Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Harness Dildoer

Sinful.dk finder du et stort udvalg af dildoer, der er specielt beregnet til at blive brugt sammen med et harness. Foden på en harness dildo gør, at den let kan spændes fast i et harness. Vi har masser af forskellige dildoer til harness, der kan gøre jeres strap-on leg mere varieret og endnu frækkere.

Harness dildoer - giv din partner en mere realistisk penetration

Hvad du bør vide om harness dildoer

Uanset om du har hørt om en harness dildo før eller ej, er det absolut værd at lære denne type sexlegetøj at kende. En dildo knyttet til en sele kan nemlig mere end en, der ikke er i en sele, da udstyret gør det muligt at simulere penispenetrerende bevægelser. Modtageren vil således kunne få en mere realistisk penetration med dette sexlegetøj til par

Selvom det kan synes mest oplagt for to kvinder at bruge en såkaldt strap-on, da det tillader begge parter at trænge ind i hinanden uden en penis, vil mange mænd også kunne nyde at blive penetreret af deres kvindelige partner. To mænd kan ligeledes nyde dette sexlegetøj, som et frækt element i de anale lege.

De fleste harness dildoer kan bruges til både vaginal og anal penetration, mens nogle er specielt designet til at trænge ind i enten anus eller vagina - eller begge åbninger samtidigt. Med en harness dildo sætter kun fantasien grænser.

Sådan vælger du den rigtige variant

Hvad skal du overveje, når du vælger en harness dildo? Det er først og fremmest vigtigt at vælge den rette type, så den giver maksimal nydelse til modtageren. Da det, der giver os fornøjelse, kan ændres fra dag til dag, er det klogt at have flere varianter liggende, når I skal dyrke sex – både af seler og harness dildoer. Derfor kan det være en god ide at købe de to dele separat, så man kan du udskifte dem i henhold til, hvad der føles bedst den dag.

De fleste harness er justerbare og kan derfor tilpasses de fleste størrelser. Derudover er mange dildoer udstyret med en sugekop og kan således anvendes uden selen. Det giver modtageren mulighed for at nyde en realistisk penetration uden at giveren er til stede. Det eneste, modtageren skal gøre, er at sætte sugekoppen på en glat overflade, som f.eks. en væg eller en stol.

Blandt vores brede udvalg finder du flere forskellige former for penisformet sexlegetøj. Vi har både realistiske udgaver, strap on vibratorer og meget andet. Uanset om du foretrækker en livlig variant med klare vener og et markeret penishoved eller en glattere og mindre detaljeret udgave, er du garanteret at finde en variant, der opfylder alle jeres behov og ønsker på denne side.

Dit nye yndlingslegetøj

For nogle er en harness dildo et permanent element i sexlivet, mens det for andre er helt ukendt element, der kan være grænseoverskridende i forhold til ens seksualitet. Hvis du aldrig har prøvet denne type sexlegetøj før, kan vi kun opfordre dig til at starte nu. Lær hinandens kroppe bedre at kende og oplev en ny verden af fornøjelse og nydelse. 

Start forsigtigt med en mindre variant med en glattere overflade, der glider lettere ind og ud og gradvist bevæger dig til større versioner, der giver en mere fuldstændig stimulering. Men hvis du er vant til at bruge denne type sexlegetøj, kan du prøve at udvide dit repertoire med en udgave, der giver en mere målrettet stimulering af modtagerens indvendige.

For eksempel er de mere buede varianter mere egnet til at stimulere både kvindens G-punkt og mandens P-punkt. Den realistiske penetration, du får med dette sexlegetøj, er helt unikt og du finder det ikke mange andre steder.

Kig nærmere på vores udvalg her på siden og find den variant, der passer bedst til dig. Vi har flere af de populære mærker, som blandt andet Vac U Lock, der er en sexlegetøjsserie fra amerikanske Doc Johnson.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS