Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Smartballs Teneo DUO var 1

Oversigt

Smartballs DUO er til dig, der allerede har trænet din bækkenbund med Smartballs Uno, eller andre lettere bækkenbundskugler, og nu er klar til en større udfordring.

De testvindende Smart Balls DUO vejer 72 g og består af to kugler, der begge har en indbygget geisha-kugle, som roterer når du bevæger dig. Det gør bækkenbundstræningen ekstra stimulerende og når bækkenbundskuglernes tyngdepunk skiftes, holder kroppen ekstra godt fast om kuglerne, for at de ikke glider ud. De indvendige kugler er dermed med til at gøre træningen endnu mere effektiv, så du hurtigere får strammet din bækkenbund op, øger følsomheden i skeden og evt. afhjælper inkontinens – vel at mærke uden at nogen kan høre, at du træner. Din partner vil ligeledes kunne mærke et fastere greb om penis, hvis du er stærk i bækkenbunden.

Sådan bruger du Smartballs DUO: Bækkenbundskuglerne fungerer ved, at du fører dem op i skeden, hvorefter du klemmer omkring dem, som når du laver almindelige knibeøvelser. De nye Smartballs DUO har en lille udhulning i bunden, der passer til en finger, så de nu er endnu nemmere at føre op. Vi anbefaler, at du smører kuglerne ind i lidt vandbaseret glidecreme, da det gør dem lidt nemmere at føre op. Du kan med fordel starte ud med at lave øvelserne liggende, indtil du vænner dig til dem. 

Liggende: Knib i små 5 minutter og hold derefter en pause. Det er vigtigt, at du gør det korrekt. Når du skal lave en knibeøvelse med kuglerne oppe, skal du lave en knibende bevægelse som starter bag til ved indgangen af anus. Flyt derefter den knibende bevægelse frem mod skeden og forsøg til sidst at trække navlen ind mod ryggen. 

Gående/stående: Når du er blevet stærk nok til at gå rundt med bækkenbundskuglerne, vil du lave knibeøvelserne uden at tænke over det. Kuglerne sætter nemlig krav til dine muskler om at spænde for overhovedet at kunne holde dem oppe.Når du er færdig med bækkenbundstræningen kan du nemt og forsigtigt tage Smartballs DUO ud igen, ved at trække i den silikone snor, der sidder nederst. Bækkenbundstræning anbefales af jordmødre og gynækologer. For nogle kvinder vil bækkenbundskuglerne også være dejlige til almindelig erotisk stimulation. 

Kvinder, der har født, der har en nedsunken eller tilbageliggende livmoder samt kvinder, der har fået livmoderen fjernet anbefales i stedet at bruge Smartballs UNO.

TESTVINDER: Kåret til de bedste bækkenbundskugler på ekstrabladet.dk, med 6 ud af 6 stjerner.

MærkeFun Factory
Fuld Længde (cm)17
Indførbar Længde (cm)10
Diameter (cm)3.6
FarveRød
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SKU10610
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt produkt
Natasja - 3. feb. 2021
Gode bækkenbundskugler - der med til at øge sexlysten . Kuglerne er lidt store, men er alligvel behagelige at have oppe . Jeg glæder mig til at mærke om der kommer et godt resultant ud af det
Generelt godt
K - 5. may. 2020
Super lækkert materiale.
Super lækker
DenKvindeligeUdgaveAfPreben - 4. apr. 2020
Super lækker og pierne. Lever op til alle mine forventninger
Godt valg
Øver - 26. mar. 2019
God størrelse efter flere fødsler. Virker eksklusiv og lækker i materialet. Jeg ville købe både Uno og Duo en anden gang. Jeg mangler Uno'en at starte med, da den er mindre i vægt. Nem at sætte op - bedst med smørrelse.
Orgasmisk startknap
Skønjomfru - 11. jan. 2019
Jeg er meget positivt overrasket. Jeg købte disse, fordi min Herre og jeg leger med fisting og jeg tænkte, at det ville være godt at træne bækkenbunden, for at bevare spændstigheden. Jeg har i de sidste måneder af 2018 haft virkelig svært ved både at blive våd og at komme og det er normalt ikke et problem for mig. Jeg købte kuglerne og tog dem i brug samme dag, de ankom, i tre timer (som er angivet som den maksimale tid, man må have dem i ad gangen). Dagen efter havde jeg en date med min hyggeven. Jeg brugte dem også her i tre timer, inden jeg tog hjem til ham. Jeg fik mange orgasmer over de næste par dage hvor vi var sammen og jeg har brugt kuglerne dagligt siden. Orgasmerne kommer hurtigere end før og den første bringer den næste med sig og åbner for en lind strøm af velbehag, der skyller ind over mig. Det føles som om jeg har fået aktiveret en bækkenbunds-startknap og hele mit underliv er så meget mere følsomt! Det er også som om orgasmerne spreder sig over et større område, end før; Som om forbindelsen imellem alle kroppens intime hotspots er styrket og jeg bliver meget mere stimuleret, også omkring brystvorterne, anus og klitoris, end før. Det skal lige tilføjes, at jeg altid har haft ret let ved at få skedeorgasmer, så jeg tror, at kuglerne ligesom har øget sensitiviteten og gjort det endnu nemmere, men hvis ikke man normalt får skedeorgasmer, er effekten nok ikke helt den samme. Jeg er dog ret sikker på, at det kun kan være en fordel at bruge disse. Jeg købte dem udelukkende for at stramme op, men jeg fik så meget mere med i købet. Kan faktisk ikke komme på en eneste negativ ting at sige om dette produkt. Anbefales på det varmeste!
Rigtig lækre
Bonanza - 15. feb. 2018
Disse er nemme at bruge og rengøre og kvaliteten er virkelig lækker. De sætter gang i lysten og derfor får jeg dem faktisk brugt. Jeg har til gode at mærke effekten så meget endnu, men det kommer er jeg sikker på
Fantastisk
SP - 6. nov. 2016
Jeg er en ung pige, der gerne ville gøre lidt ekstra for vores liv på lagnerne. Jeg købte derfor disse! De gør en utrolig forskel på spændstighed i underlivet hvilken kommer både mig og min kæreste til gavn ! Jeg føler mig mere stram og syntes også at mine mens smerter er blevet mindre. Min kæreste mener også at kunne mærke en forskel under samleje! Så vil klart anbefale smartballs til alle der vil pifte sexlivet lidt op unden at gøre det store ??
Helt igennem fantastisk produkt!
Stine - 25. nov. 2014
Dette produkt er helt igennem fantastisk. Det er lækkert og smart design. Og det er lige til at bruge. Det har en lækker kvalitet, også gavner det både mig selv og manden. Kan klart anbefaldes!
Elegant måde at lette træningen
Sommer - 26. aug. 2014
Med en anelse skepsis bestilte jeg Smartballs Duo, for at lette træningen - og hvor er jeg glad for, jeg gjorde det! Produktet er designet elegant og lækkert i silicone og kvaliteten er skøn. Smartballs er nemme at bruge, der sendes god vejledning med og jeg har ingen problemer oplevet. Tværtimod er jeg gået fra den lidt pinlige følelse af irriterende træning af bækkenbunden, til at mærke at jeg forkæler mig selv, min kvindelighed (og min mand) ved at træne. Og disse har gjort det så meget lettere! Jeg vil til hver en tid anbefale Smartballs Duo, til alle kvinder, der oplever gener eller har svært ved at motivere sig selv til træningen. De er elegante, af god kvalitet og ganske diskrete!
Rigtig godt produkt
Ernst - 10. may. 2014
Allerede efter at hun har anvendt dem første gang kan virkningen mærkes, og den varer vel ca. 14 dage. Det kan virkelig anbefales at du forærer din kone dem, hvis hun trænger til en opstrammer, og hun vel at mærke selv ønsker at forbedre fornemmelsen for dig.

Fun Factory Smartballs Teneo DUO

3 FOR 498
Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
199,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS