Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Perfect Fit Fat Boy Original Ultra Fat Sheath 17.5 cm var 1

Oversigt

Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve er det perfekte sexlegetøj til mænd, der gerne vil opnå en anderledes følelse under sex og onani, samt til mænd, som gerne vil opnå større fylde. 

Indvendigt har sleevet en dejlig pirrende strukur, der stimulerer penis, når du bevæger dig. Det bløde materiale vil også give din partner en mere blød følelse under sex, ligesom det også vil give dig ca. 5 cm ekstra i omkreds, så du vil føles mere fyldig for din partner. 

Sådan bruger du Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve: Sleevet føres ned over penis og omkring pungen og kan bruges ved sex og onani. Vi anbefaler at du påfører en vandbaseret glidecreme på penis, inden sleeves sættes på, da det gør påsætningen nemmere. Efter brug anbefaler vi at du rengør dit sleeve med varmt vand og en Sexlegetøj Rengøring. 

Total set er Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve ca. 16,5 cm langt indvendigt, men fordi sleevet er lavet i ultra fleksibelt materiale, kan det strækkes så det også passer mænd i større størrelser.

Obs! Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve kan ikke bruges som alternativ til et kondom.

MærkePerfect Fit
UndermærkeFat Boy
Indre Dybde (cm)16.5
Strækbar DiameterJa
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SKU13757
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bedømmelse
Rene - 1. nov. 2021
Har lidt svært ved at bedømme da den er lidt for stor
Skuffet og træls oplevelse
Otte - 24. jun. 2021
Super lækkert materiale - det er så det Generelt er oplevelsen mere komisk end ophidsende. Konen føler det som en fuldstændig unaturlig følelse. Man bruger for meget tid med at finde ud af at få sleeve på og omkring kuglerne end at bruge det. Alt i alt en knap så god oplevelse med produktet
Lækkert alternativ
Hr. Jensen - 26. jan. 2021
Super fint produkt, som skaber variation for hende og ham.
Den er stor og tyk
Kontvov - 17. dec. 2020
Overraskede konen forleden med denne. Vi sled en del og hun var simpelthen for stram denne aften... Vi må prøve igen eller købe en noget mindre.....
Blød og stor
Ham - 5. apr. 2020
Den er rigtig god.
Minions
Let's test it all - 6. dec. 2019
Kvaliteten er i orden den er nem at få på og bruge. Vi har ret svært ved at beskrive følelsen. Vi er enige om at vi mærker hinandens men at det føles som om der er en sky imellem. Den gør mandens penis tykkere men det føles stadig som min mand. Og han siger at for ham føles det som mig men aligevel lidt anderledes. Dette er et ret fedt produkt fordi man ikke bruger dildoer i strap on men det er ens egen mands pik indpakket men aligevel helt igennem hans . Varmen fra både ham og hende trænger igennem . Den er nem at bruge og hygiejnisk. Det føles lige så ægte som med et kondom dette stimulere bare ham og giver hende lidt en prop i hullet
Enjoy
W - 29. jul. 2017
Den er fantastisk. Om du er lille-medium-stor så får din partner 5 ekstra cm i omkreds ind, nem udregning = pleasure! Den er behagelig for begge.,.Ja specielt modtageren. De frække tanker får frit spil.
Godt produkt
Præsten - 2. may. 2017
Købt dette sleeve som en overraskelse til hustruen. Har kun prøvet det på indtil videre,. Er sikker på vi skal vente med at bruge det sammen til børnene er ude af huset. Er nemlig ret sikker på det ikke kommer til at gå stille af sig....
Fantastisk
De nysgerrige - 23. apr. 2017
Købte den som en overraskelse til konen og hun blev glad. Den giver lidt mere i omkreds og når jeg tog hende bagfra er det så hun dirrede. Eneste minus er den strammer lige rigeligt om pungen, så det kan gøre ondt at få af igen men et godt produkt som er garanti for orgasme.
Dejlig stor
bisexe - 24. sep. 2016
Vi synes begge den er god, både til at lege med alene for manden, men fruen kan også godt lide den ekstra størrelse den giver .

Perfect Fit Fat Boy Original Ultra Fat Sheath 17.5 cm

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
599,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Fri fragt - Kun i dag - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS