Strap On & Harness

Her finder du et kæmpe udvalg af strap ons, harness og dildoer til harness. Det perfekte legetøj til jer, der gerne vil give jer i kast med pegging eller dominanslege. Dyk ned i kategorien og find jeres ultimative favorit til frækt rollespil.

Mest solgte produkter

Bedst anmeldte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Egenskaber
Batteridrevet (25)
Fjernbetjent (14)
Hollow (23)
Inflatable (2)
Justerbar (25)
Opladelig (11)
Passer i harness (157)
Realistic (80)
Rejselås (1)
Splashproof (2)
Squirting (3)
Suction Cup (79)
Vandtæt (19)
Vibrating (27)
Materiale
ABS-plast (3)
Bomuld (1)
Gummi (4)
Latex (1)
Læder (1)
Neopren (3)
Nylon (12)
Polyester (5)
Polypropylen (3)
PU (3)
PVC (54)
Silikone (93)
TPE (24)
TPR (4)
Mærke
Amaysin (3)
Autoblow (1)
Banana Pants (1)
baseks (2)
CalExotics (6)
Dillio (4)
Doc Johnson (32)
Fetish Fantasy Elite (1)
Fetish Fantasy Extreme (4)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (18)
Fleshlight (2)
Fun Factory (5)
King Cock (16)
King Cock Elite (2)
King Cock Plus (1)
LoveBotz (1)
Malesation (1)
Master Series (2)
Mister B (1)
NMC (1)
NS Novelties (1)
Obaie (2)
Ouch! (1)
Perfect Fit (1)
Pipedream (14)
Pride Dildo (1)
RealRock (1)
Seven Creations (1)
Sinful (7)
Spareparts (5)
SpareParts (4)
Sportsheets (16)
Strap U (6)
Strap-on-Me (8)
Strap-On-Me (7)
Tantus (22)
Vixen Creations (20)
Willie City (8)
You2Toys (7)
Vis alle 216 produkter
Du har set 48 af 216 produkter
Hent flere

Strap on til par - For en ekstra penetrerende stimulation

Strap on leg er for alle

Ved du, hvad en strap on dildo er? Hvis ikke er det på tide, at du finder ud af det, for strap on sex åbner op for en helt ny verden af spændende (og frække) legemuligheder for dig og din partner. Det kan også kaldes for en påspændingsdildo eller en harness, da det er en form for sele eller seletøj med en påspændt dildo.

Den ene part har den på og penetrerer den anden part for en pirrende og stimulerende sexoplevelse. Det simulerer i bund og grund sexakten, da man bliver stimuleret af penetration, men legen er meget mere end det. Den åbner op for ekstra mange muligheder og spændende lege på kryds og tværs af hinanden.

De kan både bruges i kvinde/kvinde, mand/mand og kvinde/mand forhold. Den bruges oftest af kvinder, da de med en strap on dildo får mulighed for at penetrere deres partner. Hvis en kvinde penetrerer en mand, kaldes det pegging. Det kan for nogle mænd virke intimiderende at blive penetreret af deres kvindelige partner, men prøv det. Det føles ekstremt frækt for begge parter og kan tilføre en ekstra dimension af nydelse til jeres forhold.

Find den rigtige variant til jeres forhold

Uanset hvad du kalder det, eller hvordan du staver det, er resultatet det samme: En påspændingsdildo åbner op for et helt nyt univers af pirrende stimulation.

Der findes forskellige slags strap ons, og det kan godt være en jungle at finde rundt i, hvilken der passer til lige præcis jeres behov. Kig nærmere i vores kategorier, hvor du blandt andet finder forskellige sæt, dobbelt strap on, vibrerende strap on og meget mere.

Som hovedregel kan du gå ud fra, at der findes tre typer strap on dildo: En fast, en hul og en harnessfri. En fast er ideel til kvinder, der ønsker at penetrere deres partner, da de fra naturens vegne ikke er udstyret med et redskab til netop dette formål. En hul bliver oftest brugt af mænd, da der er plads til, at de kan indføre deres egen penis i dildoen og derved få ekstra fylde og længde. Det kan også være en fordel at bruge en hul, hvis man har rejsningsproblemer. Det er kun kvinder, der kan bruge den harnessfri, da den skal sættes op i vagina. Den harnessfri dildo stimulerer både afsenderen og modtageren (som heldigvis både kan være en mand og en kvinde) ved hvert enkelt stød.

Giv jeres sexliv et frækt twist med en påspændingsdildo

Ligegyldigt hvilken type strap on dig og din partner foretrækker, så får I på Sinful.dk et stykke sexlegetøj af den højeste kvalitet. Vi vælger med stor omhu alle vores produkter ud fra kriterierne at kvalitet, design og effektivitet skal være i orden. Der er stor forskel på kvaliteten af sexlegetøj, og den forskel afspejler sig i sexoplevelsen. Når du prøver en påspændingsdildo af høj kvalitet, så får du den bedst mulige sexoplevelse.

Tag din partner i hånden, sæt jer ned og find det harness og den strap on dildo, der passer allerbedst til jer, og bestil den hjem, så er den klar til, at dig og din partner kan dykke ned i det spændende, sjove og sexede univers så hurtigt som muligt.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk