TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fifty Shades of Grey Inner Goddess Mini Sølv Pleasure Balls var 1

Fifty Shades of Grey Inner Goddess Mini Sølv Pleasure Balls

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

269,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Slip din indre gudinde løs og få endnu mere nydelse under sex med Fifty Shades of Grey Inner Goddess Mini Sølv Pleasure Balls.

De er fremstillet i metal, hvilket tilfører et element af tyngde til din træning eller leg med din partner. Brug dem under et forspil eller anvend dem, når I skal i byen som en fræk hemmelighed, kun I to kender til.

Kuglerne toner din bækkenbund og øger følsomheden, så du får en strammere fornemmelse. Det kan give dig stærkere og bedre orgasmer under sex eller onani.

Kuglernes vægt på 85 g gør dem ideelle til begyndere, let-øvede og fans af Fifty Shades of Grey universet. Med håndtaget for enden af snoren kan du nemt tage bækkenbundskuglerne ud.

Fifty Shades of Grey Inner Goddess Mini Sølv Pleasure Balls er fremstillet i ftalat- og latexfrit silikone og metal. Der medfølger en flot opbevaringspose i satin.

MærkeFifty Shades of GreyProduktvægt (g)85IndeholderOpbevaringsposeFuld Længde (cm)22Indførbar Længde (cm)9Diameter (cm)2.2Primært MaterialeMetalFarveSølvAnbefalet GlidecremeAlle slagsSprogRussisk, Spansk, Fransk, Kinesisk, Engelsk, TyskSKU22552
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Frækt
Jeg fik fornøjelsen af at give, opvarme og indsætte i kæresten. Og de gav en ønsker fræk oplevelse. Der skal arbejdes med knibe øvelser. Pas på med at bruge alt... Læs mere
JJ - 28. mar. 2022
Bolde af hųj kvalitet.
Jeg kųbte disse, da jeg ville prųve lidt mindre og tungere bolde. Jeg har fųr brugt Fun Factorys Smart Balls Duo bolde, som er stųrre i diameter og lidt lettere... Læs mere
Gå glip af - 10. sep. 2020

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS