TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
LELO Gigi 2 Opladelig G-punkts Vibrator var 1

LELO Gigi 2 Opladelig G-punkts Vibrator

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

1.195,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Økologisk Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
Vælg Farve

Oversigt

LELO Gigi 2 er en lille, men meget effektiv G-punkts vibrator. Den er ideel til dig, der er nybegynder og til dig, der synes, at gørelsen er mindst lige så vigtig som størrelsen. For hvad Gigi ikke har i fylde og længde, har den til gengæld i funktion, form og intensitet.

Gigi har den perfekte krumning og det helt rigtige hoved til at kunne stimulere dit G-punkt maksimalt. Vælg mellem 8 forskellige vibrationsmønstre. Vibratoren er lydsvag og derudover også vandtæt.

G-punkts vibratoren er den ideelle rejsepartner. Den er lille og fiks og derfor nem lige at smide i kufferten eller håndtasken. Og så har den en effektiv tastelås, som gør, at den ikke pludselig går i gang. Hold alle knapperne inde på samme tid, og tastelåsen vil blive aktiveret.

Brug en vandbaseret glidecreme sammen med Gigi, hvis du vil ha' den absolut bedste oplevelse. Vi anbefaler LELO's egen glidecreme. Det er vigtigt, at du altid rengør den efter brug. Brug LELO's egen rengøring spray, som kan bruges til alle LELO's produkter.

Gigi er opladelig, og du slipper derfor for at tænke på batterier. Vibratoren leveres i en fin æske, hvori også opladeren, brugermanualen og en flot opbevarings satin pose ligger.

MærkeLELOProduktvægt (g)83Fuld Længde (cm)16.5Indførbar Længde (cm)10Diameter (cm)3.3StrømkildeUSB-opladerBrugstid (min.)240Vibrationshastigheder8Primært MaterialeSilikoneFarveLillaAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberOpladelig, Vibration, Lydsvag, StænktætSprogRussisk, Fransk, Spansk, Portugisisk, Italiensk, Tysk, EngelskSKU10685
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Overrask hende
Min kæreste og jeg har været sammen i snart ti år og har et ganske godt, men traditionelt sex liv, som jeg syntes trængte til at bliv peppet lidt op. Derfor beg... Læs mere
Søren - 25. jan. 2013
Fųrste orgasme.
Fik min fųrste orgasme med den takket vęre tips fra en ven. Troede aldrig, jeg kunne få det, men altså – kaboom!Lovisa - 20. oct. 2016

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS