Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Doxy Die Cast Magic Wand var 1

Doxy Die Cast Magic Wand

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
899,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Når dit mål er kraftfulde og intense orgasmer, så er denne Doxy Magic Wand klar til at fortrylle dig. Die Cast er en førende model med et metal skaft og et silikone-beklædt hoved der med sine rumlende vibrationer vil tage pusten fra dig.

Under det fløjsbløde silikone er hovedet lavet af solidt metal, hvilket tillader de intense vibrationer at trænge dybt ind i klitorisvævet. Wanden tilsluttes en stikkontakt og kan vibrere op til 9000 RPM. Den vejer hele 690 g, så du kan roligt lade den ligge uden den løber nogen vegne, hvis du ønsker en håndfri oplevelse.

Kontrollér de 9 vibrationsindstillinger der er inklusivt et eskalerende pulseringsniveau ved at trykke på de 3 knapper på skaftet. Vibrationerne er så kraftfulde at denne wand er velegnet til kropsmassage såvel som ydre stimulation på de erogene zoner.

Påfør vandbaseret glidecreme på hovedet for endnu bedre følelse. Før rengøring tages vibratoren ud af stikkontakten. Rengør den derefter ved at spraye den med sexlegetøjs rengøring direkte på hovedet og tør det af med en blød klud, da wanden ikke er vandtæt.

I 2016 vandt Doxy Die Cast en pris for det bedste nye produkt til kvinder ved ETO Awards.

MærkeDoxy
Produktvægt (g)830
IndeholderAdapter, Strømstik, Strømforsyning
Fuld Længde (cm)37
Diameter (cm)6
StrømkildeEU-plug
Vibrationshastigheder9
Primært MaterialeAluminium
FarveSølv
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberVibration
SprogSpansk, Tysk, Engelsk, Hollandsk, Fransk
SKU15221
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Næsten perfekt
Peter - 6. jul. 2024
Hvis man ser bort de tre meget dominerende lys fra knapperne er det, det perfekte værktøj i soveværelset.
Som en champagneprop til Tour de France.
Gennemblødt våd mus - 14. nov. 2023
Efter alt for lang tid uden en rigtigt god Magic Wand, skulle slaget slås. Vi var blevet anbefalet den af kundeservice, da vi havde forklaret præcis hvordan vi brugte den. Det blev til en hyggelig aften med god stemning og lækker belysning. Men da min kærestes nye legetøj ramte mellemgulvet, blev jeg spulet op i loftet som en dårlig pornoparodi på Excorcisten. Jeg ville ønske at kameraet havde været fremme den aften, for alle stearinlys var slukkede og der stod jeg, som om jeg lige var kommet ud af brusebadet. Hvem der bare havde råd, til mere legetøj som dette. Men det er en klar femmer, og tak til kundeservice ❤️
Sprællegaranti
MMM - 14. nov. 2023
Nogen gange møder man en som man bare klikker med, bliver bedste venner med og elsker at bruge tid med. Man behøver ikke at sidde lårene af hinanden, men når man er sammen har man det fantastisk! Lidt sådan har min kæreste det med hendes nye bedste ven: Doxy. Doxy er kraftfuld, Doxy er insisterende, Doxy er vedholdende, Doxy kildrer alle de rigtige steder og Doxy giver min kæreste stensikre sprællende lækre dybe sitrende orgasmer, hver gang. Eneste "problem" er at Doxy er så effektiv at jeg skal skynde mig hvis jeg skal nå at være med, for den er samtidig så heftig at 2. halvleg for min kæreste (indtil videre) er no go.
Uundværlig!
Nanna - 9. oct. 2023
Min kæreste elsker at bruge den på mig, og jeg har ikke tal på, hvor mange orgasmer den giver af gangen! Mega stærke vibrationer og et stort hoved, så det er virkelig svært ikke at ramme rigtigt 😅
Lækker
HC - 21. aug. 2023
Gør det den skal
Yes !
Wandman - 5. apr. 2023
Jeg har haft fuldkommen mistillid til sex legetøj og kvalitet og det er en stor del af diverse wand som min manglende tålmodighed smider i skraldespanden i løbet af få uger, ind til denne Doxy forandrede min overbevisning, jeg tænker at den tekst vil kunne hjælpe andre med at spare en masse ærgrelser og købe dette produkt
Vild!
Gerda - 25. dec. 2022
Jeg syntes den er virkelig god og den giver nogen vilde sprøjte orgasmer. Den virker lækker i kvalitet og er dejlig tung. Dog er vibrationerne næsten lidt for voldsome. Jeg kunne godt bruge en eller to lavere niveauer også. Indtil nu har jeg kun brugt de to laveste niveauer og det er alt rigeligt til mig.
Tung, men effektiv.
Fynboerne - 8. nov. 2022
Kraftige vibrationer der får arbejdet gjort. Pulse funktionen skulle lige læres, men bliver nu flittigt brugt. Første eksemplar gik i stykker, men Sinful ‘s kundeservice var som sædvanlig i top og havde en ny 2 dage efter.
GOD
JN - 30. sep. 2022
Hun er vild med den, hun kommer meget hurtig.
Et fantastisk vibrator
DominantGent - 23. aug. 2022
Vi har nu snart brugt Doxy i 6 måneder, og den er fantastisk. Vi har endnu ikke prøvet andre vibratorer med dens styrke og kvalitet. Den giver min smukke Sub nogle meget dejlige og kraftige orgasmer. Kan varmt anbefales.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS