Sugekop Dildo

Sugekop dildoen er kendetegnet ved, at du kan sætte den fast på alle glatte overflader. Her finder du et væld af former, farver og størrelser.

Sinful er Skandinaviens største erotiske webshop. Vi er e-mærket, topscorer på Trustpilot og giver dig altid 30 dages fuld returret. Vi garanterer altid høj kvalitet, god service og det største udvalg af dildoer, vibratorer og andet sexlegetøj.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Længde
Indførbar længde
Diameter
Egenskaber
Batteridrevet (3)
Fjernbetjent (2)
Jelly (9)
Opladelig (3)
Passer i harness (209)
Realistic (123)
Splashproof (1)
Squirting (1)
Suction Cup (197)
Vandtæt (3)
Vibrating (6)
Materiale
Lak (1)
Polyurethan (2)
PU Materiale (1)
PVC (53)
Silikone (104)
TPE (43)
TPR (15)
Mærke
Amaysin (4)
baseks (36)
Basix Rubber Works (1)
Blush (1)
Creature Cocks (6)
Dillio (3)
Dillio Platinum (4)
Doc Johnson (17)
Fleshlight (2)
Fun Factory (6)
Hosed (1)
King Cock (16)
King Cock Clear (3)
King Cock Elite (3)
King Cock Plus (17)
Love To Love (4)
Loving Joy (1)
Master Series (1)
Mister B (2)
NMC (1)
NS Novelties (2)
Pride Dildo (2)
Sinful (17)
Squeeze-It (1)
Strap-on-Me (1)
Strap-On-Me (1)
Tantus (10)
Vixen Creations (9)
Willie City (39)
You2Toys (9)
Vis alle 220 produkter
Du har set 48 af 220 produkter
Hent flere

Dildo med sugekop - Håndfri og fræk stimulation

En dildo med sugekop giver dig mange legemuligheder

Vi kender det allesammen. Følelsen af at man godt kunne bruge en ekstra hånd eller to i køkkenet, i haven eller i soveværelset. På Sinful.dk kan vi hjælpe dig i den sidste situation. Med en dildo med sugekop har du nemlig hænderne fri til at gøre lige, hvad du har lyst til. Kun fantasien sætter grænser for din leg. En dildo med sugekop (eller en sugekop dildo, som det også kaldes) er, som navnet antyder, en dildo med en sugekop. En dildo er beregnet til at give dig penetrerende stimulation, enten analt eller vaginalt. Den kan både bruges solo og sammen med en partner.

En dildo med sugekop kan sættes fast på alle glatte overflader. Og det åbner op for utroligt mange frække håndfri legemuligheder! Forestil dig bare alle de overflader i dit hjem, som du tidligere ikke har skænket en tanke. Med en sugekop dildo er de pludselig blevet forvandlet til en kilde til nydelse. Eksperimenter med at sætte din dildo med sugekop fast på badeværelsesvæggen, en stol eller et bord. Anvendelsesmulighederne er mange, og hvis du ikke tidligere har prøvet en sugekop dildo, er det bare med at komme i gang. Vi lover dig, at du ikke vil fortryde det.

En sugekop dildo for enhver smag

I vores store udvalg af sexlegetøj finder du dildoer i alle former, farver og størrelser. Det gør sig også gældende for dig, der gerne vil have en dildo med sugekop. Vil du gerne have en sugekop dildo med et realistisk udseende? Så har vi en til dig. Vores realistiske dildoer både synes og føles ekstremt naturtro. De har et markeret penishoved, fine blodårer og nogle af dem har endda også et sæt vellignende kugler. Med en realistisk dildo med sugekop vil du næsten ikke lægge mærke til, at det ikke er den ægte vare, du har fat i. Foretrækker du et mere neutralt look, kan du finde en sugekop dildo i alle regnbuens farver, der føles mindst lige så pirrende.

En dildo med sugekop er særdeles velegnet til dig, der gerne vil have en ekstra pirrende onanioplevelse. Den giver dig fornemmelse af en ægte penis og med hænderne fri til andre ting, kan du få en ekstra pirrende stimulation. Men en dildo med sugekop er ikke kun til singler og sololeg. Den kan også bruges af par, der gerne vil have en ekstra kinky og fræk sexoplevelse sammen. Nogle af sugekop dildoerne kan bruges i et harness, så hvis du og din partner gerne vil forkæle hinanden med en intens strap-on leg, kan I finde en dildo med sugekop til netop det.

Dildo sugekop eller sugekop dildo?

Kært barn har mange navne. Men uanset om du skriver til vores kundeservice og spørger efter en dildo sugekop, en sugekop dildo eller en dildo med sugekop, ved vi godt, hvad du mener. Og vi vil hjertens gerne vejlede og rådgive dig, så du får lige lige præcis den dildo, der passer allerbedst til dig, ligegyldigt om det er en dildo sugekop eller en sugekop dildo. For vi ved godt, at junglen af sexlegetøj og dildoer er stor og svær at navigere rundt i. Derfor sidder vi klar på telefonen og bag skærmen til at hjælpe dig.

I vores netbutik finder du kun sexlegetøj af høj kvalitet. Vi udvælger nøje og omhyggeligt vores produkter ud fra kriterierne, at kvalitet, design og funktionalitet skal være helt i top. Så når du køber en dildo med sugekop på Sinful.dk, er du sikker på, at du får et stykke sexlegetøj, der lever op til vores høje standard. Vi tror på, at en god kvalitet og en god oplevelse hænger sammen. Hvis du får en sugekop dildo af den bedste kvalitet, får du også den bedste sex- eller onanioplevelse.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk