Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
LELO Mona 2 Opladelig G-punktsvibrator var 1

LELO Mona 2 Opladelig G-punktsvibrator

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
1.295,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Hvis du gerne vil opnå den meget nydelsesfulde G-punkts orgasme, så er LELO Mona helt ideel. 

Mona er en meget effektiv G-punkts vibrator med den perfekte form og fylde til at give effektiv og målrettet G-punkts stimulation. Mona er netop lanceret i en endnu bedre og kraftigere udgave, deraf navnet Mona 2.

Mona har en god mellemstørrelse. Selvom det ikke er en stor vibrator, så fylder den de helt rigtige steder, hvilket får den til at føles større, end den egentlig er. 

Vibratoren har den helt rette krumning, som gør det muligt at støde den op mod dit G-punkts område. Ved at vippe den i små stødende bevægelser, vil du kunne ramme meget præcist. 

Før den del af Mona, som er farvet, op og vælg mellem de 6 forskellige vibrationsmønstre, som kan justeres på 8 forskellige (lydsvage) styrkeniveauer. 

Mona er opladelig, og du slipper derfor for at skifte og købe batterier (oplader medfølger).

Den øverste del af vibratoren er belagt med blød medicinsk silikone og har derfor en silkeblød overflade. Den er dog fast i formen og på ingen måder bøjelig.

For at gøre overfladen endnu blødere og glattere, kan du bruge en vandbaseret glidecreme sammen med. Vi anbefaler LELO’s egen glidecreme. Sørg desuden altid for at rengøre den efter brug med LELO’s rengørings spray til sexlegetøj.

LELO Mona leveres i en pæn æske med tilhørende oplader og satin pose til opbevaring.

MærkeLELO
Produktvægt (g)127
IndeholderOpbevaringspose, Prøve på vandbaseret glidecreme
StrømkildeUSB-oplader
Brugstid (min.)240
Vibrationsmønstre6
Vibrationshastigheder8
Primært MaterialeSilikone
FarveRød
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Vibration, Lydsvag, Stænktæt
SprogPortugisisk, Fransk, Tysk, Spansk, Engelsk, Italiensk, Russisk
SKU10708
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk vibrator
Legetøjs entusiast - 12. aug. 2017
Det var mit første legetøj og syntes dengang at det var for dyrt, men HOLD DA OP det var pengene værd. Materialet er blødt og lækkert og det er bestemt et plus der er så mange vibrationsmønstre. Bestemt orgasmegaranti, jeg kan få to i streg med den her, elsker den! Prisen er det eneste der trækker ned, men det er bestemt pengene værd.
Fantastisk vibrator
Legetøjs entusiast - 12. aug. 2017
Det var mit første legetøj og syntes dengang at det var for dyrt, men HOLD DA OP det var pengene værd. Materialet er blødt og lækkert og det er bestemt et plus der er så mange vibrationsmønstre. Bestemt orgasmegaranti, jeg kan få to i streg med den her, elsker den!
Wauw
CS - 12. jan. 2015
En helt uovertruffen god vibrator, der sikrer en god orgasme - eller flere - hver gang. Materialet er lækkert og kvaliteten er i super. Og smart med opladeren, så man ikke skal skifte batterier. Jeg har flere slags legetøj, men den her trumfer alle. Den får 5 stjerner fra mig.
Min favorit
J - 19. aug. 2017
Har haft min Mona 2 i godt fire år nu, og har endnu ikke fundet noget, der har slået den i topplacering. Jeg er enig i ovenstående anmeldelse, at lydstyrken begynder at vakle ved de hųjeste frekvenser, men i sammenligning med mange billigere męrker er det efter min mening et stille produkt. Kvaliteten er stadig god og er aldrig blevet svagere trods regelmęssig brug. Vibrationerne når måske ikke helt i mål for dem, der foretrękker de kraftige, men for mig fungerer det godt. Form og stųrrelse er super.
0
Lelo = kvalitet
Daniella S - 27. nov. 2014
Som sędvanlig kan du forvente den hųjeste kvalitet, når du kųber LELO. Denne sęrlige vibrator er dog ret hųj. Der er en form for stųj inde i vibratoren, da batteriet sandsynligvis kommer i kontakt med det ydre kabinet. Disse lyde sęnker vurderingen en smule. Hvis du ikke er generet af dette, er dette legetųj noget for dig, fordi det har en bekvem form og tilstrękkelige vibrationer...
0
Fuld
Anonymous - 13. mar. 2024
Smukt og funktionelt design og farve, kvalitetsmaterialer. Størrelsen er helt rigtig. Justeringerne kunne ikke være nemmere. For mig er der for mange farvemuligheder, jeg har ikke brug for alt for komplicerede rytmer. Vandtæthed og stille lyd er absolutte must-haves. Nem opladning via USB-kabel og lang batterilevetid. Investeringen i kvalitet har betalt sig!
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS