Store Strap-ons

Med store strap-ons kan du åbne op for helt nye og spændende muligheder i dit sexliv. De forskellige modeller i store størrelser er velegnet til både kvinde/mand og kvinde/kvinde-lege, og åbner op for at eksperimentere og udfordre de de normale magtroller. En stor strap-on dildo er perfekt til dem, der gerne vil have fuld stimulering og en ekstra kinky oplevelse.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Fetish Fantasy (11)
King Cock (2)
NMC (1)
Perfect Fit (2)
Spareparts (1)
Strap U (4)
Vac-U-Lock (4)
Vixen (1)
You2Toys (2)
Vis alle
Vis alle 30 produkter
Du har set 30 af 30 produkter

Strap-ons til fest og til leg

Strap-ons er for både kvinder og mænd

Lad dig ikke begrænse af dit køn når du kigger på om strap ons kunne være noget for dig. Hos sinful har vi en strap on til enhver smag og du skal ikke lede længe med vores store udvalg. Er du, som mand vant til at tage styringen, men godt kunne bruge noget mere fylde, så skal du kigge efter en kæmpe hollow strap on som du kan penetrere din kone, kæreste, slave eller elskerinde med. I og med den er større, så vil den nye oplevelse for hende sætte nye grænser for hvad hun kan tage og hun vil med stor sikkerhed nyde overraskelsen.

Er du derimod kvinde og ønsker at tage din kvinde med en strap on dildo så har vi også noget til dig. Det du søger er nok en kæmpe strap on som kan gøre tricket for hende når munden ikke er nok og fingrene ikke kan nå længere. Køb den på sinful.dk og få hende i himlen med det samme. Bestil inden kl. 21 og leveret din store strap on dildo dagen efter. Husk at vælge en dildo med strap on som kan spændes efter så den sidder godt.

Strap ons er legende lækkert

Det er løgn og latin dem der siger at harness strap ons ikke er dejlige at have med i sengen. Langt de fleste mener at det øger spændingen og intimiteten fordi man netop er opmærksom på hvordan partneren tager imod penetrationen. Mange tror at det er til de hårde sex udøvere og det kan der da til hvis også godt være noget om, men langt de fleste finder det altså ganske lækkert at have en ordentligt stor strap on med i sengen. Faktisk så er det tit svært at undvære den efterfølgende fordi man bliver så vant til den samme erigerede tilstand som man ikke altid får ved “the real deal”.

En strap on er meget simpelt bygget op. Den, dildoen, sidder i et net som fastgøres på kroppen og derved sikrer at den sidder godt fast. Når den sidder så godt fast som den gør kan man også give den ekstra meget gas. Dette resulterer tit og ofte i nogle helt fantastiske oplevelser med partneren. En strap-on kan varmt anbefales hvis man ønsker at pifte forholdet lidt op og de kan jo også sagtens bruges single, så det er bare om at komme i gang.

Sæt kulør på en sort hvid hverdag

Det er ikke sikkert at det er en grå og kedelig hverdag du går rundt i, men hvis det er, så er en strapon til dig og partneren altså en rigtig god mulighed for at få lidt kulør på sexlivet. Sinfuls søde kundeservice sidder klar til at rådgive dig omkring lige netop hvilken strap on du skal vælge. Om det skal være en kæmpe eller bare en normal. Men hvilken skal man også lige vælge?

Vac-U-Lock og Fetish Fantasy er nogle af de erfarne spillere på markedet og de ved altså hvordan man sætter sådan en fast så det fungerer. De laver begge formidable strapons som gør underværker i sengen, på parkeringspladsen eller hvor man nu ønsker sig at udfolde sig. Det er næsten kun fantasien (og loven) der sætter grænser, men ud og opsøg dem for det er intet mindre end fantastisk. Du finder i hvert fald et kæmpestort udvalg på Sinful.dk og vi sidder som sagt klar til at hjælpe dig.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk