TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Max Twist Sugekop Sæt til Klitoris og Brystvorter var 1

Max Twist Sugekop Sæt til Klitoris og Brystvorter

På lager

Levering: 1-3 hverdage

269,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Max Twist Sugekop Sæt til Klitoris og Brystvorter er ideelt til dig, der ønsker pirrende stimulation af kroppens mest erogene zoner. Sugekop sættet bruges til at skabe vakuum imod huden, så den bliver ekstra følsom og din nydelse forstærkes.  

Pakken indeholder tre pumper, der kan bruges på klitoris og brystvorterne, enten samtidig eller hver for sig. Pumperne er både velegnede til sex og onani.

Sådan bruger du Max Twist Sugekop Sæt: Huden, hvor pumpen skal bruges, gøres fugtig, inden pumpen sættes på. Drej derefter på skruen i bunden af pumpen, til du har opnået det ønskede vakuum tryk om brystvorterne eller klitoris.

Det er en god ide at starte forsigtigt ud, så du vænner dig til at bruge pumperne, inden legen for alvor går i gang. Det er vigtigt at du lytter til din krop, når du bruger pumpe sættet. Hvis du føler ubehag, skal du straks tage pumperne af. 

MærkeSize MattersProduktvægt (g)26Fuld Længde (cm)10.5Indre Dybde (cm)5Indre Diameter (cm)2Strækbar DiameterNejPrimært MaterialeABS-plastFarveKlarAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberSugekop, Vakuum funktionSprogEngelskSKU14423
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super
Indtil videre et godt produktInd til videre fungere det så fint, lige hvad vi har eftersøgt - 24. aug. 2022
Fræk oplevelse
Sugekopsættet er frækt og en kinky twist til en fræk leg og både fyre og kvinder kan få nydelse af dem. Prøv dem og leg med dem Frække fyr - 17. feb. 2022
Lidt skuffende
Vi har brugt disse små sugekopper på både hans og hendes brystvorter. Desværre slutter de ikke helt tæt så det er ikke muligt at få så kraftigt sug som ønsket. ... Læs mere
Kenny G - 24. apr. 2015

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS