huden. DROP DET! Skær bunden af og tabe dét stykke. Vi gjorde det sådan, at han lagde sig ned, og tog røret direkte over penis, så jeg bare skulle hælde støbemassen ned i. Vi brugte lidt mere end 4 dl. (Mellem 4-4,5 dl MAX) Vandet var ca 33 grader varmt. Vi havde lagt ALT klar. En skål, hvor pulveret allerede var i, og så et piskeris, så når han blev godt kørende, så skulle jeg bare hurtigt tilføje vandet i skålen, røre sammen og så hælde massen ned i røret. Det så trist, at flere ikke kender til denne måde. Det er 100% den nemmeste måde at gøre det - og få den i hus første gang!
Tjahh
;) - 5. jan. 2020
Nemt at prøve som anden forsøg. Men, der skal bruges 425 ml vand 32 grader røres i 45 sek, så syntes jeg det er for lang tid om at størkne. Så overvejer da et forsøg mere.
Nem genopfyldning
Tobias - 16. jan. 2018
Oplagt hvis man ikke lykkedes med afstøbningen i første omgang, omend man helt klart skal bruge 0,5 og ikke 0,315L vand - Som altid god service.
Meget svęr.
Jonatan - 16. aug. 2021
Testet to gange og var semi-slap. Nęsten umuligt at holde en erektion.
0
Ikke så let som du tror.
Oscar - 17. feb. 2021
Selvfųlgelig gav det mig en til chance og også en tredje... Men det lykkedes ikke, så spildte penge desvęrre.
0
Nem påfyldning af brændstof
Anonymous - 11. jun. 2016
Perfekt, hvis du ikke fik støbt rigtigt første gang, selvom du helt sikkert skal bruge 0,5 og ikke 0,315 liter vand - Som altid god service.
Maskinoversat fra sinful.se
En god ny chance
Anonymous - 13. mar. 2024
Da det kan være ret vanskeligt at få formen i første forsøg, er det meget godt, at der tilbydes genopfyldning for en lille pris. Fungerede som den skulle, men anbefaler at bruge omkring 400 ml vand og ikke 315 ml som angivet i beskrivelsen.
Maskinoversat fra sinful.se
Dårlige instruktioner
Anonymous - 13. mar. 2024
Gjorde til punkt og prikke, som der stod i den medfølgende vejledning, lort så besluttede ekstra pulver igen. Men selv denne gang tog det betydeligt længere tid for det at størkne, end hvad der stod skrevet, nærmere bestemt 6-7 minutter, så resultatet blev en halvbagt slap snorre i stedet for de 20 lange 15 tykke cm, jeg ville "forevige" i form. Måske gør jeg et nyt forsøg, når jeg kan risikere 500 dollars igen, indtil da må det blive ved det.
Maskinoversat fra sinful.se

Clone-A-Willy Moulding Powder Refill

99,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS