Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fantasy for Her Kegel Train-Her Bækkenbundskugle Sæt var 1

Oversigt

Fantasy for Her Kegel Train-Her Bækkenbundskugle Sæt er det perfekte sæt til kvinder i alle aldre uanset erfaring.

Med sættet kan du styrke din bækkenbund, opnå større følsomhed i underlivet og få kraftigere orgasmer.

Den lyserøde kugle vejer mindst og er ideel at starte med. Læg dig godt til rette og sæt bækkenbundskuglen op i skeden og øv dig i at lave knibeøvelser. Start ud med få minutter ad gangen og øg interval og stilling fra liggende til stående.

Når du kan gå rundt med den mindste kugle i flere minutter, kan du skifte til den lavendelfarvede og gentage processen. 

Til sidst vil du være klar til den lilla kugle, der er den tungeste i sættet.

Bækkenbundstræning anbefales af jordemødre og sexologer verden over.

MærkeFantasy For Her
Fuld Længde (cm)18.5
Indførbar Længde (cm)7.5
Diameter (cm)2.8
Primært MaterialeSilikone
FarveLilla
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk
SKU19935
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Great for pompoir practice
Elsa - 8. nov. 2022
I have bought these eggs for my pompoir practice and am happy, they are good material and easy to insert (just drop a little bit of oil in the top). The only minus is that at my level I can only make use of the heaviest as the other 2 are too light. Still, I am happy with my daily exercised, getting stronger and more lubricated :)
Fantastiske
Karoline - 28. sep. 2021
Jeg har prøvet flere forskellige slags bækkenbundskugler. Jeg startede med at købe en enkel på 60 g, allerede der kunne jeg mærke bedring i mit sexliv. Derefter købte jeg et helt sæt hvor kuglerne var runde. Det var ikke behagelig at have i, og gjorde lidt ondt at sætte op og at tage ud. Derfor bestemte jeg mig for at prøve dette sæt. Wow! Det kan kun varmt anbefales. Der er ingen smerter ved opsætning eller når jeg tager dem ud! Det er det allerbedste sex legetøj jeg i mit liv har købt! Mit sexliv er blevet bedre, mine orgasmer er blevet bedre og det gør ikke ondt at have sex længere! Du vil ikke fortryde at købe dette!
Ikke helt hvad jeg havde forventet
Ane - 11. may. 2021
Jeg købte de her kugler fordi jeg var begyndt at få "dryp" når jeg hostede, nyste og lign, og det synes egentlig var temmelig træls, sådan i en alder af 38 år.... Jeg har prøvet alle sammen - og gjorde den fejl at sætte den tungeste op,mens jeg gik tur. Det var... En smule akward at pille den ud af mit ene shorts-bukseben, skal vi sige det sådan ;-) Dog er kuglerne virkelig godt designede og af superhøj kvalitet, det er nemt at rengøre dem og de er nemme at få op, hvis bare man følger anvisningerne.
Nemt og godt
Jane - 20. oct. 2020
Er super tilfreds med produktet. Formen på kuglerne gør det både nemmere at indføre, men det opleves også mere naturligt at klemme om, modsat helt runde kugler. Materialet er super lækkert og nemt at rengøre. Kan varmt anbefales
Det virker.
Mille - 18. aug. 2019
Jeg købte sættet her fordi jeg havde problemer med at holde på vandet. Pinligt men sandt. Jeg har ikke født nogle unger (endnu) så sættet her er helt perfekt for mig. De er mindre i omkreds end de kugler jeg tidligere har haft, og det at de er kegleformede frem for kugleformede, gør at de er langt sværer at holde oppe. Mønsteret i bunden er slet ikke så tydeligt i virkeligheden som på billedet. Den første tid, jeg brugte den letteste kegle, var virkelig en øjenåbner for mig. Jeg kunne virkelig mærke mine muskler, mærmest helt ind i maven. Det er jo tydelige tegn på at det virker - og jeg har ikke haft et eneste "dryp" siden da. Er i øvrigt super nemt at gøre rent og overfladen er virkelig blød.
Godt men...
Maja - 13. feb. 2021
Godt materiale og flotte farver. Ser ud som på billedet. På trods af den dråbeformede form havde jeg svęrt ved at indsętte kuglerne. Startende med den letteste, men bemęrkede ret hurtigt, at den tungeste også var for let. Det var nok det forkerte produkt for mig... Ville gerne have haft en "bevęgelig" bold indeni, så musklerne aktiveres mere ved bevęgelse.
0
Stor værdi for pengene
Anonymous - 13. mar. 2024
Godt sæt, både for begyndere og dem med erfaring med kegeltræning. Lidt lang "spids", men nem og behagelig at indføre.
Maskinoversat fra sinful.no
En udfordring selv for de mere erfarne!
Anonymous - 13. mar. 2024
Det var ikke mine første træningsbolde, men formen er anderledes end noget, jeg har prøvet før. Formen gør bolden udfordrende, og bækkenbundsmusklerne kommer på arbejde! Jeg ville have savnet instruktionerne om, hvor dybt bolden skal placeres. Materialet er vidunderligt silkeblødt!!!
Maskinoversat fra sinful.fi
Ikke i slutspillet
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg ved ikke, om kuglerne var for lette, eller om designet var dårligt, men de var ikke til nogen nytte. Alt forblev på plads, selv når jeg ikke gjorde noget. Jeg prøvede at lave noget husarbejde samtidig, men det havde ingen effekt.
Maskinoversat fra sinful.fi
Træning
Anonymous - 2. jul. 2022
Det er meget godt og hjælper.
Maskinoversat fra sinful.se

Fantasy for Her Kegel Train-Her Bækkenbundskugle Sæt

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
329,00 kr.279,65 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS