Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Icicles No 38 Pisk med Glas Dildo Håndtag var 1

Oversigt

Denne elegante ruskindspisk har et håndtag, der er udformet som en smuk glasdildo. Dildoen/håndtaget er fremstillet i allergivenligt glas. 

Pisken er perfekt at bruge, hvis du ønsker at eksperimentere med både slag og nydelse.

Pisken er virkelig elegant og ideel for dig, der sætter pris på både kvalitet, æstetik og effektiv stimulation. Derudover er den meget robust og velegnet til hård leg.

Den har i alt 30 snerter i ruskind, som du kan bruge til enten blide strejf eller hårdere slag.

Glas dildoen har en stimulerende rillet overfalde samt en kugle i toppen. Begge dele vil kunne mærkes, når du fører den ind og ud.

Den er meget lækker at bruge. Især hvis du bruger en silikone anal glidecreme sammen med, får du den absolut bedste oplevelse.

Udover, at en glas dildo holder i mange år, er fordelen, at du kan varme eller køle den inden brug for at få en ekstra stimulerende oplevelse. Put f.eks. dildoen i en skål med enten varmt eller koldt vand. Sørg dog for, at selve pisken ikke kommer under vand. 

MærkeIcicles
Produktvægt (g)377
Fuld Længde (cm)66
Indførbar Længde (cm)17
Diameter (cm)4
Primært MaterialeGlas
FarveKlar
SprogEngelsk
SKU13048
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Spændende legetøj
Mille - 21. mar. 2021
Elsker at have fået denne til samlingen! Dejlig nemt at kæresten har både pisk og dildo ved hånden. Pisken er i skønt materiale, som er blødt. Den virkede lidt voldsom inden brug, men den har et rigtig behageligt slag og en super fræk lyd! Håndtaget/dildoen er i en rar størrelse, men manden skal vide hvad han laver, og kan ikke blive for vild, da den er af glas og dermed selvfølgelig hård. Men kan stadig give orgasme! Eneste jeg kan sætte en finger på, er længden på pisken, kan godt være svær at styre, når man er tætte på hinanden. Ellers et fantastisk køb! Kan helt klart anbefales
Helt Fantastisk :)
Bouncer - 23. dec. 2014
Kan kun positiv anbefale den skønne Pisk/Dildo til andre, da den både kan varmes op og køles ned giver den nogle utrolig dejlige oplevelser :) den lyder lidt voldsom når den rammer kroppen, men dov siger Konen det lyder værre end det er :) en god ide er dov at afprøve den på noget andet først og få det værste fnuller slidt af først og passe på den ikke bliver våd andre steder en skaftet, da den ellers fnuller en del :)
Stil, æstetik og fornøjelse i en samlet pakke
TrainYourWife - 1. apr. 2014
Lad mig sige det med det samme: Jeg er virkelig glad for Icicles serien, men jeg blev alligevel overrasket over, hvor flot denne flogger er. Håndtaget har de flotteste markeringer (som samtidig giver de skønneste stimuleringer) og det bløde ruskind er holdbart og lækkert blødt. Dog skal man være opmærksom når man rengører dildoen: Ruskind har det ikke godt med vand, så en tur i vaskemaskinen som andre glasdildoer skal denne IKKE have. Min tøs elsker når det er denne flogger, der bruges til hendes opdragelsesdage, både fordi den føles skønt mod huden (floggeren), men også fordi glasdildoen altid får hende til at komme voldsomt. Tykkelsen er helt perfekt til hende og selvom jeg personligt var lidt betænkelig ved dens meget lige og helt ensarterede størrelse, så har den vist sig utrolig nem at pirre, vække og stimulere med.
Hun er meget glad
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er som et kombiværktøj, der fungerer i begge retninger. Helt sikkert 5*
Maskinoversat fra sinful.co.uk
Fint
Anonymous - 13. mar. 2024
Fungerer godt Glashåndtag ikke for begyndere
Maskinoversat fra sinful.fr

Icicles No 38 Pisk med Glas Dildo Håndtag

Vi anbefaler
Sinful Silk Silikone Glidecreme 100 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
419,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS