TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Floggers

Mærk den sviende og kinky smerte fra et godt svirp, eller lad dig beruse af bløde og pirrende strejf. Med en flogger kan du opleve begge former for slag, og sammen med din partner kan du bestemme, hvilken af de to, I foretrækker. Den er ideel til dig, der er begynder inden for spanking og BDSM. Pin din partner på den helt rigtige måde og oplev en ny verden af nydelse med en flogger.

Køb floggers online og kom i gang med spanking

BDSM eller SM - en flogger er et musthave

Uanset hvad du er til i soveværelset, så vil du altid kunne bruge en BDSM flogger. Til dem der ikke ved hvad det er, kan vi fortælle, at det er en form for pisk. Nogle har lidt bredere fjer, som gør den ideel at bruge som et stykke pirrende sexlegetøj, når man kører den op ad ryggen på sin partner. Partneren vil elske det, fordi han eller hun ikke ved, hvad der skal til at ske. De har måske en idé, men er ikke sikker. Kombinerer du det hele med et blindfold, så er der feststemning i soveværelset.

Mulighederne er mange, og det er kun jeres fantasier om hinanden, der sætter grænsen for, hvad det er, der skal ske, når først den smukke BDSM flogger bliver fundet frem fra sit gemmested.

En fræk favorit hos mange

Mange har svært ved at slippe floggeren, når først de har haft den i hænderne. Der følger en magt med, når man har sådan en i hænderne, og det vækker nogle helt bestemte lyster i ens krop. Det gælder uanset om man er den der skal svinge pisken, eller om man er den der skal modtage slagene. Der er noget uforklarligt frækt over, at et andet menneske kan have en sådan magt over en.

Men hvorfor bliver vi forført af en flogger? Hvad er det ved dem, som vi betages af? Det er svært at svare på, men vi tror, at svaret skal findes i det ukendte, det mørke og det “farlige”. Det er tanken om den pirring, som en flogger kan give en og tanken om, hvordan den nydelse man vil opnå er en helt anden end den man er vant til at få. Det er det ukendte og uudforskede element, der er med til at gøre den til en fræk favorit hos mange.

Brug en flogger eller andet sexlegetøj til at give sexlivet et pift

Når det kommer til, hvad man kalder denne type sexlegetøj, så har de forskellige og mange navne, men fælles for alle floggers er, at de kan give dig en rigtig fræk oplevelse, når gardinerne bliver rullet ned, eller når døren bliver låst ud til stuen. Så tøv ikke og kom i gang med denne form for sexlegetøj. Du vil ikke fortryde det, og ej heller vil din partner. Vi tror meget på, at sexlegetøj skal kunne gøre noget godt for jer, og det kan en flogger.

Men hvad er det, den kan gøre? Den kan for det første give dig, konen, manden eller kæresten røde baller. Noget andet den også kan gøre er at hjælpe jer med at udleve fantasier, og er der noget finere end at gøre det med kvinden eller manden, du elsker? Måske er en flogger ikke det rigtige sted for jer at starte, men I kan nemt blive inspireret til at finde noget andet sex legetøj til par hos Sinful, der kan sætte gang i et endnu frækkere sexliv for jer.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS