TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Kraftig Vibrator

Vi oplever, at mange BDSM-entusiaster ofte efterspørger en ekstra kraftig vibrator. Derfor har vi her på siden samlet et udvalg af nogle af de mest kraftfulde og mest efterspurgte modeller på markedet. På grund af deres størrelse, effektivitet og intensitet, er de især velegnet til BDSM-lege, men de kan selvfølgelig også benyttes, hvis man blot ønsker lidt ekstra kraftfulde vibrationer i forbindelse med onani.

Kraftig vibrator til fræk BDSM-leg

Prøv en kraftig vibrator

Der findes mange forskellige vibratorer, som alle har hver sin egenskab. I denne kategori finder du de mest kraftfulde vibratorer på markedet, som enten kan bruges til fræk BDSM-leg eller i forbindelse med almindelig onani. Hvis du er en af de kvinder, der lige skal bruge lidt ekstra styrke for at tilfredsstille klitoris, og dermed dig selv, så er det en kraftig vibrator her fra siden, du skal købe og lægge i natbordsskuffen.

Vælger du en kraftig vibrator fra vores store udvalg, så er der næsten garanti for tilfredsstillelse hver eneste gang, du tager den i brug. Mange af modellerne er en såkaldt Magic Wand, der uden sammenligning er de mest powerfulde du kan vælge. De er designet til at stimulere dybt og hvis din klitoris kan tolerere en meget høj intensitet, så er der ingen tvivl om, at de kan give en helt igennem enestående orgasme.

Selvom en Magic Wand bestemt er god til at give orgasmer, så kan de intense vibrationer faktisk også hjælpe på mange andre områder. De kan nemlig også bruges til at give massage og dermed afhjælpe spændinger og lindre ømme muskler. Lige hvad man (også) trænger til efter en lang arbejdsdag.

Forskellige muligheder for stimulation

Det er en god idé at investere i en kraftig vibrator, hvis du er en af de kvinder, der ikke synes, din klitoris er særlig følsom. Vælger du eksempelvis en af de meget intense Magic Wands, så kan den, udover at give fantastiske orgasmer, også hjælpe på følsomheden i klitorisområdet. Det gælder blandt andet, hvis du har haft en bækkenskade som ung. Bækkenskader opstår ofte for unge piger i skolealderen, fordi de er faldet ned på stangen på cyklen, klatrestativet eller balancebommen til gymnastik.

Med en kraftig vibrator, som eksempelvis en Magic Wand, kan du i dit eget tempo få følsomheden tilbage igen, hvis du bruger den rigtigt og kontinuerligt. Det kan du læse meget mere om i vores guide til klitorisorgasmer.

Men der findes selvfølgelig også mange andre udgaver af de kraftige vibratorer, som du kan se, hvis du kigger nærmere på udvalget her på siden. Du kan blandt andet få en model, der kan bruges til at stimulere G-punktet eller en ihærdig dildo, der stimulerer følelsen af et samleje, der lige bliver krydret med lidt ekstra frække vibrationer. Der er altså masser af mulighed for at få powerfuldt legetøj med under dynen, når der skal hygges alene eller sammen med en partner.

Frækt legetøj til BDSM-lege

Vores udvalg af kraftige vibratorer finder du i kategorien med fetish legetøj, da disse modeller uden tvivl er ideelle, hvis man tænder på frække BDSM-lege. De er perfekte til at pirre en følsom klitoris eller et par sensitive brystvorter, der kun venter på at blive stimuleret af stærke vibrationer.

Men det er faktisk ikke kun kvinder, der kan få glæde af en kraftig vibrator. Mange mænd kan bestemt også få stor fornøjelse ud af at blive bundet fast til sengen med bondage eller bindeting og derefter få stimuleret flere dele af kroppen. Det kunne for eksempel være brystvorterne, penisstrengen eller mellemkødet, som bare er nogle af de erogene zoner på mænd, som også er yderst sensitive hos mange.

Der er ingen tvivl om, at en kraftig vibrator kan skabe stor glæde hos både kvinder, mænd og par - det gælder bare om at finde den helt rigtige variant. Hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne her på siden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS