Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Store Strap-ons

Med store strap-ons kan du åbne op for helt nye og spændende muligheder i dit sexliv. De forskellige modeller i store størrelser er velegnet til både kvinde/mand og kvinde/kvinde-lege, og åbner op for at eksperimentere og udfordre de de normale magtroller. En stor strap-on dildo er perfekt til dem, der gerne vil have fuld stimulering og en ekstra kinky oplevelse.

Store strap-ons til erfarne entusiaster

Få den perfekte oplevelse med store strap-ons

Har du allerede dykket ned i peggingverden, så har du garanteret også opdaget de glæder og fantastiske orgasmer, som det kan medføre. Pegging med en stor strap-on giver dig en gylden mulighed for at udforske og vende om på de almindelige magtroller. Her kan kvinden opleve følelsen af at penetrere ham, mens han prøver at være den modtagende part.

Mange kan være tilbageholdende med at springe ud i pegging - og det gælder måske især, når vi taler om pegging med store strap-ons. Men det er der ingen grund til at være, du skal bare tage det stille og rolig. En gylden regel er naturligvis, at man skal arbejde sig langsomt og sikkert frem mod målet. Det anbefales derfor, at man ikke starter ud med store strap-ons, men i stedet begynder den fantastiske rejse med en lille analdildo eller måske en anal plug. Det gælder især, hvis du er helt nybegynder. Når du er blevet helt fortrolig med følelsen af at blive penetreret med en lille analdildo, så kan du begynde at udforske de større størrelser.

Husk de vigtige forberedelser

En af de mest almindelige ting, som holder folk fra at udforske analstimulation som dette, er frygten for ubehagelige overraskelser undervej. Og det er selvfølgelig helt naturligt, at man har det sådan, men heldigvis findes der masser af muligheder for, at du kan forberede dig. Mange bruger for eksempel forskellige typer af enemas og douches til at rengøre sig - både før og efter den frække leg. Så er du nemlig sikker på, at du er helt ren bagtil inden du leger med store strap-ons eller andre typer af anal sexlegetøj. Vil du vide mere om denne type produkter, kan du læse vores uddybende guide til anal sexlegetøj.

En anden ting, der ikke kan gentages nok, er vigtigheden af at bruge glidecreme. Uanset hvor tændt du er, så producerer anus ikke selv naturlig smørelse ligesom vagina gør. Derfor skal du altid huske at bruge rigeligt med anal glidecreme, når du vil lege med analstimulation på forskellige måder. Anal glidecreme har en tykkere konsistens, der gør det nemmere at arbejde med ,og som holder længere. Derfor er det uden tvivl bedst at bruge denne form for glidecreme, når du vil lege med anal legetøj, som for eksempel store strap-ons.

Hvilke stillinger er bedst for store strap-ons?

Når det kommer til pegging, hvor giveren muligvis ikke har erfaring med at bruge en strap-on dildo, så kan det være svært at vide, hvordan man lige skal forholde sig. Det skal naturligvis være en behagelig oplevelse for begge parter, og derfor handler det blandt andet om at finde den bedste stilling - både for giver og for modtager.

Bruger I store strap-ons, kan I for eksempel starte med doggy-style, hvor modtagerens bagdel er trukket godt tilbage mod sengekanten. Her er det vigtigt at finde en passende højde. Måske skal giveren stå på gulvet ved siden af sengen eller have knæene op på sengekanten. Find ud af, hvad der passer jer bedst.

En anden mulighed er, at modtageren ligger på maven, måske med støtte fra en sexpude, mens giveren ligger ovenpå. Det giver en bred kontaktflade mellem kroppene, som kan gøre helt oplevelsen endnu mere intim og vidunderlig.

En tredje mulighed er at lade modtageren sidde øverst, hvor hun/han selv kan være med til at kontrollere, hvor intens stimulationen skal være. Det kan især være en god idé, når der er tale om store strap-ons, som kræver en del tålmodighed fra begge parter. Det er vigtigt, at I begge kan slappe af, nyde hinanden og de orgasmefyldte oplevelelser.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS