Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Doc Johnson The Realistic Cock UR3 Dildo 18 cm var 1

Doc Johnson The Realistic Cock UR3 Dildo 18 cm

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

The Realistic Cock UR3 16,5 cm. er en lækker dildo, udformet efter en ægte penis. Den er håndlavet for at få så mange detaljer med som muligt og har derfor et virkelig naturtro look. Den har et flot udformet penishoved, diskrete årer langs skaftet og et sæt flotte, vellignende kugler.

Den er lavet i materialet UR3 og det specielle antibakterielle Sil-A-Gel, som gør, at den føles utrolig realistisk - super blød og og glat på ydersiden, mens den samtidig er hård og fast indeni.

Dildoen er udstyret med en sugekop i bunden, så du kan sætte den fast på alle glatte, rene overflader og dermed have hænderne fri til andre frække fornøjelser mens du bruger den. Den kan også bruges som strap-on i alle Vac-U-Lock harness' fra Doc Johnson.

Den er ideel til dig, der sætter pris på en vellignende dildo i en overskuelig størrelse. Der medfølger også en satinpose til opbevaring af den frække fætter.

Efter brug rengør du den bedst i varmt vand og spray den efterfølgende med en sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lidt vel syntetisk
Petter - 2. sep. 2023
Det er selvfølgelig altid et spørgsmål om smag og behag og man kan altid diskutere hvor realistisk en syntetisk penis skal være, men i dette tilfælde synes jeg at der er ramt ved siden af i materiale, indfarvning og generel fornemmelse - især prisen taget i betragtning.
Bedste dildo til prisen
Brian - 21. jul. 2019
Her er virkelig tale om en super dildo til prisen. Materialet er dejlig blødt men samtidig er den hård og fast. Den er velegnet til harness og føles næsten som den ægte vare. Klart en af de bedste dildoer vi har prøvet.
SUPER!
Michael - 22. feb. 2019
Mange advarede om fųlsomheden af UR3, men med min partner havde jeg ingen problemer med det. Grundig omhyggelig vask og ved at påfųre plejepulver på, forbliver den i fremragende stand hver gang. Virkelig autentisk fųlelse, måske en af de bedste hidtil!
0
Vidunderligt realistisk strap on!
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastisk følelse, så realistisk, elskede at bruge den!
Maskinoversat fra sinful.co.uk
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS