Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Mister B Fucktools Welding Will Dildo 26 cm var 1

Mister B Fucktools Welding Will Dildo 26 cm

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Kan det ikke blive kinky nok? Så har I ikke mødt den Vac-U-Lock kompatible Welding Will Dildo på 26 cm fra Mister B Fucktools.

Den sorte dildo er formet som en yderst potent penis med markeret hoved, bølgende årer og store kugler for at gøre oplevelsen så vild som muligt.

Welding Will kan tage dig analt eller vaginalt og lader dig udleve dine vildeste fantasier, mens du stimuleres af den ekstra længde og ekstreme fylde.

Dildoens kraftige sugekop er aftagelig og passer perfekt til strap-on sex med harness eller som nyt krydderi til jeres F-Machine.

Den er lavet i lækkert, blødt PVC og har en diameter på optil hele 7,6 cm. Ikke til vanilje-sex.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nicee
Sir FuckALot - 17. jan. 2022
En rigtig STOR TYK fræk dildo, Bestemt ikke for nybegyndere og min partner synes at den er fræk...men der skal meget forarbejde til før vi kunne bruge den.
Anal-stretching, here we come!
HoneyBunny - 22. jul. 2021
· Som de andre anmeldere rigtigt skriver, er den KÆMPE stor – også for de erfarne! – næsten som en 1,5 liter Cola-flaske i størrelse og vægt. (For nybegyndere er den totalt ubrugelig.) · Jeg er enig med 'CBT fyr' i fordelen ved, at den er (relativt!) tynd i begyndelsen og gradvist bredere, for det gør den glimrende til anal stretching og anal training <3 · Som alt andet i PVC er den lidt plastic-agtig, men i denne størrelsesorden er det dog ikke materialet, det kommer an på... (Det er størrelsen og smørelsen!) · Jeg har købt den til anal stretching, og der gør den lige, hvad den skal.
Min favorit dildo
CBT fyr - 12. feb. 2021
Denne er min favorit dildo. Fordelen er at den ikke er særlig tyk foroven så den nemt går op, jeg/vi lader den så bare stille gå op indtil den er i bund. Den er dejlig glat når den er smurt og velegnet til pegging. (husk at købe en type bælte den kan spændes fast på?
Stor, blød og stabil
H - 7. feb. 2019
Super god dildo. Dejligt blød uden at blive ustabil.
Stor og fræk
G - 16. jun. 2016
Super dildo for dem der vil have der STORT. Tilpas balance mellem hårdhed og flexibilitet. Perfekt form, både til anal og vaginal leg. Eneste anke er materialet, som virker en smule plast artigt, derfor kun 4 stjerner. Alt i alt en til prisen fantastisk dildo, der klart kan anbefales.
Virkelig stor, tung og ru
Anonymous - 13. mar. 2024
Robust og grov. Ikke for begyndere. Glat. Ville ikke have gjort noget, hvis der var tydeligere årer, men stadig en rigtig god dildo.
Maskinoversat fra sinful.se
Den største dildo, jeg nogensinde har set!
Anonymous - 6. aug. 2017
Desværre en kedelig lugt af materialet, som sandsynligvis ikke forsvinder efter rengøring. En klæbrig overflade, der gør den mindre attraktiv at røre ved. Fordelen ved den er, at den er så stor, at den kan være en god forberedelse til en fisting-session, hvis du er lidt svær at strække. Enig med Håkan i ovenstående anmeldelse i, at den godt kunne være lidt åreagtig, det ville have givet den et mere hot look.
Maskinoversat fra sinful.se
Robust
Anonymous - 13. mar. 2024
Er STOR! Så fantastisk stor
Maskinoversat fra sinful.se
Solid som beskrevet
Anonymous - 11. jun. 2020
Den er virkelig massiv Behageligt blød Prøvede den én gang, og man skal virkelig arbejde for at klare den Med god tid og masser af glid kan den gå
Maskinoversat fra sinful.no
Fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Med en god opvarmning er dette fantastisk til anal brug!
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS