Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fetish Fantasy Spider Gag var 1

Fetish Fantasy Spider Gag

3 FOR 498
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
219,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Fetish Fantasy Spider gag i stål er velegnet til dig, der har erfaring med brugen af gags.

Det specielle ved denne gag er, at den del, som er beregnet til at have i munden, er lavet som en O-ring. Ringen skal sidde bag tænderne, så den ikke falder ud.

På ringen er monteret fire metal stave, som sætter sig tæt ind mod dit ansigt, når du bruger den. Disse stænger sikrer, at O-ringen ikke forsvinder ind i din mund.

Gag'en holdes på plads af en rem, som går bagom hovedet. Remmen er justerbar og kan passe et hoved med en omkreds på op til 59,5 cm. Du kan indstille den i 10 forskellige huller.

O-ringen til at have i munden har en ydre diameter på 4,5 cm.

MærkeFetish Fantasy
UndermærkeExtreme
Produktvægt (g)58
Diameter (cm)4.5
Omkreds (cm)59
Strækbar OmkredsJa
Primært MaterialeStål
FarveSort
SprogEngelsk
SKU13263
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Okay, åbningen er smule lille.
Anonymous - 15. mar. 2023
Produktet er okay, dog er åbningen en smule for lille. Metalet føltes også meget billigt og nemt at bøje hvis man ville.
God men lille
E.P. - 31. jan. 2021
Super fræk gadget dog er ringen for lille til min kæreste. Så vi kan ikke bruge den. Men selv materialet er godt, og den sidder fint i munden.
Godt spider-gag-begynder produkt!
F.F - 1. oct. 2015
Hvis man har en meget højlydt partner - eller en flabet én - så er en gag en rigtig god idé. Så vi glædede os virkelig til at få denne hjem. Det gode ved produktet er, at det er til en overkommelig pris. Så hvis man ikke har prøvet kræfter med en spider-gag før og bare gerne vil prøve, så er det dejligt ikke at skulle betale en bondegård. Vi anbefaler den umiddelbart ikke til gag-nybegyndere, da ringen i starten føles stor. Men hvis man derimod har prøvet ballgags før og synes rigtig godt om det, så er det bare om at få fingre i en spider-gag. Og endnu et rigtigt stort plus ved spider-gags er, at der er ubegrænset adgang til bærerens mund - og så kan man lade fantasien sætte grænser dér. ;-) Det dårlige ved produktet er uden tvivl dets kvalitet. Efter ca. 4 måneders brug knækkede en af stavene og metalspændet begyndte også at have svært med at følge med. Som spider-gag-begynder produkt har det uden tvivl været en god investering - vi er ellevilde med produktet og regner med at opgradere indenfor nærmeste fremtid.
Huller for små.
Blę - 19. may. 2020
Alt for lille, kan ikke engang få spidsen igennem.
0
Fantastisk
Sjovt - 4. jul. 2018
Elsker den! Lidt ųm efter fųrste brug på grund af tęnderne. Ellers super! Hullerne kunne have vęret stųrre.
0
44319
Fredrik - 8. apr. 2016
Den opfylder sin funktion, ingen fejl på den måde. MEN: - Remmen er lavet af kunstlęder, en slags skumgummi-lignende materiale. - Stifterne er fleksible og med kraft og vilje, de kan lųsne sig, når måleren er monteret, så skub ikke for hårdt med den.
0
Anonymous - 13. mar. 2024
føles af høj kvalitet og passer til en mindre mund. Metallet føles lidt ubehageligt mod tænderne, men det kommer man hurtigt over.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS