TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Ouch! O-Ring Gag med Brystklemmer var 1

Ouch! O-Ring Gag med Brystklemmer

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

269,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Tag jeres bondage leg til næste niveau med denne Ouch! O-ring gag med brystklemmer. Gaggen er ideel til frække fetish fantasier og sørger for, at ethvert støn effektivt forstummer, imens munden holdes åben for nem adgang. 

Stram gaggen mod ansigtet med de to imiterede læder stropper, der går rundt om hovedet og lukkes med en justerbar spænde. Placer silikone ringen bag tænderne for at holde den på plads. 

Brystklemmerne er forbundet til gaggen med metalkæder. Skruemekanismen lader jer vælge mellem et diskret, kildende niv og et kraftfuldt klem, der giver subben den uimodståelige kombination af nydelse og smerte. Med hver bevægelse af hovedet, bliver der trukket i kæden for ekstra smertefuld stimulation til brystvorterne. 

MærkeOuch!Produktvægt (g)114Indre Diameter (cm)3.9Strækbar DiameterNejBredde (cm)3Omkreds (cm)35 | 37Strækbar OmkredsJaPrimært MaterialeSilikoneFarveSortSprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Russisk, Hollandsk, Portugisisk, PolskSKU25993
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS