Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
LELO Gigi 2 Opladelig G-punkts Vibrator var 1

LELO Gigi 2 Opladelig G-punkts Vibrator

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
1.195,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

LELO Gigi 2 er en lille, men meget effektiv G-punkts vibrator. Den er ideel til dig, der er nybegynder og til dig, der synes, at gørelsen er mindst lige så vigtig som størrelsen. For hvad Gigi ikke har i fylde og længde, har den til gengæld i funktion, form og intensitet.

Gigi har den perfekte krumning og det helt rigtige hoved til at kunne stimulere dit G-punkt maksimalt. Vælg mellem 8 forskellige vibrationsmønstre. Vibratoren er lydsvag og derudover også vandtæt.

G-punkts vibratoren er den ideelle rejsepartner. Den er lille og fiks og derfor nem lige at smide i kufferten eller håndtasken. Og så har den en effektiv tastelås, som gør, at den ikke pludselig går i gang. Hold alle knapperne inde på samme tid, og tastelåsen vil blive aktiveret.

Brug en vandbaseret glidecreme sammen med Gigi, hvis du vil ha' den absolut bedste oplevelse. Vi anbefaler LELO's egen glidecreme. Det er vigtigt, at du altid rengør den efter brug. Brug LELO's egen rengøring spray, som kan bruges til alle LELO's produkter.

Gigi er opladelig, og du slipper derfor for at tænke på batterier. Vibratoren leveres i en fin æske, hvori også opladeren, brugermanualen og en flot opbevarings satin pose ligger.

MærkeLELO
Produktvægt (g)83
IndeholderOpbevaringspose, Prøve på vandbaseret glidecreme
Fuld Længde (cm)16.5
Indførbar Længde (cm)10
Diameter (cm)3.3
StrømkildeUSB-oplader
Brugstid (min.)240
Vibrationshastigheder8
Primært MaterialeSilikone
FarveLilla
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Vibration, Lydsvag, Stænktæt
SprogRussisk, Fransk, Spansk, Portugisisk, Italiensk, Tysk, Engelsk
SKU10685
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Overrask hende
Søren - 25. jan. 2013
Min kæreste og jeg har været sammen i snart ti år og har et ganske godt, men traditionelt sex liv, som jeg syntes trængte til at bliv peppet lidt op. Derfor begyndt jeg at kigge lidt på sex legetøj. Det skulle være frækt og romantisk. Og her passede LELOs massage apparatere godt ind. De er små og veldesignede. Og kan både bruges på klitoris og G-punktet. Købte LELO Gigi i mørkerød og tilhørende olie i en flot flaske. Placerede begge dele på natbordet og sendte en SMS til kæresten om, at hun skulle glæde sig til at blive overrasket og til at blive forkælet når hun senere på aftenen dukkede op. Hun sendte lange blikke efter legetøjet da jeg trak hende ind i soveværelset og begyndte at liste tøjet af hende. Da hun var varmet op fandt jeg Gigi frem og begyndte at prrire hende med den. Hun var straks helt vild med det og viste mig ved flere lejligheder til rette med hånden. Det hele endte med en fantastisk orgasme til hende og at jeg var helt vildt tændt til anden runde. Da vi var færdige og lå og pustede ud erklærede hun, at det var en spændende overraskelse og at den også kunne bruges på en mand. Så det glæder jeg mig til og jeg ser frem til, at vi sammen skal finde mere sex legetøj. Jeg kan kun anbefale LELO til dem, der genre vil i gang med sex legetøj og til dem der er vilde med G-punkt stimulering.
Fųrste orgasme.
Lovisa - 20. oct. 2016
Fik min fųrste orgasme med den takket vęre tips fra en ven. Troede aldrig, jeg kunne få det, men altså – kaboom!
0
Første gang for alt
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har aldrig været i stand til at blive færdig med kun G-punktsstimulation med et stykke legetøj før. Formen på dette legetøj og kraften fik det bare til at ske hurtigt. Meget tilfreds med legetøjet, jeg kan endelig blive færdig uden klitorisstimulation.
Maskinoversat fra sinful.co.uk
God og støjsvag vibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
Let at bruge, kraftig og støjsvag vibrator.
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS