Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
njoy Pure Wand G & P punkts stimulator var 1

Oversigt

Njoy Pure Wand G-punkts stimulator er en eksklusiv dildo specielt udviklet til stimulering af kvindens G-punkt og/eller mandens prostata.

Pure Wand er håndlavet af højkvalitets rustfrit stål og efterfølgende håndpoleret spejlblank.

Stål dildoen leveres i en flot foret æske.

Brug en drøj silikonebaseret glidecreme med Njoy Pure Wand. Det gør overfladen glat og lækker.

Mærkenjoy
Produktvægt (g)688
Fuld Længde (cm)20.3
Indførbar Længde (cm)20.3
Diameter (cm)3.8
Bredde (cm)3.8
Primært MaterialeRustfrit stål
FarveSølv
Anbefalet GlidecremeAlle slags
SprogEngelsk
SKU10181
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk dildo
Mette - 2. mar. 2023
Rigtig god at bruge alene og at andre bruger den på én. Helt sikkert orgasmegaranti
Man skal kende sig selv
Simone - 26. feb. 2022
Jeg mangler en orgasme fra den, og føler ikke rigtigt jeg rammer maven. Egentligt bare at den støder op i maven og ikke g-punktet. Synes ellers jeg brugte den meget fornuftigt.
Fedt legetøj. Vi fandt kærestens g-punkt
DominantGent - 16. feb. 2022
Vi havde hørt meget godt om denne. Vi så nogle videoer, omkring brugen af den, og lavede derefter en lege session med kæresten, og vi fandt sgu endeligt hendes g-punkt! Fedt! Kan varmt anbefales.
Glimrende produkt
AN Aalborg - 9. feb. 2022
Kvalitetsmæssigt er dette helt i top - funktionsmæssigt har vi nok ikke nået målet eller fundet rette udnyttelse :-)
Den giver en fantastisk oplevelse!
Thomss - 8. aug. 2021
Denne her er fantastisk. Indførelsen af det kolde stål i numsen giver en fantastisk fornemmelse af, at blive fyldt ud, og den masserer prostata på en dejlig måde, der hvertfald hr sikret mig et par prostataorgasmer.
Giver prostata-orgasme
Tilfreds fyr - 6. mar. 2021
Kæresten og jeg købte denne pure wand for at prøve lidt mere avanceret anal-leg med mig som modtager, og den skuffer ikke! Det kolde materiale føles frækt at få i numsen og den krogede udformning med en kugle i enden gør, at min kæreste nemt kan føre stangen hele vejen op og stimulere min prostata. Det kræver selvfølgelig en god portion glidecreme og tålmodighed, men så bliver resultaterne også en vild oplevelse. Det er nu sket et par gange, at min kæreste har fået mig til at komme og sprøjte ved prostata-stimulering og orgasmen er helt fantastisk. Jeg vil klart anbefale Pire Wand til alle som tænder på tanken om at opnå en prostata-orgasme!
En god investering
Merete - 19. oct. 2020
Et par positive ting at fremhæve ved dette produkt er at den er komfortabel at bruge pga sin krumning og så kan man bruge silikone glidecreme med den. Det er ikke en dildo man kan slide op, da den er lavet i stål. Den er uden diskussion virkelig god til g-punkts stimulering. Nem at rengøre.
En god investering
Merete - 19. oct. 2020
Jeg er fuldt tilfreds med dette produkt. Et par positive ting der kan nævnes er at den er komfora
Fantastisk
peterp - 14. jan. 2020
min kæreste blev stang liderlig da hun så den det var i selvskab med veninder,tror da at der inden længe kommer et par bestillinger mere
Super-duber
Pedro - 11. mar. 2019
Her er et godt produkt som både glæder hende og ham. Og både den store og lille kugle er god. Jeg foretrækker den store kugle analt - da den giver god fylde . Størrelsen er ikke noget problem, når man ellers lære at slappe af - og ellers kan man varme op med den lille kugle. Pure Wand er æstetisk flot, og super nem at holde ren ! Hvilket er en stor fordel ved analt brug ! Varmes hurtigt op i varmt vand. Også rigtigt god at stimulere en kvinde med under oral sex - den har været populær !!! Jeg anbefaler et lavement - sprøjte tempereret vand op i endetarmen - før brug, da det godt kan svine lidt. ( lystfølelesen ved stimulering af prostata og endetarmen) kan give trang til at presse - og ja , så ved vi jo godt hvad der kan ske :-) . Derfor foretrækker jeg også at have den med i bad. Fjerne rist og vandlås i brusenichens afløb - så kan eventuel fæces hurtigt skylles bort ! At ligge med varmt vand der skyller ned over kroppen fra bruseren og en lun Pure Wand som glat og perfekt stimulerer analt er bare super lækkert ! Selve vægten er ikke et problem . Den kan fint manøvreres med og tyngdekraften gør , at den glider derhen hvor det er ganske rart - oh yes ! Lidt olie / glidecreme er fint - men næsten ikke nødvendigt i bruseren, da Pure Wands overflade i forvejen er så glat. Det er en skam, at der ikke er mere oplysning og åbenhed om prostata-massage til mænd. Ikke alene er det en meget dyb og vidunderlig følelse - meget anderledes end stimulering af penis- men ikke mindre dejlig! - prostata må vel nærmest svare til kvindens G-punkt ! - det skulle efter sigende også være sundt at få masseret prostata ! Så bare kom i gang ( også) hetero-mænd! Og kvindelige partnere til hetero-mænd: Giv jeres mand den gave at masserer ham lige der ! ! Han vil elske jer for det ! God fornøjelse :-)

njoy Pure Wand G & P punkts stimulator

Vi anbefaler
Sinful Silk Silikone Glidecreme 100 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
1.095,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS